Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | September 4, 2012

Skönhetstips! Solpuder

Idag tänkte jag visa med en kort film hur man lägger solpuder, för det är här många gör fel. Visst att solpuder ger lite extra glow i ansiktet men det plattar även till eftersom det är mörkare än din egna hudfärg. Är det mörkare, plattar det till, suger in.

Om ni ska köpa bra solpuder för en bra slant då är det dom från L´Oreal. Här kommer i alla fall några från 99-149kr.


4 kommentarer4 kommentarer om “Skönhetstips! Solpuder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej annica, börjar med att säga att du är bäääääääässtttt!!!!!:)
  Men undrar om du skulle kort kunna nån gång lägga upp ett videoinlägg där du lägger hela din make up för jag kan inte få det att gå ihop med alla olika solpuder och rengöringar och krämer i vilken ordning du lägger dom,
  Och en fråga till, jag har ganska fet hud med väldigt mycket finnar, jag brukar tvätta av ansiktet med vatten och tvål och sen baddar jag på Nordic Essentials och när det har torkat så lägger jag på en fuktgivande salva vid samma namn, men det hjälper inte mer än att jag inte blir så torr i ansiktet, vad tycker du jag ska göra ??

  Reply
 • SLUTA SÄG PEACE OUT!!

  Reply
 • SLUTA LÄS HENNES BLOGG OM DU STÖR DIG!

  Reply
 • Tack för alla bra sminktips! Jag älskar verkligen din blogg! Skulle du inte kunna tipsa lite mer om mode? Många Kramar:)

  Reply