Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:11 | September 25, 2012

Familjen

Idag blev det en tur till IKEA för att kika på lite möbler och plock, jag och Marcelo behöver en ny säng. Vi skyndade oss även iväg till Sova och Kungsängar men dom hade tyvärr stängt så det blir en tripp igen imorgon.

Annars ikväll har jag känt mig lite nere, det är en sådan kväll då jag saknar familjen i ÖSD och Norge lite extra. Jag kan få lite sånna stunder ibland, känna mig lite ledsen över att inte kunna åka till dom över en kväll och bara säga hej och sen åka hem och sova. Krama om min mamma, pappa och mina syskon, hälsa på hundarna och bara njuta av att vara på landet en stund. Go crazy med min lillasyster och bara flippa som bara hon och jag kan. Spela in roliga filmer på mobilen där vi sjunger opera, försöka att pressa fram ett skratt när vi inte har någon luft i lungorna. Spela spel, fixa håret på varandra och lägga rolig makeup… Nästa gång jag åker upp till Östersund blir nog i november då min mamma och lillasyster fyller år och det ska bli så kul att träffa familjen igen. Då när jag åker funderar jag på att eventuellt flyga, pallar inte att tåget blir försenat igen så att jag får sitta 10 timmar istället för 5,5. Det var hemskt! 🙁

Men jag ska vara glad att Skype finns så att jag kan få prata med dom i alla fall, se deras fina ansikten och längta efter att få krama om dom igen! 🙂

Hoppas att ni har en bra kväll alla där ute, ta hand om er och era nära och kära! ♥

Den här bilden togs julen 2010, då lekte vi sönder med min ögonskuggspalett och målade ögonen blåa och rosa. Min lillasyster fick till och med sår runt ena ögat. 🙂


22 kommentarer22 kommentarer om “Familjen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skulle du någon gång vilja flytta tillbaka till Östersund?Eller känner du att Stockholm är ditt hem nu och där vill du stanna? 🙂

  Reply
 • Jag bor där jag trivs och just nu är det med Marcelo i Stockholm. Men skulle vi få för oss att flytta längre fram är jag öppen för förslag! 🙂

  Jag skulle inte kunna flytta tillbaka till ÖSD dock.

  Reply
 • varför inte?

  Reply
 • Dryga Annica haha

  Reply
 • Que, Marcelo ..????????

  Reply
 • Massor av kärlek till dej Annica,förstår att det är jobbigt emellanåt
  Tur du har Marcelo o hans familj
  Bry dej inte om att svara på de komm. som bara är från sånna som vill provocera,svara i stället på frågor angående skönhetstipsen
  Ser där att det finns många bra frågor i många av de inläggen,det gagnar de som älskar dej o din blogg
  Ha en bra kväll
  Kram

  Reply
 • Jag vet hur det är….har också flyttat långt hemifrån. Man får längtan-stunder ibland.
  Så är det bara.
  Kramiz från en som vet

  Reply
 • Tack för en super du bra blogg Annica!

  Reply
 • Du är mänsklig med andra ord 😉

  Reply
 • Jag förstår inte så lätt familjen är något som man älskar mäst av allt men du får se fram emot november då du får träffa dom igen.många kramar till dig annica var inte ledsen det är snart november och din kära Marcelo finns ju hos dig och vi finns också här god natt Annica.

  Reply
 • Kan förstå att om man är uppvuxen i en liten stad på landet och flyttar till stockholm så är det lite mer stressigt osv. Men jag som är uppvuxen i stockholm är ju van med allt detta. Men jag har ett landställe på västkusten och det är riktigt skönt att byta miljö och bara njuta. Ett landställe är nog bra att ha om man bor här 🙂

  Reply
 • Förstår precis vad du menar. Hade själv haft svårt att klara av att bo så långt ifrån min familj. Tycker att det är strongt av dig att flytta så pass långt bort från din familj.

  Reply
 • Men Annica, ta bara och boka ett flyg till ÖSD och åk och hälsa på dem några dagar. Marcelo är inget barn han överlever! Tror det hade varit nyttigt för dig att hälsa på dem för det verkar som att du saknar dem otroligt mycket. Så tänk på det, du kan alltid boka ett flyg när du vill 🙂

  Reply
 • Jag vet precis hur det känns, flyttade själv hit där jag bor nu för 10 år sedan och saknaden av familjen kommer och går fortfarande. Nu har jag bara 22 mil till min familj men det är ju inte så att man bara kan åka dit för en fika. De stunderna får man tillåta sig att bryta ihop ett tag och sedan går det bra igen, för mig går det fortfarande upp och ner./Kram

  Reply
 • Fast jag fattar inte riktigt. *ler* Du har ju värsta möjligheten att hälsa på din familj när som. Har du inget inbokat med möten och sånt så är det bara att flyga upp en sväng… det tar ju inte så lång tid. Det är lika viktigt (om inte viktigare) att man “mår bra i själen” som att träna kroppen. 😉

  Reply
 • Faktiskt ganska bra skrivet! .. Men det är ju inte gratis att åka dit men visst kan man prioritera bort vissa grejer det är ju ändå la familia vi snackar
  Om 🙂

  Reply
 • Vad kan det kosta ? ett par tusen t.o.r kanske , det är ju bara peanuts för Annica …….eller ? !!!

  Reply
 • Marcelo, det svaret kan folk uppfatta/tolka på ett sätt 😛

  Reply
 • Men snälla människa. Du kan väl åka dit när som helst?! Marcelo klarar sig nog utan dig ett par dagar. Men kan tänka mig att du är svartsjuk 😉 du vill helst inte ens åka utan honom!!! Ni behöver väl vara ifrån varandra någon gång med????

  Reply
 • Anonym; Det är ju säkert inte därför Annica inte åker till ÖSD, för att hon inte klarar av att vara ifrån Marcelo. Men jag kan förstå om hon inte vill vara utan honom, ens för ett par dagar. Det skulle inte jag heller vilja om jag hade en kärlek som Marcelo. Och det vill säkerligen inte Marcelo heller. Det är bara dumt att lägga en kommentar om svartsjuka, för det är ju inte det det handlar om.

  Hoppas du mår bättre idag, Annica.

  Reply
 • vet precis hur du känner :/

  Reply
 • vilket gulligt inlägg C`:
  Kan inte nån av dom komma o hälsa på dig innan då?

  Reply