Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:13 | September 24, 2012

Vad gillar ni?

Nu är vi hemma efter en liten shoppingtur på Åhléns city, eller liten och liten. Vi blev där några timmar och blev några lappar fattigare, Marcelo gick loss. Men nu har vi lite höstkläder i garderoben och det känns underbart! 🙂

Visst är det roligt att gå och kolla i butikerna nu när höstkläderna har kommit in!? Jag blir så glad och jag älskar alla färger, dämpade, mycket svart och grått. Min favoritfärg är ju grått så jag njuter att springa runt i butikerna. Sen har jag blivit besatt av Tigers kläder, det märket samt T. Hilfiger är mina favoriter. Sen tycker jag att Gina Tricot har mycket fint och väldigt bra priser! Vad gillar ni för märken på kläder?

Dom här tröjorna fick följa med mig från Tiger of Sweden.


39 kommentarer39 kommentarer om “Vad gillar ni?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den gråa 🙂

  Reply
 • Kostar inte tiger of Sweden inte mer? Är det samma prisklasser för killar?

  Reply
 • Nej dom har faktiskt otroligt bra priser med tanke på kvaliteten på kläderna!

  Reply
 • Du har väldigt stilren, enkel och snygg stil =)

  Reply
 • Mitt favorittmerke er Line of Oslo og så liker jeg klær fra Massimo Dutti. Ha en finfin aften. Klem fra Norge

  Jeg liker også klær fra Tiger, men det er ikke så mye vi har av dameklær i Tiger her jeg bor:-(

  Reply
 • Bike bok tiger gina tricot det är dom ställena som jag gillar mäst att handla på kram

  Reply
 • Njaa…..lite tråkiga kanske , men det är väl bra med lite baskläder också 🙂

  Reply
 • H&M den mer klassiska avdelningen med något dyrare plagg (vet någon namnet?), Gina Tricot, Monki, Weekday, Topshop, American Apparel, ETC, Carlings, Bik Bok m.fl.

  Reply
 • jag eftersöker lite tajtare kläder på dig, och inte så mycket lösa hängande plagg :p vill ju se din otroligt fina kropp och dina former!

  Reply
 • Nu när jag börjat träna kanske jag vågar mig på det 😉

  Reply
 • Jag skiter faktiskt i märken på kläder, bara dom är bekväma 😀 Och inte alltför dyrt, haha. Jag använder mest grönt, grått och svart. Har lite samma smak vad gäller kläder som du. Typ leggings och när det hänger lite löst.

  Reply
 • Ja,vad gillar vi,jnte kaninpäls/väst i alla fall.

  Reply
 • hoppas du kan svara på det.

  Reply
 • ni som klaga på annica kan gå in till sara blogg och klaga på henne hon säljer nån kanin grej i sin shop

  Reply
 • Men sluta tjata om hennes päls, hon har på sig det hon har på sig. Det är inte som att du kommer förändra någonting här ändå. Gå och joina en aktivist förening eller nåt och få utlopp för dina aggressioner där istället!
  🙂

  Reply
 • Hahaha, Alex .. håller med dig, visst är de tröttsamma med sitt ältande.. !!

  Reply
 • LIIIIKA TRÖTTSAM ÄR DU TANT BITTIS ! 😉

  Reply
 • Linn .. love you too ..!!!!

 • PT: Jag gillar den och därför har jag den. Sen om du inte gillar den är upp till dig. Bär den inte då! Du bestämmer ändå inte vad jag sätter på mig.

  Reply
 • Du är så sjukligt manipulerad av marcelo hur kan du sänka dig till den nivån? Det är riktigt patetiskt o hemskt.

  Reply
 • Tyck det om du vill, tur att inte du lever som mig då. Jag är såååå glad för din skull!

  Reply
 • Har samma smak på kläder som du har. Jag gillar oversize tröjor, ett mode som jag uppskattar mycket då det är så himla bekvämt 🙂 Den gråa tröjan var riktigt snygg!

  http://fullspeedforward.se

  Reply
 • Älskar verkligen den gråa<3 världens bästa blogg

  Reply
 • Vad är det för fel på dig?! Lever som om du tror du är någon känd jävla lyxhustru.. Helt otroligt. Skaffa er en egen lägenhet och börja lägg pengarna på vettigare saker än massa kläder, som du sen skryter om vad det är för märke och hur mycket det kostar. Inte undra på att man kan shoppa som ni, ni betalar ju ingen hyra och lever gratis. Aldrig tänkt på att skaffa ett riktigt jobb? ni kommer inte kunna leva i evighet på bloggarna.

  Reply
 • Haha den riktiga frågan är ju vad det är för fel på dig? Jävla besserwisser,
  tror du att det är så lätt att hitta lgh i Stockholm eller, bara sådär hokuspokus? Sen så kan dom väl leva på sina bloggar så länge det går och funkar, gör det inte det längre ja då löser dom väl det då. Take a chill pill människa, det skulle nog göra dig gott!

  Reply
 • Det finns hur mkt våningar som helst att köpa ! idag får man nog vara beredd på att köpa om man vill bo i STHLM , varför inte spara och få ihop till kontantinsatsen istället för att shoppa. bara en tanke ………:)

  Reply
 • Är det ditt eller hennes liv? Är det dit eller hennes val av yrke?

