Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:20 | September 24, 2012

Tiger of Sweden

Marcelo får mig att slösa pengar. Älskling du har inget bra inflytande på mig… 😉

20120924-191905.jpg 20120924-192000.jpg

7 kommentarer7 kommentarer om “Tiger of Sweden”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hahahaha men annica! Undra hur mkt den kosta :O

  Reply
 • hahaha älskar att ni matchar, marcelo har väl en liknande också från tiger? 😀

  Reply
 • Man lever bara en gång! Är skit sugen på dina byxor från Gina tricot, de med kedjor fram!! Är lika kort som dig och med samma vikt och kroppsform, vilken storlek tog du och sitter de lika bra nu efter användning! Dyra men sjukt snygga!

  Reply
 • Hej jag har en liten fråga till dig! Jag vet att du beställt lite saker från melba.se, jag gjorde det för ca 2 veckor sedan, och jag har inte fått sakerna än. Hur lång tid tog det för dig att få dina saker? 🙂 Skulle vara jätte snäll om du kunde svara!

  Reply
 • mjau! ser snyggt ut 🙂 visa!

  Reply
 • Snygg tröja nu blir ni mer lika du och Marcelo kram

  Reply
 • Hallå.
  Tips: åk till vingåker, där har du factory outlet med massa kända märken till outlet priser om du gillar tiger of sweden=)

  MVh Linda

  Reply