Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:47 | September 25, 2012

Pumpa kroppen

Idag klev vi upp tidigt här för att inte hela dagen ska försvinna, sen är det också för att jag ska iväg på Body Pump 11:30 på Flex. Så jag ska kasta i mig gröten nu för att hinna dit om 30 min!

Tänkte passa på att eventuellt fixa så att er lördag är planerad och klar, hur låter det? Det är nämligen så att OnePiece ska fira sin höst och vinterkollektion med en stor garagefest på Stureplan. Det kommer att bli superkul! Och det bästa är att ni är inbjuda, men det är begränsat antal så skynda er att osa HÄR! Då ses vi på lördag! 😉


2 kommentarer2 kommentarer om “Pumpa kroppen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här