Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | September 5, 2012

Skönhetstips! Shopping

Idag kära läsare blir det ett litet udda tips, jag tänkte nämligen tipsa er hur bästa shoppingen ser ut! 😀

När man ställt in sig på att man ska shoppa en dag är det viktigt att tänka på vad man tar på sig. Det här är jätteviktigt för mig! Hur jobbigt är det inte att behöva knyta upp skorna för att testa ett par brallor?! Hur jobbigt är det inte att dra av sig sina tajta jeans för att testa andra byxor?! Och hur jobbigt är det inte att dra sin tröja över huvudet när du ska testa en annan tröja och frisyren blir elektrisk?! Jag tror nu fattar poängen! Så när ni ska ut på en shoppingtur, för ert eget bästa, läs och ta in!

Vi börjar uppifrån och går ner. Upptill, kör en tröja med knappar eller dragkedja så du inte behöver dra plagget över huvudet. Tex en kjorta eller en cardigan. Måste du ha något under, ta ett löst linne. Då kommer vi till byxorna, mitt favvoplagg, ta tajtsen. Eller varför inte en kjol? Det är som sagt skitjobbigt att behöva dra av och tränga sig i sina tajta jeans. Och skorna ska vara ett par som man bara stoppar ner foten i. Man ska inte behöva böja sig ner, knyta dom och blir svettig.

Sen om vi ska ta frisyren också, ha den i en stram hästsvans eller knut. Det suger när håret börja att flyga åt alla håll och kanter för att det är elektriskt! 🙂


4 kommentarer



4 kommentarer om “Skönhetstips! Shopping”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här