Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:29 | September 24, 2012

Alla har vi olika!

Nu är det så att jag var lite arg i helgen efter en bild som jag såg på Instagram och jag la upp det här i bloggen. Jag frågade er vad som var okej mm…

Många skriver att vårt förhållande är hemskt, osunt och dåligt. Men vet ni vad? Jag älskar mitt förhållande med Marcelo och han älskar det han med. Vi båda är lyckliga och vi är precis som andra, människor som vill avreagera oss. Människor som gör misstag. Människor som bråkar. Men även människor som blir sams.

Visst var jag lite för privat på den delen men det var redan folk som börjat kommentera och jag var lite sint. Jag bad om ursäkt till Marcelo ganska direkt efteråt och vi pratade om det. Och bara för att jag inte gjorde en offentlig ursäkt som betyder det inte att jag inte bad om ursäkt. Så var det med den grejen.

Tycker att det annars är tragiskt att det finns så mycket avundsjuka människor därute. Bara för att vårt förhållande inte passar er behöver inte det betyda att vi “spelar” på hela grejen. Vi alla faller ju för olika saker, vi alla älskar olika ting hos människor. Detta är vårt förhållande, vi är två i det. Inte vi plus tusentals läsare. Att ni får läsa om det är en sak, men ni kommer aldrig att involveras i det fysiskt! Så varför är ni så elaka? 🙁


67 kommentarer67 kommentarer om “Alla har vi olika!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fin bild!

  🙂

  Reply
 • Jag har dock aldrig skrivit om ert förhållande. Men det kan inte vara så bra/kul att “bråka” efter fester i längden, eller vad det nu är. Men jag kanske har fel, ni kanske inte gör det alls ofta..

  Reply
 • I think most people commenting just want to help, but they end up hurting you instead. That is why people really shouldn’t discuss or comment on other peoples relationship. I enjoy following you both. I will make one comment though: You two seem like you are made for each other. You are young, you make mistakes and you learn from them. How else are you supposed to do it? It is called growing. Just keep doing what you are doing. 🙂

  Reply
 • Folk kommer alltid ha åsikter om ert förhållande.Människor som tror att dom känner er.Det är bara ni som vet,som känner varandra.Alla som lever i ett förhållande blir osams ibland vilket är normalt.Hur är ett förhållande där man alltid är överens??Fortsätt lev ert liv tillsammans som ni vill och strunta i alla dessa puckon som tror dom vet allt.Älska varandra och lev livet!!!!!!

  Reply
 • Men det verkar alltid kretsa runt samma sak-att marcelo gör bort sig och du förlåter oavsett. Du uppfattas som väldigt naiv,tyvärr. Det är vad jag tycker,no hard feelings.

  Reply
 • Bra skrivet Annica!! 🙂

  Reply
 • Mycket bra skrivet Annica.
  Detta är ert förhållande och vad ni gör utav det är er sak. Jag är väldigt tacksam att få följa er resa med det ni delar med oss läsare.
  Vid det här laget vet ni säkert att ni är ett otroligt vackert par. Och det är ingen tvekan om att er kärlekssaga kommer att fortsätta.
  Ha en fortsatt bra dag.

  Reply
 • Inget förhållande är perfekt, alla har sina brister. Men det betyder inte att det inte är helt fantastiskt också! Annica jag tycker att du är en riktig kanon tjej! Älskar din blogg, och man blir så inspirerad av dig och alla dina tips och knep. Tack så mycket vackra du!!

  Reply
 • Helt rätt! Vissa har nog väldigt lite för sig än att skriva elaka & spyiga kommentarer! Alla har olika förhållanden, men så länge man själv trivs i den så är det super!

  Reply
 • Brukar ni titta tillbaka på gamla avsnitt från Big brother eller har ni lagt det bakom er & inte tittar på dem? Jag såg ett klipp nyligen som jag skrattar ihjäl mig av, när du är i en kartong & äter morötter!! hahaha

  Reply
 • Bra skrivet Annica.Erat förhållande är inte osunt det är så här livet är, man gör sina misstag och förhoppningsvis lär man sej något av det.
  Varför skulle du be om ursäkt ofentligt?? det var ju i så fall till Marcelo och det har du gjort det angår inte oss läsare.
  Annica dom elaka är avundsjuka på er eller så har dom ett trist liv, det finns så mycket elakhet och dumhet men det får stå för dom.
  Var rädd om er kärlek den är vacker ingen kan säga något annat. Vi är många som är glada att få följa er på era bloggar ni är bäst./Kram Chriss

  Reply
 • Hej Annica!

