Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:41 | September 3, 2012

Såhär välkomnar jag hösten!


49 kommentarer49 kommentarer om “Såhär välkomnar jag hösten!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kaninväst i år igen ? sådana hade ju alla förra höst / vintern !

  Reply
 • Snygga e dom, så varför inte? 🙂

  Reply
 • Liiiiiiite variation kan man väl endå ha , å vem vill ha samma kläder som alla andra redan haft ?

  Reply
 • Jomen, hon skriver att Hon välkomnar hösten så här, inte .. alla andra, det är Hennes smak .. inte alla andras .. jag tycker det är görsnyggt å jag följer Modet .. sådäså ..!

  Reply
 • Bittis , STHLM:are ?

 • vill bara tillägga att jag inte menar något illa med mina kommentarer. men i all välmening menar jag att det känns lite ´´ lantlolla kommer till storstan ´´ . flera större o mer kända bloggare hade tex kaninvästen på sina bloggar förra året och kanske till och med året innan , Hunterstövlarna har varenda förortsunge nu förtiden o hur kul känns det ? det finns betydligt snyggare märkesstövlar om man vill ha sådana.

  Reply
 • Hoppsan Beth… verkar som att pälsen håller sig kvar en säsong till haha tråkigt för dig, men kul för Annica! 🙂

  http://pinterest.com/fashiontv/fall-2012-fur-trends/

  Reply
 • Hahha, häftigt Annie .. å andra sidan Beth visste visst bara Modet i Stallet , å de som bor där, skiter i vilket ..Jahapp .!

 • Nu var det ju just kaninpälsen i den modellen jag skrev om, inte päls överlag ! Annie ,vad kul att du lägger ner ett sånt arbete för att över bevisa mig i denna triviala fråga !

 • Whatever beth 😉

 • Jag håller med dig annie. Supersnygga kläder. Jag hade inte haft något emot att gå omkring i de.

  Reply
 • Å Hunterstövlar är sååå passe´ ALLA har dom tom min lillasyster på nio år !:)

  Reply
 • Jaha, då är väl din Lillasyster Ute då .. det är nog bäst att du upplyser henne om, så hon inte blir Mobbad, det är Öken i den åldern ..!!

  Reply
 • Bittis , vi har stövlarna i stallet hos våra hästar numera 🙂

  Reply
 • Beth det är väl bra att Annica har egen smak och inte som alla andra bloggare!!!! Vill du ha stövlarna i stallet så ha det då så får vi andra ha dom var vi vill!!!!!

 • Fia , Annica har själv sagt att hon vill synas o märkas , nu försvinner hon i den stora tråkiga massan i förorten !

 • Nääh Beth, det är det som är grejen .. Annica försvinner aldrig i den stora massan i förorten, eftersom hon har en Egen Stil och inte ser ut som …. Alla Andra …!!

 • Det är ju PRECIS det hon gör , ALLA i förorten ser ut som Annica , jag ser dom varje dag i city ,

 • Men Beth, du skrev ju att det inte var på Modet längre, då kan ju inte Annica se ut som ..Alla Andra ..??!!

 • Bittis ,det har jag försökt säga hela tiden , vill man se ut som alla andra då hoppar man på en trend 1-2 år efter det var hippt . mitt första inlägg sa just det och jag tror inte Annica förstår att hon inte kan komma med prylar som andra bloggat om förra höst /vintern tex .jag tror hon vill vara mer up to date än så 🙂

 • Precis som du Beth!!!!!

 • Skulle hellre dö än att se ut som lämlarna som väller ut ifrån pendeln el tunnelbanan ifrån förorten, med fake väskor o utan stil ! så fort något nått förorten så är det passe´, så är det i alla fall , inget att göra åt !

 • herregud, bara skriker avensjuk om dig. lägg ner med dina äckliga kommentarer. tycker det bara är sjukt att du ens lägger ner tid på en person du inte ens verkar gilla? dra härifrån bara, tycker dina kommentarer är så sjukt tråkiga och ingen vill läsa dom.

 • Men snälla Elin ,om jag ska skriva här bestämmer inte du ,dina egna kommentarer är inte speciellt roliga att läsa dom heller !du avund är ingenting jag sysslar med , och VAD skulle jag vara avundsjuk på ? tror snarare Annica skulle känna sig lite avis , jag har ju mycket utav det hon strävar efter ! 🙂

 • Preciiiis Fia, hade inte kunnat sagt det bättre själv ..!

