Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:27 | September 6, 2012

On the road

Då sitter jag på bussen mot Gullmars, nu åker jag in till stan för att möta upp Marcelo och Zacka.

Jag har nog börjat att inse att jag måste kliva upp tidigare på dagarna. Nu har ju mer än halva dagen gått och jag känner mig fortfarande nyvaken. Illa, illa! 🙁

Väl inne i stan ska jag förbi en skräddare för att sy upp tre par jeans, de jag köpte igår förutom dom från Gina. Som ni förstått är jag ganska kort vilket gör det svårt för mig att hitta byxor som sitter bra direkt. Det brukar ligga på ca 100kr att sy upp ett par brallor. Jaja.

För övrigt är denna min följeslagare idag. 🙂

20120906-152631.jpg

12 kommentarer12 kommentarer om “On the road”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Om jag inte minns helt fel så köpte du väl ett par jeans på JC, och de brukar väl sy upp jeansen gratis i butik när man köper byxor där? (:
  + din väska är superfin!

  Reply
 • Japp det gör vi! Jag jobbar på JC 🙂

  Reply
 • jaså, ja varför gjorde jag inte det där? 🙁

  Reply
 • Hej Annica! Äntligen har du börjat inse att du och Marcelo sover alldelles för länge. Men hur kan man sova så länge? Jag vaknar mellan 5 och halv 6 varje dag oavsett när jag lägger mig på kvällen. Om ni går upp vid 8 på morgonen, äter frukost och sedan kör era träningspass efter det kommer ni märka att det är mycket kvar utav dagen. Det är dax att ni vänder på dygnet nu tycker ni inte det själva? Kram Fredrik!

  Reply
 • Hej Annica!
  Tänkte tipsa dej om att det finns jättehäftiga mobilskal på fyndiq.se som jag tycker du borde kika på:) ha det bra,kram!

  Reply
 • Såg ett klipp på er när ni ligger i kojan. Då när du blir mjölad. Där pratar ni om att vara uppe kl 8 varje morgon och jogga. Eller ja du ska köra powerwalk 🙂

  Reply
 • snygg väska annica jag undrar hur det går för er att hitta lägenhet,och sen undrar jag vad det kostar ungefär att göra hår förlängning. och vet du om det finns några bra oljor som man kan använda för tort hår.kan du ge något tips på de.kram

  Reply
 • Hej Annica:) super snygg väska 🙂 vart har du köpt den :)? ha det underbart kram Tindra.

  Reply
 • den är från brandsinfashion.se.

  Reply
 • Såg parajumpern idag i Kista för “bara” 7000 hade inte du betalat över 8000 för din? Isåfall får du lämna tillbaka din och köpa en likadan där.

  Reply
 • Ditt snygga linne som du har på dig idag, såg det via Marcelos blogg! Vart har du köpt det, det är ju så sjukt snyggt, iaf på dig! Men kan hoppas det passar lika bra på mig! 😀

  Reply
 • Det är från 365you.se 🙂

  Reply