Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:19 | September 25, 2012

Fake it, till you make it!

Jag tänkte snacka lite om det här med att provocera. Först kan vi ju gratta kära fröken Widerstedt som kammade hem priset Årets provokatör på Blog awards. Varför tror ni att hon vann?

Såhär tror jag att det är:
Varför hon vann är för att hon har många läsare, med blandade uppfattningar. Varför har hon många läsare? Jo för att hon provocerar. Kolla på de stora bloggarna idag, hur många av dom provocerar? Eller har provocerat? Det är så bland annat Blondinbella började och idag är hon väldigt framgångsrik. Det är de här slags bloggare som det snackas om, de som vill provocera folk, för det är sånt som gör att folk vill öppna käften. Blir man inte helt galen och rasande av att läsa ett inlägg så kommenterar man inte. Skriver man däremot om “hur värdelös en person är för att man handlar billigare saker….” då vill man bara banka vett i människan som skrivit det inlägget och förklara fördelarna istället. Och sen såklart avsluta med en elak kommentar men det är en annan visa…

Genom att provocera får man igång snacket bland folk, fler vill gå in och läsa och ju fler som läser desto mer pengar. Sedan kan man göra som Kissie eller Blondinbella att man vänder på steken efter några år och får folk att ändra sin uppfattning om en. Man har ju sina läsare, som först hatar en, som man kan påverka genom sina numera snälla och positiva inlägg till att få människor att faktiskt gilla en. Det här är faktiskt något som jag beundrar dessa bloggerskor för. Att dom orkar att få så mycket elaka kommentarer under så lång tid, det är inte lätt!

Jag själv tycker att det suger när jag kollar bland mina kommentarer och det är en person som verkligen avskyr mig. Men det är då man ser de andra kommentarerna, som är positiva och snälla, som får en att fortsätta att blogga. Och ja, jag tar bort elaka kommentarer för att jag inte vill ha några sådana i mitt kommentarsfält. Visst, ni skriver vad ni tycker men när det är elaka saker sållar jag bort dom direkt! Så ni som bara vill spy galla kan göra det någon annanstans och inte lägga ner tid och energi bland mina kommentarer!

I alla fall så tror jag att Widerstedt kommer att vända hon också. Visst att hon provocerar mycket nu, vissa gillar det och vissa inte. Jag tycker att det är kul att hon fortsätter att köra sin grej trots alla elaka människor, men i slutändan är det hon som vinner på det. Så tummen upp för fröken Widerstedt! Men jag tror att hon kommer att köra på samma bana inom några år som Blondinbella, hon kommer faktiskt bli mer omtyckt! 🙂

Vad tror ni om detta?


53 kommentarer53 kommentarer om “Fake it, till you make it!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • kissie kan man sälja på BR-leksaker.100% plast

  Reply
 • Visst Hanna Widerstedt vet vad hon gör men jag tycker att hon är patetisk 😛 Blondinbella och Kissie var 14-15 år när de höll på sådär, nu har de vuxit upp och deras bloggar och bloggläsare har mognat med dom (de flesta i alla fall). Jag hoppas inte att du menar att du vill göra som Hanna för folk ser inte dig på det sättet utan folk läser din blogg för att de känner igen sig i dig och tycker att du är en gullig tjej! Tror jag iaf 🙂

  Reply
 • hej annica
  gå in på sida då får du veta vad ja g mena?
  https://www.surftrain.com/train/3cwxyi/

  Reply
 • blir nog svårare för hanna att vända tror jag :/

  Reply
 • Hon har ju rätt! Det är ju whitetrash. En normal brud pussar inte en upptagen kille på halsen hur känd/snygg han än är 🙂

  Reply
 • Håller med dig Fanny, det visar exakt, vad det är för typ av tjej.
  Kram /Berit

  Reply
 • Ja det visar hur lite klass vissa har!

  Reply
 • Instämmer Fanny.Chriss

  Reply
 • Håller också med!!!!!!!!!! men Sandra är mest intresserad av att hennes kommentarer inte ska tas bort.Annica tog bort hennes igår och då blev lilla Sandra sååå upprörd.Men att hon sedan är elak mot A verkar inte intressera henne.Snacka om nätmobbare!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 • Ursäkta Sofia ska det vara inte Sandra!!!!

