Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:58 | September 4, 2012

Hemma efter en låååång dag på stan

Det blev en lång dag idag på stan. Och inte nog med det, jag har fått datorförbud för Marcelo. Han tycker att jag sitter alldeles för ofta vid datorn eller telefonen så nu har han sagt ifrån och det respekterar jag. Så jag ska bättra mig på att lägga “rätt tid” på framför datorn och planera lite mer!

Jag köpte i alla fall min skinnjacka på Monroe i Sturegallerian och sen fick det bli en pälsväst också, kanin. Jag vet vad många av er tycker om att jag köper päls. Pälsindustrin är förjävlig och det är hemskt hur det går till! Men jag köper det som jag tycker är snyggt och är i bra kvalitet! Något jag tycker var konstigt är att jackan är dyrare via Internet än i butik, 400kr billigare faktiskt. Och detta var som sagt på Monroe i Sturegallerian. Här kan ni kika på deras hemsida.

Efter det var vi in på NK för att jag har börjat att tveka lite på min Parajumper, jag har blivit sugen på en Burberryjacka istället. Så vi var in och testade lite modeller och jag tror nämligen att jag kommer att byta. Vi får se hur det blir imorgon! 🙂

I alla fall det blev några timmar på stan. Vi letade även efter ett par svarta jeans åt Marcelo som tog sin lilla tid. Men tålmodig som jag var hängde jag på och fick vara smakråd, dock fick inga följa med hem… Det finns fler butiker än hela Åhléns city. 😉

Ikväll står epilering på schemat plus att jag ska svara på sista delen av era frågor! Hoppas att ni haft en bra dag! 🙂


41 kommentarer41 kommentarer om “Hemma efter en låååång dag på stan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • älskar skinnjackan!

  Reply
 • hahah, bra där Marcelo . 🙂

  Vissa religion tycker jag ifall är lika hemska mot djur. Ifall muslimer med halal kött. Då de skär av halspulsådran så blodet rinner ut så fort som möjligt samtidigt som de lever. Här finns det klipp på det. OBS! känsliga tittare varnas : http://www.youtube.com/watch?v=BhZVC2QEtls
  Köp ALDRIG halal kött!

  Reply
 • Det är bra att ni respeterar varandra,viktigt i ett förhållande o han har ju sagt några gånger att du sitter för mycket framför datorn 🙂
  Hoppas ni får en fortsatt mysig kväll
  Kram

  Reply
 • Jag har också Datorförbud….!
  Vi har gjort så att på kvällarna har jag bara datorn eller telefonen
  när min kille gör ngt annat eller också håller på…som nu!
  Han sitter o spelar..nåt!
  Det funkar bra.
  På dagarna…enbart när han är borta eller om vi gör ngt gemensamt
  Nu är han inte irro längre…han kände sig utanför tidigare….Tänk på det!
  Kramiz

  Reply
 • Joru det gäller att planera tiden rätt! 🙂 Inte bra att sitta för mycket framför datan.. Men för övrigt hoppas jag ni får en fin kväll och att din frågestund del 2 kommer upp imorgon! Puss o kram

  Reply
 • med all respekt till er båda , du får göra som man gör med barnen och deras spelande på data, mobil, nintento mm mm sätta en tid.men för dig blir det ju mera arbets tids schema!
  vi kommer att följa er när ni än skriver i bloggarna.behöver ej vara 24/7 hela dagarna. det finns även en off knapp på mobilen behöver ej vara tillgänglig alltid.
  TA Å HA LITE ANNCELO TID ÅXÅ !

  Reply
 • Bra att Marcelo sa ifrån tycker jag! 🙂 Hoppas du försöker att inte sitta så mycket vid datan, tänk på att Marcelo är din pojkvän inte datorn haha 😉

  Reply
 • Ni får väl strypa mig då ,men jag undrar hur en människa som Annica ser som sin bästa vän just nu, kan umgås med den persson A anser vara den hemskaste personen hon kan tänka sig ??? Hanna R ………känns som en överlöpare ! o kom nu inte och säg att det gör väl inget …….är man så nära någon så tar man parti så enkelt är det !!! hon borde ha gått när Jennifer kom/ va där ,dom var ju inte bff i BB heller menar jag !

  Reply
 • hahaha, du måste skämta med oss? Är du så jävla paranoid? Låt henne vara med vem hon vill..

  Reply
 • + att HR var inte i huset när J kom in….

  Reply
 • ok ! my mistakes …..så ni tycker det är okey ?

  Reply
 • Så du tycker att det är ok att din bäste vän umgås med någon som gjort dig jätteilla och som du anser vara din värste fiende ? SKULLE INTE TRO DET !!! jag tycker i detta fall att Hanna R är en dålig bäste vän ,och tycker man som du att detta är ok så får det väl vara så !jag är glad att jag har vänner som står på min sida no matter what !

  Reply
 • Det är väl för fan inte mitt val vilka mina kompisar umgås med? Och vem säger att man inte står på sin sida om de umgås med någon man inte själv gillar? HR har ju absolut inget mellan dom två att göra?

