Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | September 25, 2012

Skönhetstips! Lyft upp kindbenet

Man kan ju trolla lite extra med en highligt, leka lite med ljuset och skapa effekter som gör att formen på ansiktet ändras lite. Jag har testat med min Touche eclat från YSL men jag kan berätta att jag har en ögonskugga som faktiskt fungerar bättre!

En arbetskollega lärde mig detta och vi letade efter en skugga att forma lite med många dagar innan vi hittade den perfekta! 🙂 Så man behöver inte införskaffa sig en dyr highligt om man inte vill, nej satsa på en skugga ljusare än sig hudton med lite skimmer i. Inte stora glitterkorn alltså utan den ska glänsa, lite pärlemoreffekt.

*Här lägger du skuggan.

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Skönhetstips! Lyft upp kindbenet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ser inga bilder på din blogg? :/
  vet inte om det är fel på min dator eller om det är något med din blogg, snälla kolla upp det så man kan se dina fina bilder! 🙂

  Reply
 • Det är nog hos dig problemet ligger, jag har inga problem att se dem. Se till att uppdatera alla program, så som flash player och liknande så ska du se att det löser sig.

  Reply
 • Oki, bra tips!

  🙂

  Reply
 • gud vilka fina ögon du har! men hur har du fått så långa ögon fransar? 🙂 och jag tycker jätte mycket om att sminka mig men jag är inte så duktig… har du nå tips?? 🙂

  Reply
 • Jag använder en från MUS, skit bra! Pink Frost heter den!

  Reply