Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:58 | September 5, 2012

Redo för shopping!

20120905-135808.jpg

16 kommentarer16 kommentarer om “Redo för shopping!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snälla Annica,kan inte du lägga ut en bild på dina tatueringar?? Vill så gärna se den du har i nacken då jag aldrig har sett den förut och vill väldigt gärna också se den du gjorde i bbhuset på handleden.Vet att du gjorde vingar men kommer inte riktigt ihåg hur den ser ut, så SNÄLLA!!!!!! Visa en bild på dem!

  Reply
 • har en fråga. får ni betalt för varje gång någon går in på sidan eller är det när det är kmmentarer bra att veta, vill ju att det ska bli lite pengar åt er.

  Reply
 • man får betalt för annonserna på bloggen , och om någon klickar på annonsen o sedan handlar får man procent på summan dom handlar för, sedan har vi CPMdå får du betalt för antal sidvisningar tex har du 1 kr per CPM så får du 10 kr om dagen om du har 10.000 sidvisningar om dagen .summan ökar naturligtvis med hur mkt du har per CPM.summan sätts inte efter hur stor din blogg är utan oftast handlar det om inriktning . bloggar man för en portal får man oftast ´´månadslön ´´summan är olika beroende på storlek på blogg o portal.man får alltså inte betalt för antal kommentarer osv.

  Reply
 • Jag förstår hur det känns att känna sig onöjd med sin näsa, det har jag varit väldigt länge själv, men jag har aldrig känt att jag velat göra operation. Dels för att det väldigt ofta blir sämre resultat än det var tidigare & det inte matchar ens ansikte och för att det inte riktigt är en själv längre, man ändrar på sig själv som inte går att fixa tillbaka. Men alla känner olika såklart, jag tycker din näsa är väldigt fin & passar ditt ansikte utmärkt! Det är också bra att du iallafall är modig och kan ta en närbild där man ser näsan nära osv, det hade nästan jag inte kunnat göra & det är inte bra! Oftast ligger problemet hos en själv, man ser inte på sig själv så som andra ser en!

  Reply
 • Shiiit vad långa ögonfransarna blivit!! Är det Xlash du kör med?

  Reply
 • Ja det är Xlash.

  Reply
 • Tack beth!
  Sidvisning är alltså varje gång man går in på resp.sida i det här fallet Annicas och Marcelos./Chriss

  Reply
 • Varje gång sidan och därmed annonserna visas . cpm (cost per mille )innebär att du får en viss summa per 1000 sidvisningar . vissa annonser betalar mer än andra naturligtvis . 🙂

  Reply
 • chriss ,gå in på Marcelos blogg o kolla på hans Tailsweep ( längst ner på höger sida ) så får du statistik för hans blogg med sidvisningar o unika besökare så kanske du förstår lite mer 🙂

  Reply
 • Tack beth! nu tror jag att jag förstår./Chriss

  Reply
 • Kanon Beth att du förklarar det här, vi är många som inte vet ett idiota av det här, men vad menas med Unika Besökare ..??

  Reply
 • annonsmakarna vill ju naturligtvis inte betala mer än nödvändigt , så att samma potensiella kund besöker sidan fler än en gång är inte intressant , utan då räknar man i unika besökare dvs varje persson som unik besökare , därav den stora skillnaden mellan sidvisningar o unika besökare 🙂

  Reply
 • OK .. tack Beth..!

 • för att förtydliga , unik besökare = en ip adress kan man säga , går du in på en sida med hemmadator ,jobbdator ,mobilen tex så blir du 3 unika besökare 🙂

 • Kandu visa.med ett inlägg hur du sminkar dig exakt så snälla. Kram

  Reply
 • Vore himla kul ifall du skulle lägga upp en video om hur du lägger din sminkning 🙂 gillat den varje gång man sett dina bilder!

  Reply