Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:39 | September 26, 2012

Hårmakeover nr..?

Yes! Idag gjordes en hårmakeover igen på mitt hår. Efter lite mer än en månad med extensions fick jag nog. Min hårbotten var rödprickig och jag hade små utslag efter att det skavt under nätterna. Jag tyckte att det var jobbigt att inte kunna borsta håret enda från botten till topparna. Marcelo kunde inte dra sina fingrar genom mitt hår, jag var öm och det blev lite strävt efter ett tag… Ja jag orkade helt enkelt inte att sköta om håret. Jag ville bara få ut det och det hjälpte Alex på Saxess mig med.

Det tog längre tid att få ut håret än att sätta i det… nämligen 4 timmar. Tror ni jag var lite öm i hårbotten efter alla keratinvaxbitar som inte ville släppa!? Men tillslut var allt ute och mitt huvud kändes typ lättare och mitt riktiga hår var så mjukt och lent. Gud vad jag saknat det! Alex färgade även mitt hår i sån färg så att jag kan använda ett clip on set som jag redan hade hemma som jag kan sätta i någon gång ibland när jag vill vara lite extra fin. 🙂

Jag är supernöjd och trivs kanon som brunett. Jag personligen tycker att man kan färga håret lite mörkare nu när hösten är här. Lite mörkare till hösten och ljusare till våren, så det blir lite förändring. Jag känner mig “vuxnare” i denna frisyr och färg, kan man säga så!? 😉

Frisör i Vasastan, yes då är det Saxess ni ska gå till! Ni kan gå in på Alex hemsida http://saxessbyalex.se och även gilla hans sida på Facebook. 😀


20120926-213827.jpg
20120926-213911.jpg

20120926-213926.jpg Fick finbesök av kära HR med en bulle efter ett tag. Och en stund senare kom min älskade Marcelo till mig också.

20120926-213842.jpg 20120926-213852.jpg 20120926-213903.jpg

22 kommentarer22 kommentarer om “Hårmakeover nr..?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • SNYGGA DU!

  Reply
 • Måste kännas som att flera ton släppt från axlarna. Brukar ju kännas så bara man klipper sig litegrann, haha.

  Reply
 • Vad hände med lyko? Varför går du inte dit som du gjorde innan?

  Reply
 • du vart jättefin! 🙂

  Reply
 • Jättefint Annica! Jag blev också trött på mina extensions efter en månad, tog ut den för 3-4 veckor sedan.. Så jag förstår vad du menar! 🙂
  sedan jag började med BareMinerals foundation för någon vecka sedan svider det som sjutton när jag rengör facet med MD Formulations.. Det har det inte gjort när jag använt min andra foundation.. Det är nästan oumbärligt, har du någon aning om varför? 🙁
  ha de bäst och kram på dig!! / Emma

  Reply
 • Va fint!
  Du klär bättre i dem mörkare färgerna i håret, jättefint!
  Färgade du eller tonade? Jag har även en fråga: Har hört så mycket om BB creams nu på bara några dagar, och jag undrar om du har någon erfarenhet av dem? Dem ska vara vårdande för huden och förbygga acne osv. Vet du mer? Trevlig kväll!

  Reply
 • Jag har fått hem den via en tidning och ska testa den så fort jag kan! 🙂

  Reply
 • Annica, håret blev supersnyggt. Och du är ju så naturligt vacker.

  Reply
 • Måste bara säga det här : Du är så himla vacker<3
  Älskar färgen

  Reply
 • Hej

  Va fint håret blev!
  Har alltid velat prata med dig bli vän med
  Dig!

  Kram

  Reply
 • Tycker du alltid ska ha mörkare hår faktiskt och inte bara på hösten. Du är finare i det 😀

  Reply
 • Det tycker jag med!

  Reply
 • Fint 🙂
  Men jag tror hon/han har använt för lite röda pigment i din bruna färg. För om du ser dina första bilder så har du en “grön nyans” på topparna? Kolla på det sen gå tillbaka och be dom lägga på en extra toning bara. Slipper du slita på håret.

  Reply
 • så fräsch du ser ut och själva stället ser jätte fräscht ut 😀 Ha en underbar sista timme idag 🙂

  Reply
 • Vad snyggt det blev!
  (Ska bli spännande att se om min kommentar kommer med denna gången då dom inte brukar det :()

  Reply
 • Herregud Annica… Dör lite när jag ser dig, du kan vara något av det vackraste jag sett. Herregud, blir helt fascinerad av dina bilder, kollar på varje bild i typ 5 minuter haha. Så sinnessjukt vacker är du! Marcelo har tur som har dig!

  Reply
 • Vad snällt Patricia. Tack så mycket! 🙂

  Reply
 • *funderar* Är det verkligen så bra att färga håret om man har utslag i hårbotten? Det brukar ju inte vara att rekommendera då hårfärg innehåller kemikalier.

  Reply
 • Det var inte riktigt utslag med öppna sår så. Det var mest jag som tyckte att det såg hemskt ut med röda prickar i håret…

  Reply
 • Nu vill jag inte va en moralkärring. *s* färgar själv håret…men har du röda prickar och huden är irriterad så är det inte att rekommendera en färgning. Det tycker jag är rätt viktigt att upplysa om. Är oturen framme kan det skapa (ibland livslång) rätt ruggiga allergiska reaktioner. *se länk.
  http://www.testfakta.se/kropp_halsa/article42327.ece
  Du har ju läsare som säkerligen färgar håret och ville mest upplysa om riskerna då man kanske inte tänker på att ha en frisk hud/hårbotten när man skall utsätta den för kemikalier. Fast…Sen kan man givetvis få allergi ändå och folk gör som dom vill i slutändan i.a.f. 😉 Sönh

  Reply
 • *ha ha ha* inlägget drog iväg innan jag skrivit klart så då får det bli avslutat så… det var väl meningen. Ha en bra dag A. :))

  Reply
 • Hej!

  Alltså 4 timmar att ta ur löshåret??? låter inte klokt!! Jag är själv frisör ( haft egen salong i östersund ) Och det har aldrig tagit mig så länge och då jobbade jag väldigt mycket med löshår…om dom tog betalt per timme så är du nog lurad! Men det kanske var gratis. 🙂 Och inte brukar det göra särskillt ont heller! Antingen var det fel på den som satte in det eller på den som tog ut det. Låter inte rätt! Annars blev det ju bra förutom en ojämn färgning. Ser det ut som på bild iaf. Ha de!

  Reply