  Önskar att det inte fanns så många människor där ute som sitter bakom sina skärma och skriver allt elakt till er!! Tror inte att dem skulle våga komma fram på stan och säga dessa saker face to face, men det är ju i princip nästan samma sak som att sitta bakom skärmen och spotta ur sig alla elaka kommentarer!! Det är så himla tråkigt att ni ska behöva sätta er ner och skriva såna här inlägg och försvara er. Ni borde inte behöva göra det. Bara för att hela Sverige fick se eran start i ert förhållande och såg hur det va så fortsätter ändå alla (okej kanske inte alla, men de flesta) och trycker ner ert förhållande. Bara för att ni nu är offentliga och Sverige kan se erat förhållande betyder det inte att ni är de ända i Sverige som har/haft problem. Jag ska inte säga att jag inte tyckte illa om Marcelo när han betedde sig (om det va så eller inte vet jag inte, dem kan ju klippa ihop det hur dem vill!) mot dig i huset. MEN, jag har faktiskt fått en helt annan uppfattning om honom. Tyker att läsarna också borde ha fått det nu med allt han gör för dig. Skriver fina meddelande osv :). Man förstår verkligen att han älskar dig av hela sitt hjärta!! Jag hoppas att ni kommer leva tillsammans resten av livet och låt inte de personer som skriver elaka kommentarer förstöra erat förhållande!! Ni vet vad ni har och är glad för eran skull :). Många kramar Therese

  Reply
 • Lägg man ut sitt privatliv till allmänheten så blir det tyvärr så här , folk tycker dom känner er och har rätt att lägga sig i . kolla på alla kändisar tex, dom som skyddar sitt privata och som inte ställer upp på ” hemma hos reportage ” eller annat som kräver att dom måste lämna ut sig själva eller ännu värre sina nära och kära, slipper också detta syndrom ! tyvärr så går det ju lite hand i hand detta med erat bloggande , ni visar upp er och er vardag exempelvis, så att slippa att folk lägger sig i kan ni nog bara glömma.men jag tror att man lär sig att hantera detta med tiden. ni är ju ganska gröna på detta ännu . så ta det lugnt, det ordnar sig nog till slut ! 🙂

  Reply
 • grymt bra skrivet! tycker du är hel grym annica! kärleken mellan dig och marcelo syns gott och väl genom bloggen. tycker inte folk ska lägga sig i så mycket. du vet själv vad du väljer istället för att tusentals andra ska berätta alla misstag du kan göra med det valet osv. du är bäst! 🙂

  Reply
 • helt rätt annica och bra att du förstod att det var fel att skriva om det på bloggen. All lycka till dig och marcelo. Hoppas ni får en fortsatt bra dag. Anncelo 224 <3

  Reply
 • Jag tror att om man ska skriva om privata saker, så kommer läsarna att lägga sig i. Du får göra som med alla andra kommentarer som du inte gillar, ta det med en nypa salt helt enkelt. Jag förstår dock inte hur konkreta råd kan vara elaka, men jag förstår att du blir ledsen av rent elaka kommentarer. Om du inte vill ha kommentarer på ert förhållande, så är nog enda sättet att inte skriva mer som sådana saker tyvärr :/

  Älskar din blogg!
  Kram

  Reply
 • Folk har svårt att släppa vissa händelser som skedde i BB i huset. Man måste komma ihåg att vi alla bara är människor och att alla gör misstag, ingen vet hur ert förhållande är idag förutom ni två. Vad det ser ut som så är ni väldigt lyckliga och det är det som är viktigast! 😀

  Glöm heller aldrig Annica att skitsnack kommer alltid att förekomma på internet oavsett vem man är, men det gäller att bara skaka av sig det och lämna det i cyber-världen. 🙂

  Reply
 • Bra skrivet Annica! 🙂
  Men tyvärr så kommer de bara komma fler dumma kommentarer men de är bara att skaka av er dom.Huvudsaken är ju att du och Marcelo vet vars ni har varandra 🙂
  Ha en bra dag Annica! 🙂

  Reply
 • hur vet du att marcelo gått felfri, har du två sateliter till öron som gör att du hörde deras samtal eller? hahahah omg!

