Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:11 | September 23, 2012

Söndag med vinst

5D bio, vilken upplevelse det var! Fasen vad roligt! Jag och älsklingen valde att kika på animerade Robin Hood och det sprutades vatten, doft, stolarna rörde sig, vinden blåste, jag och Marcelo skrattade som tusan och tyckte att det var superkul!

Synd dock att filmerna bara är ca 10 min korta… 🙁 Men vi kommer göra detta så många fler gånger. Man satt typ och var nervös för att man vad rädd på nästa händelse, typ. 😀 Nu är vi i alla fall hemma och ska köra på en mysig filmkväll med popcorn!

Sen tänkte jag även gratulera Sofia Green i Nordmaling till 1000kr i presentkort på MMsports.se. Kör hårt med träningen nu! 🙂

Ha en bra kväll alla, imorgon börjar en ny vecka! 🙂

20120923-220931.jpg 20120923-221005.jpg 20120923-221028.jpg

14 kommentarer14 kommentarer om “Söndag med vinst”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysig kväll! Får testa de nästa gång i Sthlm? Vilken biograf kn man kolla på 5D? Hoppas på skönhetstips om applicering och produkter av concealers och ögonkräm denna vecka men oavsett vad lär de bli intressant!

  Reply
 • Det är i Kista.

  Reply
 • Åh vad häftigt det låter! Funderar på om det finns 5D bio i Göteborg, någon som vet? Svara gärna i min blogg då det inte är säkert att jag kommer ihåg att hå in här & kika.

  http://fullspeedforward.se

  Reply
 • Marcelo fortsätter tydligen att vara otrogen mot annica, detta enligt mina läsare, tjejer som har råkat ut för marcelo!

  http://jonaslindberg.spotlife.se/2012/09/21/marcelo-fortsatter-att-vara-otrogen-mot-annica/

  Reply
 • ANNICA!!! Jag älskar parfymen CHANEL EAU TENDRE men hittar den tamigsjutton inte någonstans online. Vet DU var jag kan köpa den? Blir snart galen 😛 hahaha!

  Reply
 • Oj nej ingen aning. Varför köper du inte i butik?
  Ring annars Parelle i ÖSD, dom skickar över hela sverige och har kanonpriser på den!
  🙂

  063-516700

  Reply
 • Tack snälla <3

  Reply
 • Coolt! Det vill jag också testa

  Reply
 • Hej Annica!
  Du och Marcelo är ju duktiga människor som tränar och äter nyttigt och så? Kan du inte skriva några rader om hur man ska hitta motivationen till att gå ut och springa och röra på sig utan att tröttna efter första gången?
  Jag har gått upp 5 kg det senaste året. Vill hitta tillbaka till den vikten igen och slimma till kroppen! Men jag är så fruktansvärt lat och orkar knappt gå ut och gå med hunden om dagarna och jag har ingen aning om vad en bra frukost är.. Jag går fortfarande i skolan så jag har inte jättemycket tid varken på morgonen till att stå och laga en brakfrukost eller på eftermiddagen att gå och träna i någon timme.
  Kan inte du ge några tips på några snabba, nyttiga frukostar man kan slänga ihop på en kvart och hur man ska göra för att hitta vanan och motivationen till att gå ut och röra på sig och tappa några kilon? 🙂

  Reply
 • Vad det skulle vara kul o se er stiga upp 6 på morron o gå till ett jobb,komma hem efter 9 tim…laga mat diska tvätta städa—med andra ord leva ett sånt liv som de flesta av oss lever–eftersom det kommer bli så för er oxå –om det finns några jobb –ta vara på glidet nu snart är det slut..

  Reply
 • Jag är bara nyfiken hur man orkar lägga energi på att klicka in sig här och skriva en sådan onödig kommentar, om man inte gillar personen ifråga.
  Du är väl medveten om att du just nu bidrog till Annicas lön??!!

  Reply
 • Tyvärr lever inte alls som du…

  Reply
 • Kolla gärna hur mycket aspartam (nervgift) det är i den där läsken 😉
  Skulle inte dricka den om jag var ni

  Reply
 • Man kan inte vara rädd för allt. Skulle man dö av den skulle dom nog inte sälja den.

  Reply