Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:50 | September 5, 2012

Vi går loss i Farsta

Yes idag går kortet varmt, till och med Marcelo börjar säga åt mig nu. Men WTF, jag kan ju inte gå byxlös heller. Sen behöver vi alla strumpor och trosor! Så det är bra grejer som visas när jag kommer hem! 😀

20120905-172716.jpg

6 kommentarer6 kommentarer om “Vi går loss i Farsta”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vad kul annica spännande att se var du har inhandlat i dag.kram

  Reply
 • hahaha! Jag antar att är det någon gång man ska sluta shoppa så är det när Marcelo säger att det börjar bli mycket! (han som är shoppinggalning själv menar jag 😉 ) Men det ska bli kul att se vad du köpt till höstgarderoben 😀

  Reply
 • Haha, en fråga bara. När du åker kommunalt, betalar du sms biljett eller har du ett access kort? haha, bara nyfiken.

  Reply
 • Smsbiljett 🙂

  Reply
 • Kan du inte lägga upp en bild när du har på dig dina hunter stövlar? 🙂 Vill se hur dom sitter på dig då jag är lika kort som dig och funderar på hur höga dom blir på benen 🙂 Riktigt snygga Annica 😀 Kraam på dig

  Reply
 • Dom har inte kommit än :O Trodde att det var dom som kom i paketet som levererades med det var hårprodukter…

  Reply