  Reply
 • Du Annika!
  Jag är lite ädre och du ska veta att avundsjuka och skit får du gå igenom hela livet!
  Bry dig inte Annika och njut av Marcelo!!:)
  Ni är jättefina ihop!
  Kram Marie från Skåne

  Reply
 • Så sant, så sant.

  Reply
 • Det är väl antal sidovisningar som ger betalt inte kommentarerna eller?

  Reply
 • Bra skrivet Annica! Både du och Marcelo har stora hjärtan av guld, kom ihåg det! Super söta ni <3
  kramar

  Reply
 • Skit i allt snack Annica! det finns folk som är sjukt avundsjuka på er bara.. du och Marcelo är så sjukt fina ihop! Ingen kommer kunna förstöra erat förhållande, njut med han och skit i allt skit snack och på allt klagande.
  Kram!

  Reply
 • Bra skrivet Annica, jag tycker i o f s. inte att det är konstigt
  att du reagerade som du gjorde, du måste ju bli dödligt less
  på alla dessa “klängrankor”, förstår inte hur dagens tjejer beter
  sig. Men Marcelo måste visa dig riktig respekt och inte släppa
  alla närgångna inpå sig! Ang. ursäkt är ju det något mellan er
  inget som vi läsare har något med att göra. Ha det bäst ni båda,
  Kram /Berit

  Reply
 • Visst alla tycker olika konstigt vore det väl annars, men förstår inte heller varför vissa måste vara elaka i sina kommentarer. Varför måste man skriva vissa saker som kan såra en annan människa. Är det lättare att göra det för man inte känner personen ifråga. Varför läsa en blogg om man bara retar upp sig på personen ifråga. Vi som läsare bör inte uttala oss om ert förhållande och säga att ni ska göra si eller så , då vi inte känner er personligen utan bara genom BB. Vi ska vara glada att ni delar med er av era med och motgångar som de flesta upplever i ett förhållande. Ni är inte mer än människor. /Kramar till er båda

  Reply
 • Jag kan nog inte påstå att ert förhållande är osunt, men jag skulle nog aldrig velat ha en pojkvän som behandlar en som skit offentligt. (i bb-huset och på bilder)

  Reply
 • Ingen vill väl vara elak Annica.
  Men man drar ju lätt förhastade slutsatser, sen när man även följt er i bigbrother i 100 dagar så har vi ju ändå sett ert förhållande. Somliga 24/7, verkligen sett ALLT. Alla dina tårar + Marcelos upprepade otrohet och arrogans samt hur du förändrades från tittarnas favorit till ledsen och gnällig.

  Sedan när du lägger upp en sådan bild är det inte så konstigt att läsare är kritiska till ert förhållande. Tror ingen menade er något illa. De flesta tror jag verkligen bryr sig om dig, därför dem reagerar.
  Peace!

  Reply
 • Såhär är det Annica, de flesta som kommentera din blogg vill bara dig väl. Sen finns det ju så klart en del korkade undantag MEN när du lägger ut negativa saker om ert förhållande eller om Marcelo har gjort något som du tycker känns dumt och sedan skriver om det så är det ju ganska självklart att många läsare kommer kritisera ert förhållande! Det är ju samma sak när ni skriver bra saker om varandra ja då får ni mycket positiva kommentarer om ert förhållande. Det där i lördags var ganska självförvållat eftersom att du la ut ett sådant inlägg. Så d kan du absolut INTE klaga på att folk tvivlar på förhållandet. Precis som för dig och Marcelo som skriver en del dumma saker i stundens hetta så är det så för många som kommenterar era bloggar också. Du ska veta att jag är en av dom som har trott och hejjat på er sen BB och jag önskar er all lycka! :)Försök i framtiden att ta saker med varandra innan ni lägger ut något om det på bloggarna! Kram

