Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | September 3, 2012

Skönhetstips! Makeup borstar

 Fick en förfrågan om borstar till sin makeup och då tänkte jag att jag kunde ta upp det här istället så alla får ta del av ämnet.

Det är ju så att man har ju många olika borstar till sina makeupprodukter, former, storlekar, syntet eller äkta hår. Jag själv har ca 20 st olika borstar och använder nästan alla, dock inte samtidigt. 🙂 När man rengör sina borstar ska man göra det med shampoo och balsam om dom är äkta. Är det syntet går det bra med diskmedel. Och du ska inte skölja själva borsten under kranen utan tvätta borsten genom att du blöter den genom händerna. Och när som ska torka ska dom antingen ligga ner plant så att inget vatten rinner in i själva hylsan där borsten är limmad.

Alla borstar kan man ha i syntet. De behöver inte vara i äkta hår, det finns vissa undantag bla bareMinerals. Så borstarna till grunden, foundation-, rouge-, puder- och concealerborsten kan alltså vara i syntet. Det är väl trevligast för plånboken?;) Sen måste man vara medveten om att man får det man betalar för. Det kan vara så att man köper en superbillig borste, ja då kanske den tappar allt hår när man lägger makeupen. Men då har du rätt att gå tillbaka med den! 🙂

Och sen tänkte jag även tipsa om en sak till. Har man ingen concealerborste, testa med en liten ögonskuggsborste. Det brukar fungera minst lika bra och det kostar mycket mindre! 😉 Och som ni ser på bilden nedan är rougeborsten snedskuren. Du får snyggast resultat om den är så, och du kan välja att applicera det smalt eller lite bredare.

På mitt gamla arbete Parelle Cosmetics i Östersund har dom ett kanonset med makeupborstar i syntet. Jag själv hade många  av dom när jag arbetade i butiken och la makeup på kunder. Dom är superbra! Parelle skickar varor över hela Sverige och priserna är superbra! Tyvärr har dom ingen webshop men det är alltid lika trevligt att prata med dom via telefon och hälsa då från mig! 063-516700. 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “Skönhetstips! Makeup borstar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för alla bra förslag, ha en bra dag./Chriss

  Reply
 • taack för alla grymma förslag, du är verkligen bra på att förklara så man förstår väldigt lätt, woow att bli sminkad av dig skulle inte vara dåligt, shiiit vad mäktigt det skulle vara för mig!!
  Kram! 😀

  Reply
 • Älskar dina tips!!!! Kikar in här minst 2 gånger om dagen. Och detta var precis vad jag behövde, har länge funderat på nya borstar. Vad ligger priset på dem? Säljs de i set? 🙂

  Kram

  Reply
 • Annica vart kan man köpa alla de 4 borstar du tipsat om? Hoppas du kan svara 😀

  Reply