  Reply
 • Hon skall föreställa Annicas bäste vän…… du har ingen sån va ?,efersom du inte förstår frågan menar jag !!!du har inga vänner om dom umgås med dina fiender……är man tighta så händer inte sånt!

 • Eller så har jag inga fiender.. Men du måste erkänna att det låter sjukt att man ska bestämma över vilka sina vänner får och inte får vara med?

 • Handlar inte om att man skall bestämma det din dummer , blir bara ledsen när jag ser sånt, vänner skall man vara rädd om <3

 • Jag är inte paranoid …..bara glad att jag har trofasta vänner !;)

  Reply
 • Beth, förstår vad du menar, men vad jag har förstått så är Rosanna o Hanna kompisar sen förut, och Hanna var redan där när J kom till R, sen gick hon därifrån .. man kan inte sluta träffa sina Gamla Vänner, för att man får Nya Vänner .. så det är nog lugnt o Hanna skvallrar inte om Annica, det är jag övertygad om ..!

  Reply
 • Bittis <3 love´ ya !

  Reply
 • “Pälsindustrin är förjävlig och det är hemskt hur det går till! Men jag köper det som jag tycker är snyggt och är i bra kvalitet!”

  Hoppar inte på någon eller vill tala illa. Men skriver man nått sånt här borde man tänka till en extra gång. Gå igenom din inställning. Dubbelmoral är de värsta som finns, näst efter djurplågeri!

  Reply
 • camilla; det är väl bra att Annica är ärlig. Detta skrev hon säkert i förebyggande syfte, eftersom hon blev påhoppad förra gången hon berättade vad hon handlat. Hon kommer att fortsätta köpa det hon vill ha.
  Jag kan förstå vad du menar, tycker själv att det är djurplågeri. Men när jag står i affären, så funderar jag inte på vad det är för material i kläderna jag får med mig hem. Jag köper det jag tycker är snyggt och fastnar för.

  Så Annica, tycker inte alls att du gör fel eller skall ha dåligt samvete.

  Reply
 • Men detta jue ingenting nytt ! Annica skyr inga medel för att få det hon vill , varför skulle hon då bry sig om några kaniner ? Annica bryr sig bara om Annica det såg vi redan i BB !

  Reply
 • Hemskt med päls! Du borde fan skämmas! Vem fan bryr sig om det är snyggt eller ej!? Finns fejk päls så sånt där är bara skit snack Annica! Du säger att du är emot djurplågeri, men genom att du köpte skiten så gick du helt emot det du skriver! Skulle jag se dig på stan med skiten skulle jag slänga färg på dig! HEMSKT!!!!!!!! Tänk dig din jävla kaninväst, tänk hur säker den där kaninen har blivit flådd levande och slagen med pinnar i huvudet! Hoppas du sover gott med den på dig!

  Reply
 • Tänk på det varje gång du tar den på dig.

  Reply
 • egoism, stor brist på empati och en skrattretande ursäkt till varför du köper västen. du stöder en branch som plågar djur på ett vidrigt sätt bara för att se snygg ut?! döp om bloggen till “utsidan avgör” istället. å kalla dig för allt i världen inte djurvän människa, det är enbart ett hån mot de som är riktiga djurvänner.
  mår illa av detta inlägg, hur “ärligt” det än må vara. har noll respekt för så ytliga personer som du. gör om, gör rätt.

  kristina

  Reply
 • För det är säkert lagligt att flå ett djur levande, tramsprogaganda. Klart man ska ha äkta päls om man tycker det är snyggt och prisvärt.

  Reply
 • Hej Annica,

  Jag vill bara uttrycka hur otroligt ledsen och uppgiven jag blir av detta inlägg. Att du skriver att pälsindustrin är hemsk och sedan stöttar den till 100% (vilket du gör med inköpet av pälsvästen) är för mig helt ofattbart. Om inte du, som verkar vara medveten om hur hemsk pälsidustrin är, säger nej till päls, hur ska man då nånsin kunna förvänta sig att de som inte är medvetna ska göra det? Skulle du köpa en pälsväst gjort av hundpäls? Köper du ett plagg till varje pris så länge det är snyggt? Så fruktansvärt ytligt och egoistiskt. Vad hände med ditt medlidande för djuren? Har för mig att jag kläste nånstans att du kallar dig för djurvän, låt mig då säga att det inte finns någon djurvänlig päls. Det hela blir extra sorgligt av att det är så många unga tjejer som läser din blogg o ser upp till dig o nu kanske tycker att det är helt ok med päls.

  Jag hoppas att du lyssnar lite mer till ditt samvete, lämnar tillbaka pälsen och skänker pengarna till Rädda Pälsdjuren.

  Mvh Maria

  Reply
 • Jag kunde inte sagt det bättre själv, fy fan vad vidrigt Annica. Djurvän my ass..

  Reply
 • Håller också helt med!!!! VIDRIGT!!!!!

  Reply
 • håller med dig till 100 procent.