  Reply
 • Det som är TRAGISKT Annica, det är DU som ber om ursäkt till honom när det är han som står på en bild med en annan tjej som pussar honom.. Visst att det inte är värsta dealen, men jag hade också reagerat om min kille gjort det, det hade nog ALLA. men att du skall be om ursäkt för det, är nog de sjukaste jag någonsin läst! Du har ingen värdighet kvar efter marcelo, spelar dock INGEN roll överhuvud taget om hur mycket jag eller någon annan skriver de, för du kommer först fatta och inse det den dagen du slutar acceptera alla hans otroheter. Han VÄNDER ALLTID PÅ STEKEN, ! för din egen skull, kolla igenom BB klippen och se varför du varje gång HAN gjort något, ber om ursäkt istället för honom…. det är inte ditt beteende det är fel på, det är hans…

  Reply
 • nina; vaddå alla hans otroheter? Han gjorde ett snedsteg EN GÅNG. För du kallar väl inte det han har sagt vid olika tillfällen för otrohet??!!
  Annicas ursäkt var väl för att hon hängt ut honom, inte för att han stått på bild med en tjej. Hur kan du bara ha mage och säga att Marcelo alltid vänder på steken? Det vet väl i alla fall inte du, du har väl inte varit där?
  Vad gäller BB så har ju Annica gått vidare. Varför dra upp gammalt? Det är ju bara hur dumt som helst.
  Det är denna typen av elaka kommentarer som Annica precis har ifrågasatt.

  Reply
 • Hon bad om ursäkt för uthängningen, inte för bilden som tagits. Sedan har väl du ingen aning om vad dom pratat om nu i efterhand heller så du har ingen rätt att uttala dig om det, och det här som hände i BB orkar jag inte ens kommentera.

  Reply
 • Vilken elak människa du är!!! Du känner varken Annica eller Marcelo !!! Hur kan du veta hur deras förhållande är idag??? Det vet bara dom själva och uppenbarligen är dom kära och lyckliga med varandra.

  Reply
 • Hur vet du de? Känner du Marcelo o Annica? Ne, just de! Då kan vara tyst själv

  Reply
 • Alltså, själv tycker jag då att om du lägger ut privata saker om erat förhållande så får du ränka med bra OCH dåliga kommnetarer. Om du vill avreagera dig och inte vill prata med honom om saken direkt så ring en kompis istället.

  Reply
 • Annica!
  jag är en som tror på dig o Marcelo…..ta det till dig!
  Peace and love

  Reply
 • Skit i alla negativa kommentarer!
  Ett förhållande handlar om 2 personer som älskar varandra, och det är så synd att det alltid finns folk som vill förstöra ..
  Du och Marcelo är så söta ihop att jag får tårar i ögonen, haha :p

  Ha det bra!:)

  Reply
 • Bra skrivet Annica.
  http://eivor.spotlife.se

  Reply
 • De allra personligaste sakerna kanske du bör lämna utanför bloggen. Allt behöver du verkligen inte skriva om, tror att det kan göra dig gott, Annica. Bråk, tjabb och snedsteg, håll det för er själva. Kram

  Reply
 • Vad hette du på instagram? 😀

  Reply
 • Ni är såååå gulliga tillsammans.
  Varje gång som jag klickar in på era bloggar så blir jag alltid så glad av att se er på bilder osv.
  What doesn’t kill you makes you stronger,right 😉

  Reply
 • Allvarligt talat, du är såååå blåst. Du bara förlåter & förlåter medans han kan göra som han vill. Förtsätt Marceooool =) Tycker inte ett dugg synd om dig.

  Reply
 • Hahaha, att läsa dessa kommentarer är som att läsa en rolig bok. Tack så hjärtligt för underhållningen. Roligt att se folk vet mer än Marcelo och Annica själva vet om varandra även fast ni aldrig har träffat de 🙂

  Reply
 • Åhh ..
  Och vem försöker du leka?
  Hur vet du att hon leker något helgon?du har väl knappast träffat henne i verkligheten och man kan ju inte lära känna en människa genom internet,det vore ju helt vrikat..
  Har du set henne böla?NEJ det har du inte!!
  Tänk om någon skulle sitta och skriva såhär till dig anonymt på internet hur skulle du känna dig då?
  Bara för att man är en känd bloggare så betyder det inte att man tål att bli nertryckt och att folk ska ha rätt att kommentera elaka saker.
  Så tänk över dina ord och vad du har skrivit och om du inte gillar Annica eller hennes blogg vad gör du här då?!?
  Och du är säkert någon jävla fjortiss med 3 meter långt lösgör som sitter där ensam hemma och leker kung i världen.
  Bitch please…