 • Hey.. Nu får du faktiskt ta och ge dig Beth.. Med vilken rätt har du att skriva vad Annica ska ha för kläder? Det har du faktiskt inte ett dugg med att göra..Annica köper precis vilka kläder hon vill, sen spelar de ingen roll om de är på modet eller inte utan hon väljer själv vad hon vill ha på sig..precis som du själv gör.. Vad har Annica gjort dig egentligen eftersom du alltid ska klanka ner på allt hon gör eller köper.. Tycker du ska tänka efter hur du skriver till andra innan du skriver nåt för jag tror ju inte du själv skulle vilja att någon annan skrev som du gör till dig.. Nä lilla du har du inget snällt att skriva så ska du klicka dig in på någon annan blogg istället för här har du inte ett dugg att göra..

  Reply
 • Men snälla ,vad är det med er ? Jag har precis som alla andra rätt att skriva vad jag vill här , tycker inte att jag klankar el klagar utan jag tror att Annica klarar att ta att andra har annan åsikt el smak , till skillnad från många här som verkar ta allt på så förbannat stort allvar !jag är 17 år uppväxt en välbärgad miljö i S

  Reply
 • KNAS , I Sigtuna i STHLM ,har fått en utomordentlig uppfostran SÅ ni behöver inte läxa upp mig !!! 😉 o JA vi STHLM:are är kanske lite bryska i tonen men det får man lära sig att handskas med om man ska bo här med oss 😉

  Reply
 • Jo, Beth det märks .. det hade du knappt behövt berätta .. !!!!!!

  Reply
 • ÄLSKAR ER ALLA ! 😉

 • Beth .. Vi Älskar Dig Med, eftersom du går in här o kommenterar plussar du på Annica´s lönekonto .. money money, Beth, det gillar Vi ..!!!!!

 • That´s right !!!!kom du på det alldeles själv Bittis , kanske är meningen 😉

 • Men vilken TON du tar dig ! inte speciellt trevlig själv märker jag ! 😉

  Reply
 • Ursäkta Beth men du visar här att du är så korkad så klockorna stannar. Är man ur en gammal fin, välbärgad familj beter man sig inte som du. Är du så “fin” som du påstår kan jag bara tänka mig att du är en nyrik liten uppkomling med storhetsvansinne. Det beteendet du visar här straffar sig alltid i slutändan. Skärp dig!

  Reply
 • Men nu tar du väl i iallafall , korkad är jag verkligen inte , och nyrik …usch fyy , JAG har inte tagit ordet FIN i min mun, förstår inte var du fått det ifrån ?och hur beter man sig då om jag får fråga dig som tydligen vet hur JAG borde uppföra mig, med min bakgrund ? and karma its only a bitch if you are , and i´m not ! 😉

 • Du framställer dig själv på det viset och ja jag vet hur man beter sig och för sig mot andra människor oavsett om det är kungen eller en uteliggare. Nog om det Annica kommer aldrig att bli en i mängden, bara så du vet. Du verkar mest vara ute efter att provocera. Tack för mig, det är färdigdiskuterat med dig från mitt håll.

 • Dagens ungdomar, dagens ungdomar säger jag bara.

  Reply
 • vart är jeansen från?!

  Reply
 • gstar.

  Reply
 • Åhh! Vart kan man hitta pälsvästen? så himla snygg!! 🙂

  Reply
 • snygga pälsvästar har dom här
  http://www.monroeworld.se/

  Reply
 • hej annica när kommer svaren på frågorna,snygg pälsväst det är ju ett måste till hösten,kram

  Reply
 • var kommer skinnjackan ifrån?;)

  Reply
 • Otroligt skrämmande hur många som onekligen kan tänka sig att köpa päls där oskyldiga djur fått sätta livet till. Det finns så mycket snygga kläder som inte är gjorda av äkta päls. Helt vidrigt och fullkomligt egoistiskt!

  Reply
 • Djuren är till för att ätas och användas. Det är förmodligen mer miljövänligt att använda äkta vara än konstgjort skräp.

  Reply
 • vem har sagt att den där är äkta? nu säger jag inte att det inte är det, men man ska inte ta saker för givet!

  Reply
 • Annica du har en underbar blogg, som jag läser och besöker flera gånger om dagen!! 🙂
  Super härliga höstkläder! Jag undrar vad du köpt byxorna?, jätte fina! 🙂

  Reply
 • Byxorna är från gstar.

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag undrar bara var du har köpt päls västen, ha det bra!

  Reply