Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:27 | September 4, 2012

Född geni

Nu är jag äntligen på väg in till staden. Efter många försök att få tag på Marcelo ringde jag Sats där han höll hus så att dom fick be han ringa upp. 😀

Smarta jag kom på då att han kanske hade kvar nyckeln som går till deras andra ingång och det hade han. Så nu sitter en ganska så stressad Annica på tunnelbanan in mot staden. Idag ska jackan med mig hem!

20120904-162653.jpg

12 kommentarer12 kommentarer om “Född geni”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej annica du kan väll lägga upp bilder sen hur jackan ser ut,jag undrar när svaren kommer från frågestunden,kram

  Reply
 • Kan du inte läsa? Det står på första delen att det kommer idag kväll.

  Reply
 • smart du är! och fin! 🙂

  Reply
 • Hej
  Du har tidigare sagt att man inte ska/kan använda ansiktvatten om man använder MD formulas face clenser.
  Jag undrar bara varför????
  Kram 🙂

  Reply
 • snygging som alltid!

  Reply
 • annica snälla svara på min fråga: de fyra borstarna du tipsade om vart kan man köpa de och vad kosta de? Hoppas du kan svara 😀

  Reply
 • SNÄLLA ANNICA! KOM TILL GÖTEBORG LISEBERG PÅ LÖRDAG ÅÅH VAD JAG VILL TRÄFFA ER!

  Reply
 • Hej Annica! Vill bara säga att du är supervacker och din näsa är jätteFIN!!!!!!! Hoppas verkligen inte du tänker på att operera den! Jag är en person som av någon anledning är näsfixerad. Har någon ful näsa så stör det mig men din näsa är jättefin. Ville bara säga det.

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag skulle vilja att du lägger upp en video på hur du lägger din ögonskugga. Du kanske har gjort det redan och isåfall har jag missat det. Sen tänkte jag om du kunde tipsa om några bra men billiga borstar, dom nödvändigaste om man säger så. 🙂

  kram! 🙂

  Reply
 • Hej fina Annica!
  Jag måste bara fråga. Jag har skolfotografering denna veckan har ingen aning om hur jag ska se ut har du något tips på hur man kan se ut. Smink så man inte blir “glansig” och sånt frisyr och kläder snälla snälla snälla kan inte du göra ett inlägg om det? Jag tror att många skulle uppskatta det (alla mina kompisar, jag + restens av Sveriges elever) skulle också vara roligt att se något av dina skolfoton åttonde klass?? Snälla snälla?
  Tack för dina bra skönhetsinlägg!
  Kram Sofia <3

  Reply
 • Hej fina du:) jag är kär i din jacka som du har på dig på bilden, jag har kollat på Zaras hemsida och där finns den bara i grön typ!! Vart har du köpt din på nätet eller butik? Och när va det? Snälla svara plzz puss och kram

  Reply
 • hej annica! ville bara fråga, vilken ögonskugga framhäver mörka ögon typ mörkbruna? skulle vara jättetacksam för svar! btw älskar din blogg!

  Reply