  Reply
 • Bra skrivet, håller med till 100%

  Reply
 • Hej, jag heter Julia och går tredje året på Östra Gymnasiet i Skogås, Stockholm där jag läser Naturvetenskap med inriktning kriminalteknik. Jag och min kompis Emelie har startat en blogg där vi kommer driva den mesta delen av vårt projektarbete som i största del handlar om hundraser och dess olika stämplingar.

  Följ oss gärna och se hur vi besöker och intervjuar ställen som polisen, hundstallet och djurambulansen. Hur vi diskuterar och resulterar kring vårt arbete med mera. Eller kika in en snabbis och se hur det går för oss?

  http://www.projektethunden.blogg.se

  Reply
 • Marcelo kommer inte kunna lämna dig på ett tag för då blir det ramaskri från dina fjortisfans och hans blogg dör.
  Du kan inte lämna Marcelo för han var/är din biljett till Stockholm.
  Så hur mycket som är äkta mellan er är svårt att säja faktiskt.
  Ni skriver också ibland “alltför” privata saker för att få fler kommentarer och därmed lite mer pengar. Tror du läsarna är helt blåsta och inte fattar det?

  Reply
 • Håller med!!!….så fort det börjar sina i kassan så kommer det ett ” privat” inlägg….att folk inte fattar det?

  Reply
 • Ja men så är det verkligen inte! Ni får ha den uppfattning ni vill så länge jag och M vet vad vi menar och vill!

  Reply
 • Guuu va fina Ni är på Bilden, ett mycket vackert Par och Äktenskapstycke .. Ni har alla förutsättningar att lyckas eftersom ni har både gemensamma intressen och framtidstro om ett Liv Tillsammans .. önskar er Lycka Till ..!

  Reply
 • Bättre att du lade ut bilden än att någon hater kastade en i ansiktet på er med anklagelser om otrohet. Bli inte arg på Marcelo om en okänd tjej som han troligtvis inte träffar ingen pussar honom på kinden.

  Reply
 • Att läsa alla kommentarer här är ju faktiskt väldigt roligt. Antingen fjäskar man för Annika eller så kastar man skit på henne. Märkligt…

  Annika, helt ärligt. Ta dig i kragen.

  Reply
 • Varför säger alla läsare som är annica-fans att marcelo ska “ta sig i kragen”? som nu när han tex får en puss av en tjej? Och sedan säger man sluta hacka ner på deras förhållande och att marcelo inte har gjort något fel och deras förhållande är en enda harmoni. Varför ska han då ta sig i kragen??

  Reply
 • Annica, du verkar vara en genuin människa som håller fast vid någon lite för hårt när du väl har fallit för honom. Inget konstigt med det, det hör ungdomen till. Om tio år kommer du att tänka “Vad var det för idiot jag var tillsammans med egentligen?”. Det var så uppenbart hur lite han respekterar dig av det man fick se inne i huset, både det han sa till dig och det han sa bakom din rygg. Som sagt, jag tycker att du verkar vara en fin människa och önskar dig lycka till i livet.

  Reply
 • Men vi är inte kvar i huset längre och jag vet att han behandlade mig illa därinne, men han gör inte sånt längre.

  Reply
 • Annica, människor förändras inte så drastiskt så enkelt.
  Han var uppenbarligen likadan i huset som han varit innan han kom in, baserat på det han själv berättade. Har han någon insikt i att det han sysslade med i huset var psykisk misshandel och gaslighting? Om du inte vet vad gaslighting är så googla det. Du är ju självklart tillsammans med vem du vill men jag får ont i magen av din pojkvän. Han är verkligen en expert på att manipulera, det är verkligen inte ett åtråvärt personlighetsdrag och träffar man en sån människa så bör alla varningsklockar ringa.

  Reply
 • Är du Marcelos pappa eller? Du verkar känna han väldigt bra….

