Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:35 | September 4, 2012

Svar på era frågor, del 2

ida den 2 september, 2012 kl. 15:33 skrev:
Vad är det jobbigaste med att vara med Marcelo och vara utan honom?  Det är jobbigast att vara med honom när han är hungrig. Och när jag är utan honom känner jag mig otrygg…


Sofia den 2 september, 2012 kl. 15:25 skrev:
Du säger att du egentligen är blond men du färgar ju inte din utväxt, du borde väl få det om du är blond för nu är du ganska mörk:-)
Knep? Gör du nått annat?!
Jag färgade min hårbotten mörkare när jag var på Lyko den 21 juli. Jag är blond och det börjar synas lite smått nu när man kollar efter noga.

Emma den 2 september, 2012 kl. 15:21 skrev:
Hej! Hur försörjer sig du och Marcelo?
Jobbar eller inte? Hur har ni råd? 🙂
Kramisar<3
Vi bloggar och försörjer oss på det.

Johanna den 2 september, 2012 kl. 15:11 skrev:
1. vad har du för färg på din tandborste? hihi 😀 Rosa och glittrig. Det är en barntandborste för dom når alla mina tänder bättre och så är dom mycket mjukare.
2. vad tycker du är finast, blondiner, brunetter elr svarthåriga? Det som man passar bäst i. Jag tycker om brunetter!
kramar <3

helena2 den 2 september, 2012 kl. 14:53 skrev:
1. Om du skulle resa bort på en romantisk långhelg med din fästman vart skulle resan gå och vad skulle ni göra där? Jag vill till Paris eller Milano. Vi skulle njuta av varandras sällskap och göra det vi gör bäst, shoppa! 😀
2. Om du skulle ha en annicadag vad skulle du då göra den dagen? Lacka naglar, hårinpackning, ansiktsmask, lägga en fin makeup.
3. Om du fick resa tillbaka i tiden och leva på nytt 1 dag i ditt tidigare liv vilken dag skulle du då välja? och skulle du då göra något annat den dagen eller skulle du bara vilja återuppleva den på nytt? Jag skulle välja den dagen jag klev ut ur huset, och göra exakt samma sak! En underbart känsla! 🙂

Matilda den 2 september, 2012 kl. 14:52 skrev:
Har du nån speciell färg på klädesplagg som du trivs bättre i än andra, eller som du tycker passar just dig? Grått.
Hur mycket pengar lägger du på kläder under en månadstid på ett unigifär? Oj det är väldigt olika. Från 3000 och upp kanske, beror på vilken månad det är.

Ida den 2 september, 2012 kl. 13:55 skrev:
Tycker du det är jobbigt att visa dig naken för marcelo? Han hade väl inte sett dig helt naken innan i huset? 🙂

Nej verkligen inte! Jag är stolt över min kropp! Nej han fick inte se i huset. 😉

Sofie den 2 september, 2012 kl. 13:14 skrev:

Vad heter parfymen du hade iinne i huset som alla tyckte lukta så gott?
Chanel chance eau tendre.

Nellie den 2 september, 2012 kl. 13:13 skrev:
Har du några celluiter? Och var isåfall? Ja det kommer, tyvärr och det är på rumpan… 🙁
Din favoritfilm? Polarexpressen!
 
cissi den 2 september, 2012 kl. 12:41 skrev:
vad har du för bakrundsbild på din mobil ? Jag har en bild på min förra hund och min lillasyster när vi är där pappa bor.
vad heter marcelo i din kontakt lista? Min älskade Marcelo
har marcelo gjort sina ” skämt ” ngn gång på utsidan så du bilvit ledsen ? Ja fast inte riktigt som förr.
trodde du det skulle hålla mellan er på utsidan? Ja faktiskt. 🙂


10 kommentarer10 kommentarer om “Svar på era frågor, del 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varför svara du inte på om du har sett klippen på marcelo och Jennifer??

  Reply
 • Vilken dum fråga!!!!!!!!!!!!!!!!!Vad har du med det att göra????????????

  Reply
 • Hej Annica! Vet du något om clarins hudvårdsserie samt foundation och sånt? Om de är bra? Jag har frågat runt i butikerna men jag tycker att de ger ett överdrivet tal om hur de funkar. Jag vågar inte lita på dem i och med att jag slösat så mycket pengar på deras fina tal om produkterna. Jag skulle vara så tacksam för svar för jag funderar på att köpa foundation och lite krämer.

  Reply
 • Jag har aldrig testat Clarins… 🙁

  Reply
 • Bra tips Annica!
  Jag har en liten fråga, är det bra att blanda märken på produkter? eller är det bäst att hålla sig till samma märke, jag har lite finnig hud så ja..
  Har börjat med produkter från the body shop som innehåller tea tee olja. Tror du det är bra? Eller ska jag satsa på något annat?
  Och jag såg att du skrev i ett inlägg att man ska lägga extra mycket fukt på finnen, vad menar du då? har du några bra produkter som du kan tipsa om? skulle bli jätteglad om du svarade på detta!

  Reply
 • Du kan blanda om du vill! Sen beror det på vad det är för produkter. Är det cosmecuticals ska man lyssna på vad terapeuten säger eller rekommenderar när du köper det.

  Reply
 • Hej! Jag följer din blogg istort sett varje dag jag älskar kläder oxå så att följa din blogg o få tips är ett stort plus=)
  Läste att du skulle vilja åka till paris, och jag säger bara åååk=) va där i feb och jag bara måste dit igen, helt sjukt älskar verkligen stället,folket,modet ja precis allt.
  Att se eiffeltornet och äta en godmiddag längst upp i deras ressturang och om man har tur även få se när hela tornet börjar blinka är en sjukt fin känsla perfekt för en romantiskt kväll=)

  Måste även säga att roligt att det funkar mellan er två på utsidan och önskar er all lycka!

  Reply
 • Hej Annica. Gillar din blogg skarpt. Känns som man fått en annan bild av efter av dig efter Big brother. Till de positiva 🙂
  En fråga som jag är nyfiken på som Emma skrev; hur ni försöjer er?
  Då är min fråga, hur försöjer man sig på en blogg? Vet att storbloggarna gör de men har inte riktigt förstått hur?
  Fortsätt med din blogg för de gillar jag 🙂
  Med vänlig hälsning, Malin
  Tacksam för svar 🙂

  Reply
 • varför svarade du inte på mina frågor??

  Reply
 • Kan inte du le4gga upp en bild med dig framff6r ditt hus bara? sne4lla, skllue vara kul att se hur huset ser ut nu ne4r det e4r ve5r och se5 och kul om du skllue vara med pe5 bilden framff6r huset kanske konsig “fre5ga” men skllue ses glad om du gjorde det! Din blogg e4r den be4sta he4stbloggen jag vet och jag har tittat pe5 en del , !! Grym e4r den! Alltid kul att le4sa och se5 tack ff6r en underbar blogg!! Kram

  Reply