 • jaha, vad var det hon skrev då?

 • nia: nej har jag sagt det? jag svarade på en kommentar som raderades?

 • fanny, vad pratar du om? jag sa att du är en nätmobbare, du håller med annika att tjejen på bilden med marcelo är white trash eller missuppfatta jag det?

 • Jaha, ja då är jag väl det då 🙂 Säger bara vad jag tycker om sådana människor!

 • Fanny: jasså, nu helt plötsligt får man “säga vad man tycker”, även om man är elak (mot en helt oskyldig tjej dessutom som du inte har träffat), hahaha, fan va patetiskt, men du kom ihåg det då när läsare skriver vad de “tycker” om annica, att inte hoppa på dem 😉

 • nämen en nätmobbare till, ser man på 🙂

  Reply
 • fanny och berit då alltså

  Reply
 • Haha fan vad patetisk du är och vad liten du är på denna jord när du beter dig så illa.

  Reply
 • Japp, att provocera i bloggar är deras affärsidé. Folk är så jävla dumma och går i den fällan. De får fan skylla sig själva. Om man inte gillar någon varför ska man då stötta de genom att gå in på deras bloggar. Det gynnar bara en person och det är bloggaren. Men som sagt folk har inget bakom sitt pannben och förstår inte det..

  Reply
 • Håller med Philip!!De är ju dessa patetiska nätmobbare som hjälper Annica mfl att tjäna pengar.Så sitter dom i nästa stund och gnäller på Annica för att hon köper det hon vill.Fattar inte hur man är som människa när man kan lägga ner så mycket tid på att “hata” en person man inte känner.Det måste vara osäkra och avundsjuka personer som inte har något eget liv.
  Du är en bra tjej Annica och låt inte dessa “haters” påverka dig.Vi är fler som gillar dig!!!!!!

  Reply
 • HÅLLER MEEEEEEEEED!

  Reply
 • annica behöver inte jämföra sig med dom ‘snygga’ tjejerna. hon är redan snyggast! 🙂

  Reply
 • som svar på en kommentar!

  Reply
 • Haha asså Annica är inte ens snygg om jag får säga det själv, har inget emot henne eller så! Men jag älskar hennes blogg iallafall 😀

  Reply
 • Hur ser du ut själv???????????????Vilken tur att Marcelo tycker Annica är vacker!!!!!!!!!!

  Reply
 • han verkar ju inte tycka att annika är tillräckligt snygg för att göra såsom han gör :S no offense, förstår om annica blir avundsjuk

  Reply
 • Smaken är som baken! Annica är en av de vackraste/snyggaste tjejer jag någonsin har sett! 🙂

  Reply
 • Ny pälsjacka!!! Jättebillig :O http://www.tradera.com/ny-palsjackan-vila-str-s-nelly-ombloggad-host-trend-auktion_163301_164317815

  Reply
 • Jaa, men hoppas dock inte du tar den vägen, tycker din blogg är tillräckligt bra för att folk kommer fortsätta läsa den utan att du behöver provocera fram det! Du kan klara det gott utan det! 😀 Vilket jag tror de haft svårt med, de har behövt provocera för att få en tillräckligt intressant blogg. Det enda som är skillnaden är att de får mer hatare och dåligt ryckte(även om de kan vända det sen så finns den bilden kvar, tro mig) & de får mer kommentarer men inte mer läsare i sig tror jag inte, iallafall inte på positivt sätt:D

  Reply
 • du är offentlig person. alla som såg big brother har åsikter om dig. på varendaste blogg skrivs det nog både snälla o elaka komentarer. på hanna viderstets blogg skrivs det nog mest skit av alla bloggar. hon har väl fått dödshot o allt. alla kan inte gilla alla. så jag tycker inte du ska suga åt dig av det. ta åt dig av dom som gillar dig istället. kanske om du är vän med hanna , kanske du kan fråga om nåt tips hur hon gör för att årka meddet ? Så du kan låta det stå kvar utan att du mår för dåligt av det. för jag tror ärligt talat du tjänar på att låta såna skriva också

  Reply
 • http://tingeling2012.spotlife.se/2012/09/25/tiggeri-pa-sveriges-gator-ar-det-ett-samhallsproblem/

  Kika gärna in här. Behöver er hjälp

  Reply
 • Tror inte fröken Widerstedt sitter och raderar kommentarer som inte passar henne. Hon bryr sig inte.