  Reply
 • Djur är till för att ätas och användas av oss människor. Konstgjorda material är inte bra för miljön, bättre med äkta vara.

  Reply
 • Jag har lite funderingar pe5 det de4r beettt som du skrev att du anve4nt, det med tve5 bettringar.. te4nkte om du skulle kunna bere4tta lite om det, vad det heter t ex (ff6r att kunna fe5 tag pe5 det) och lite vad man fe5r ff6r effekt? Har te4nkt prova det pe5 min he4st som jag tycker liknar Zazou pe5 flera se4tt. (efter att ha le4st om och sett hackamore pe5 henne ska jag e4ven testa det)

  Reply
 • Jag vägrar bidra till att du kan köpa päls och skinn. Här med förlorar du en läsare, grattis!

  Reply
 • Ja, Människan är en obarmhärtig Djurplågare, några av de värsta exemplen är Grisslakt och avlivningsproceduren av Hönsen, men jag kan garantera att de flesta har grillat en Flintastek och kotlett i Sommar, eller gjort mustiga grytor av Kycklingfileer. Vegetarianer gillar Grönsaker, när skörden är över svälter Maskarna ihjäl, och Fåglarna går en kvavfylld död till mötes, eftersom deras Mat ruttnat bort i Myllan. Köp för alldel inte Rosor till din Käresta, då går Bladlössen en grym död till mötes . Nåt att tänka på .

  Reply
 • OJ va du va rolig då ………dumhuvud ! vi behöver mat för att överleva men tamigfaan inte kaninens päls !!!

  Reply
 • Blir uppriktigt sagt ledsen när jag läste detta inlägg. “Jag köper det jag tycker är snyggt”. Fy f*n vad du sjönk i mina ögon nu. Hur kan du acceptera DJURPLÅGERI/TORTERING för att se SNYGG ut?!?!? Jag vet att du är extremt, löjligt, utseendefixerad, och det accepterar jag. Men att din fåfänga går så långt att du köper päls, från kaniner som blivit flådda, torterade och ihjälslagna på ett fruktansvärt sätt, bara för att se SNYGG ut, mår jag illa av. Hur kan din utseendefixering gå så långt att du accepterar att djur blir FRUKTANSVÄRT illa behandlade, bara för att just du måste ha den där västen. Sätter du verkligen snygghet FÖRE tortering av djur? Då måste ju någonting inte stå riktigt rätt till med dig.

  Just det där lilla köpet du just gjorde, är med och bidrar lite extra till den fruktansvärda industrin som pågår. Hört talas om DJURENS RÄTTIGHETER eller!!?? Verkar inte som det. Skänk de där pengarna till någon organisation som kämpar för djurens rätt istället, om du nu verkligen kallar dig djurvän (vilket jag har svårt att få ihop med detta inlägg). Djuren är också levande varelser som förtjänar att leva lika mycket som vi gör!! Att de används till att skapa mode är så äckligt att jag mår illa. Och de som faktiskt köper det är lika äckliga i mina ögon.

  Reply
 • Nu börjar ni ju bli lite tjatiga, ni som fortsätter skriva om djurplågeri.
  Tror faktiskt Annica förstod vad ni ville ha fram i tidigare inlägg. Läsa exakt samma kommentarer 50 gånger är ju lite löjligt. Och det lär ju inte få henne att ändra uppfattning för det.
  Det är bara för er att leva med. Antingen gillar ni det eller inte. That’s it.

  Reply
 • Måste kanske ändra uppfattning ifall alla slutar läsa bloggen.
  Vi bidrar faktiskt till att hon kan köpa de döda djuren.

  Reply
 • bb;
  Men har man inte ändrat uppfattning efter andra, tredje, fjärde kommentaren, lär man ju inte göra det efter 50.
  Jag har läst ALLA kommentarerna och har inte ändrat min uppfattning. Kommer fortsätta handla det jag vill.
  Vet att det inte är min blogg. Men människans hjärna fungerar ungefär likadant. Antingen ändrar man mening eller inte. Det spelar ju ingen roll om så 200 skriver samma sak.

  Reply
 • Fullständigt vidrigt! Äckligt.
  Hoppas att du blir rejält konfronterad, minst, när du bär den där västen. Jag är helt övertygad att det kommer ske. En ursäkt om att du “köper det som är snyggt” lär du inte komma långt med. Förlorare.

  Reply
 • vad gf6r du nu pe5 dagarna ne4r du gott ut sokaln, jobbar du eller le4gger du all tid pe5 he4starna?ska du bara rida till qubbe och se4lja eller e4r det meningen att du ska behe5lla honom?ne4r ska du se4lja luna och hur hf6gt ska hon ha ge5tt de5?ne4r ska du bf6rja te4vla lite hf6gre pe5 ture igen?hur le4nge tror du, du kommer he5lla pe5 med he4star pe5 den nive5n du gf6r nu? e4r det ne5t du vill satsa pe5 i framtiden ockse5 eller vill du bara rida och te4vla pe5 hobbynive5?

  Reply