  Reply
 • Inte betalar hyra? Jo tänk för att vi gör det! Så öppna inte truten om saker du inte vet.

  Sen är det fasen inte lätt att hitta lägenhet här i Stockholm. Kolla själv får du se!!!

  Reply
 • Vad händer med mänskligheten, man sitter och läser bloggar man tycker är roliga & inspirerar så tittar man på kommentarer & så står det massa dumheter om hur bloggaren borde vara, hur bloggaren borde shoppa, inte slösa pengar, hur den ska vara si och så, som om vissa vore bloggarens mamma, har man cash så får man lov att slösa & leva lite!! hade jag också velat om jag hade kunnat, tror det är därför folk reagerar så starkt att de själva inte kan shoppa. snart bestämmer de väll vad du ska äta också annica:P

  Reply
 • Jag handlar det mesta på Gina Tricot och Cubus, har även hittat en annan Butik som heter Flash, där finns det faktiskt mycket snyggt oxå .. annars gillar jag den svarta på bilden ..!

  Reply
 • Hej, jag tkr den svarta e finast! 🙂

  Jag handlar mest på Gina Tricot, Hollister, under/bas kläder på H&M! 😀

  Reply
 • Omg skulle aldrig köpa någon utav dessa tröjor , inte min stil! Brukar oftast inte köpa märkeskläder blir alltid h&m eller ginatricot ,bikbok sen så beställer jag oftast kläder från Nelly.com himla fina kläder 🙂 Gillar att spendera pengar på smink än kläder! Btw du skulle kunna hitta otroligt fina tröjor på hm för de pengar du lagt för dessa tröjor , märke eller inte märke WHO cares så länge dem är fina och man själv är nöjd !!! Kram

  Reply
 • jag tycker att dessa är fina och för mig är kvaliteten viktigt också. många tröjor jag köpt på hm går ofta sönder efter några tvättar.

  Reply
 • Snygga tröjor båda två, personligen gillar jag den högra mest. Jag har lite svårt för snedskurna kläder men det är ju på mig det. Du klär i det mesta och det är verkligen kul och inspirerande att se dina klädinköp. /Kram Helen

  Reply
 • Men herregud!!!! När ska ni ge er? Låt henne vara ifred. Vill hon shoppa kläder & annat så gör hon väl det, var inte oroliga! Hon har säkert råd att betala en lgh sen osså när det kommer upp på tavlan. Förresten så vet ju inte vi hur mkt hon tjänar varje mån. Hon kanske sparar osså 😉
  Men det är ju faktiskt vi läsare som gör att Annicas blogg har blivit stor, så ni som ältar.
  Sluta med det, ni behöver ju faktiskt inte titta in här på hennes blogg & avreagera er, det kan ni göra ngn annanstans för som jag sa så är det ju vi som bidrar till klirret i hennes kassa 🙂 & jag gör det så gärna Annica 🙂 Jag tycker att du är en sån jävla bra tjej! Även fast jag vet att det är svårt så försök att inte ta åt dig av vad dem skriver, dem är bara avundsjuka! Det är bara att låta den hålla på, nångång kommer du säkert kunna sätta dit dem 😉 Ha en bra dag!

  Reply
 • Men kära Sofia ta inte i så du spricker ! haha….men vill då bara förtydliga det jag skrev då ,jag svarade bara på vad någon sa om att det var svårt att få tag på boende i STHLM (.Detta skrev just Annica som svar på ett annat inlägg alldeles nyss också.) att dom letar boende med ljus o lyckta råder inga som helst tvivel om, så du behöver inte alls vara dryg el spydig ang den punkten. Hur deras ekonomi ser ut är det bara dom själva som vet ngt om, och det är totalt ointressant .men om man vill köpa bostad i STHLM så behöver man en bra slant till kontantinsatsen om man räknar med en kostnad på några miljoner som är ett minimum i STHLM 🙂

  Reply
 • Jag anser inte att jag har varit dryg eller spydig! Jag blir bara så trött på folk som orkar lägga energi på att skriva sådana tråkiga & elaka kommentarer. Det är ju absolut ingen som tvingar dem att läsa vad Annica skriver. Nepp, hädanefter ska jag sluta kolla i kommentarerna. Jag blir bara irriterad!

  Reply
 • Jag gillar färger. Alla färger. Klara blandade med mjuka.
  Använder nästan inge svart . Inte heller lila. Men annars gillar jag allt: Gul, Röd , orange, rosa, Blå, grön osv. Gillar inte ljusa färger, särskilt inte ihop. Jag har nog alltid haft mest av röd o blå. I byxor gillar jag grå.
  Luvtröjja och vida raka byxor med fickor o dragkedjor är min stil. Klänning eller kjol kan jag väl ha, men inte ofta.
  Handlar mest på H&m. Byxor köper jag ofta i sportaffärer (intersport typ). Har även nyligen upptäckt smartgirl o smartguy. Smartguy har snygga luvtröjjor.

  Reply
 • Jag gillar den svarta tröjjan mest. skitläckert med asymetriskt. och den ser nog bra ut på dig C:

  Reply