  Reply
 • Vissa bryr sig inte om sina läsare, medan andra faktiskt gör det och vill svara på vissa kommentarer.

  Reply
 • Oh jo… det händer att Hanna raderar kommentarer men inte så ofta kanske? 😉 Hon har ju fattat grejen med att tjafs i kommentarfältet gör att folk återkommer och sen garvar hon när pengarna rullar in. Fast… jag tror även hon blir säker sårad ibland av elakheter.

  Reply
 • Widerstedt klarar av att provocera. Du och din lilla älskling har lång väg att gå för ni gör det lika bra

  Reply
 • Jag har inte sagt att jag ska göra som dom!

  Reply
 • hehehhehe du offrat en hel sida på widerstet? Är det et tecken?? jag tror det 🙂

  hon säljer och är en skön person….det funkar.

  Reply
 • Widerstedt är en trevlig tjej IRL men gör till sig rejält offentligt.

  Reply
 • Saken e den att folk vill inte tro på att Hanna kan vara trevlig irl för de e trångsynta och tror 100% på allt hon skriver i bloggen. Så ibland undrar jag vem e blond egentligen? Hanna som egentligen e jävligt smart eller hennes läsare som går på allt? =)

  Reply
 • Jag vill bara påpeka också att Fröken Widerstedt även använt sig av mutning, genom att i tjatinlägg (som hon själv kallat det) skrivit att OM MAN RÖSTAR PÅ HENNE så får man vara med i en utlottning av nån fånig väska som ska vara värd en massa pengar!! Frågan är bara HUR hon tar reda på vilka som ska vara med i utlottningen och när den kommer ske?????

  Skit i negativa kommentarer Annica.. dom finns i allas bloggar!

  Reply
 • Fattar inte riktigt vad du menar med detta inlägg?Hur det länkas ihop med dig?Ser nämligen inte dig som en provokatör eller hur du skulle kunna utvecklas till det.

  Reply
 • Nyckelord -> avundsjuka (på HWs pris)

  Reply
 • Nej men jag kände bara för att skriva om det. Så enkelt är det! Och sen “Johan” eller “Linda”, ditt IPnummer ser jag!

  Reply
 • Hehe håll dig till det du kan Annica. Kläder och smink!

  Detektiv eller Provokatör är inte din grej helt enkelt.

  Reply
 • HAHAHHAHAAH, sved den eller?

 • Yes, jag lipar nu buuu! 🙂

  Nej osanning på ett random nätforum är vardagsmat…..så det funkar idag. Ta det för vad det är. Kram

 • HAHAHHAHA annica som jävla skön!

 • Är det inte väääldigt provocerande att lägga upp hur mycket dina märkeskläder kostar och så hela tiden? Man behöver inte skryta…

  Reply
 • Då är väl Annica white trash eftersom hon var otrogen mot sin sambo i tre månader. Det är en tjej med klass det.

  Reply
 • i TV dessutom.. Hahah!!

  Reply
 • pinsamt att kalla tjejer höger och vänster för white trash, speciellt när det är skitsnygga tjejer? haha, fattar inte hur hon tänker

  Reply
 • Det syns verkligen på bilderna på Kissie att hon förminskat brösten, mycket snyggare 🙂

  Jag tycker att din blogg är super bra Annica!!

  Reply
 • HATERS och provocerande bloggare kommer ALLTID att finnas.. =) BUT I LIKE IT.. Jag ses som en provocerande bloggare men det förstår jag verkligen inte?????? Detta inlägget gick folk bananas över men vrf ta allt så jävla seriöst? http://www.mondoblog.se/pixxxie/2012/09/24/sahar-blir-du-en-kand-storbloggare-som-mig/#comments

  Reply