Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:26 | September 4, 2012

Hemmaträning

Hej på er!

Den här morgonen startar jag inte med en löptur eller promenad, nej jag ska faktiskt köra lite hemmaträning. Situps, armhävningar, armar med hantlar, ben mm. Efter det ska benen epileras, makeupen ska på plats och paket ska hämtas ut. Sedan blir det raka spåret in till stan, med bankkortet, och hämta ut min jacka. 🙂

Efter stan blir det eventuellt en tur till Farsta eftersom Marcelo har ett presentkort där som går ut imorgon. Så vi ska väl försöka att sätta sprätt på det. 😉

I dagens paket tror jag att dessa har anlänt.

Stövlarna jag väntar på är HÄR ifrån.


2 kommentarer2 kommentarer om “Hemmaträning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här