  Reply
 • Nej det är jag inte. Jag skapar mig åsikter om folk baserat på vad de säger och deras egna handlingar. Marcelo har ett väldigt manipulerande sätt och när han har gjort något som har sårat Annica så har han lyckats förneka eget ansvar och fått Annica att tvivla på sina egna känslor, anklaga sig själv och istället helt plötsligt be HONOM om ursäkt. När det i själva verket varit HAN som gjort något fel och borde be om ursäkt. Så därför är jag inte förvånad om han nu tagit en bild med en annan tjej som pussat honom på halsen, gjort Annica ledsen men ändå o slutändan lyckats få henne att be om ursäkt till honom.

  http://thecurrentconscience.com/blog/2011/09/12/a-message-to-women-from-a-man-you-are-not-%E2%80%9Ccrazy%E2%80%9D/

 • Hej Annica!
  Asså skit i vad folk säger du och marcello e fina ihop..De finns en kille på facebook som skriver om er typ att marcello e otrogen , men han skriver om väldigt många o att han bevis o bla bla bla..
  Stå på er ni e fruktansvärt fina ihop….=)
  Kram

  Reply
 • Det var det bästa någon skrivit på länge. Du tog orden ur min mun, exakt så ligger det ju till. Har bara inte vetat hur man ska skriva det med ord.

  Reply
 • På pricken!
  Exet har ju haft ett helvete under BB-tiden p.g. av lögnerna om misshandel m.m.
  Hur kan man göra så mot en annan människa?

  Reply
 • Ingen är väl perfekt. Det fanns flera där inne i big brother huset som var mycke värre än Annika.

  Reply
 • P; nja möjligtvis marcelo

  Reply
 • Sluta klanka ner så på Annica! Alla kan göra mistag och det är bara hon och hennes ex som vet exakt vad som hände så sluta vara så taskiga! Annica är en bra människa och uppenbarligen mycket bättre en er som skriver taskiga saker till henne över internet, om du nu inte tycker om henne så låt henne bara vara, ingen har tvingat dig att läsa hennes blogg eller absolut inte tvingat dig att komentera hennes inlägg, om du inte har något bra att säga så var bara tyst!

  Reply
 • Annica, du är en underbar människa du ska inte bry dig om vad andra säger om dig, vad vet dom? Det är du som vet bäst om vad som händer i ditt liv och låt dig inte påverkas av alla som inte har något bättre för sig än att klaga på dig, dom skulle aldrig säga något sånt i verkligheten. Jag förstår att du blir ledsen men bry dig inte! Jag tror iallafall att dom bara är avundsjuka, avundsjuka på hur bra du har det, hur fin du är och vilket härligt förhållande till Marcelo du har. Jag tror att dom bara vill hitta något att klaga på för att känna sig lite bättre själva, så ta inte åt dig. Jag ser upp till dig för att du är en sån himla bra person, du är en av mina förebilder Annica! Ha det bra fina du, kram!

  Reply
 • Men herregud, låt dom vara ifred, har ni inte viktigare saker för er?

  Och Annika, ska du ha en blogg så får du fan vara beredd på både bra och dåliga kommentarer, sluta gnäll!

  Reply
 • Jag bara älskar din blogg Annica <3
  asså ni som inte gillar annica hur hon är eller nått vad gör ni då här på hennes blogg, sluta lägg eran energi på att tracka ner på henne och hennes förhållande med Marcelo, som om ni inte brukar ha upp och ned gångar i ett förhållande. Vad skulle ni säga om Annica eller Marcelo börjar tracka ner på erat förhållande. ett förhållande är inte alltid perfekt. Men va f*n låt Annica sköta sitt och sluta lägg ner eran tid på att skriva taskiga och idiot kommentarer om hur dålig och hon är och blabllabla. så sjukt lågt av er. Annica eller Marcelo dom blir inte bättre som personer av att se era idiot kommentarer hur dom är och vilken idiot Hon eller Marcelo är eller va det så ni trodde, att dom kommer bli bättre personer, men wrong.Dom är redan bra personer och jag bara älskar deras bloggar. Annica du eller Marcelo ta inte åt er, ni ska bara vara som ni är och det inspirerar folk bland annat mig,fortsätt med det. Jag tycker ni är så sjuuuukt fina tillsammans och är så glad att ni har det så bra tillsammans. kärlek till er två, båda ni inspirerar mig. kram Amanda

  Reply