Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:37 | September 27, 2012

Ben och ass!

Den roligaste muskelgruppen att träna är just benen och rumpan tycker jag. Man orkar så tunga vikter och sen efter varje övning blir man alldeles skakig i benen och det känns som om dom viker sig vilken sekund som helst. Så jävla nice! 😉 Jag körde ca 6-7 olika övningar på benen och rumpan, 10-15*3. Sen FIY när jag körde vadmaskinen så fick jag aaaasfula märken på mina axlar, ser ut som bristningar… 🙁

Jag har i alla fall hunnit fått i mig Whey 100 med chokladsmak, inte alls lika god som päronsplit. Men protein som protein… Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan göra mig klar inför en träff med Dennis. 🙂

Llinnet jag tränade i kommer från Bodystore.se.


11 kommentarer11 kommentarer om “Ben och ass!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skönt när man kör slut på sig

  🙂

  Reply
 • Träna upp skinkmusklerna och lägg ut en bild på godsakerna! =)

  Reply
 • Schyssta armar du börjar få Annica;)

  Reply
 • håller med, det är absolut roligast! Och armar! 😀

  Reply
 • Kan du inte visa i ett inlägg vad du gör för övningar när du tränar rumpan?

  Reply
 • Omg dina armar!!!
  Va snygg du är

  Reply
 • På tal om bristningar, hur får man bort dem?? Jag har ganska synliga på insidan av låren, tror du att de kommer att blekna eller behöver jag göra något innan det är försent?

  Reply
 • Hej Annica! Kan inte du lägga ut ditt träningschema? Vore bra att få lite hjälp med träningen och hur man ska lägga upp det, vilka övningar man ska köra på varje kroppsdel osv! Snälla hjälp mig!

  Reply
 • Kontakta en PT istället och få ett schema som utgår ifrån dig och din kropp ,det kanske inte alls passar dig att träna som Annica gör .

  Reply
 • hej! kan inte du lägga upp lite träningsbilder på när du kör ben/rumpa, vill gärna ha inspiration! 🙂 sen skulle det vara kul och se jämförelsebilder på olika ställen på din kropp hur de såg ut förut och hur det är nu , kram sara <3

  Reply
 • Jo absolut när jag kommer hem och kommer igång med gymmet!

  Reply