Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:22 | September 23, 2012

Blog awards

En av de roligaste kvällarna hittills, fasen vad roligt jag hade det med HJ igår. Och vi lärde känna så mycket nytt folk men fick även en annan uppfattning av de olika kända ansiktena. Det var mycket lösfransar, löshår och fina klänningar. 😀 Man fick höra ett och annat inne på toaletterna, se hur folk verkligen var och det var inte så jättepositiva uppfattningar…

Det mest positiva under kvällen var Maria Montazami, vilken gudinna. Hon är helt fantastisk! Marcelo var ju inte där men hon skickade ändå en videohälsning till honom, så underbart snällt eftersom det är hans idol! 🙂

Kvällen började i alla fall på Scandic kungsgatan 70, där det var mingel, skumpa, snittar, prisutdelning och bra musik. 22:30 gick det dubbeldäckare genom stan bort till Ambassadeur så alla som var på Blog awards åkte med dit. Festen fortsatte och jag och Hanna hängde på en tjej som heter Jenny, som vi tidigare hade haft kontakt med när vi skulle till Askersund.

När fötterna började värka och munnarna gäspade gick vi vidare till Avenyn, där var det en man som hade åkt från Jönköping bara för att få träffa oss. Hur gulligt är inte det!? 🙂 Så vi gick förbi för att dricka lite skumpa och träffa folk. Jag höll mig spiknykter hela kvällen, drack cola light och alkoholfria drinkar. Visst, när vi kom till Avenyn fick vi ju inte en flaska skumpa så jag sippade lite på den men sen bjöd vi bort resten. 🙂 Vi skiljdes sedan åt vid Hötorget, Hanna och Jenny tog tunnelbanan mot Fridhemsplan och jag mot Gullmars där min älskade Marcelo väntade på mig med bilen. Han ville hämta mig så att jag kom säkert hem, han är för underbar min hjälte! 🙂

När vi kom hem gick vi igenom min fina goodiebag som var kanonbra! Sen fikade vi innan vi kröp ner i sängen och somnade gott. Jag är jättestolt över mig själv att jag insett att man fasen kan så mycket roligare nykter. Man orkar mer, kan kontrollera sig själv gör inte bort sig och mår jävligt bra dagen efter! 🙂


12 kommentarer12 kommentarer om “Blog awards”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kul att ni hade det trevligt! 🙂
  Och vad fiin du är Annica!!!

  Reply
 • va använder du för foundation?

  Reply
 • En helt ljuvlig kväll!!
  Såg dig Annica..du var hur fin som helst! En kill kompis sa att
  du var den klart gulligast av alla!!!
  Kramiz

  Reply
 • Åhh vad fina bilder! 🙂

  Reply
 • jättefin du var! grym klänning! 🙂

  Reply
 • Grymt snygga ni var både du och HJ. Du klär så bra i den klänningen, kanonsnygg dessutom. Här är en till lover av Maria Montazami, hon verkar så snäll och go. Kram

  Reply
 • ÅÅÅH Dejana och Louise!! Jag älskar deras blogg hihi 😀
  Festade ni med dem? Kram!

  Reply
 • Är Blog Awards nåt som filmades som kommer visas på tv eller nåt så vi vanliga människor också får se eller va man tvungen att va där?

  Reply
 • Kan inte du visa vad du fick i goodiebagen? 🙂

  Reply
 • Ser ut som om du hade en riktigt trevlig kväll tillsammans med Hanna.
  Klänningen är jättesnygg. Och du är, som alltid, vacker.
  Ha en fortsatt mysig Söndag.

  Reply
 • Du var lätt snyggast på hela awardsen! =)

  Reply
 • ååherre!! Du är sååå vacker!

  Reply