Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:54 | September 3, 2012

Min träning

Det blev lite mer än 4 km på ca 18 minuter, det kändes riktigt bra idag! 🙂

Rundan jag springer är asfalterad så jag får lite känningar i mina knän. Och sen att det är några uppför- och nedförsbackar gör det inte bättre. Men jag springer tills benen viker sig. 😉 När jag kom tillbaka var jag alldeles skakig i benen men det var en skön känsla, som att man verkligen tagit i. 😀

Efter löpningen blev det träning med 4kg hantel. Först 3×15 biceps sen 3×20 triceps. Efter det 50 vanliga situps med benen i 90 graders vinkel. Sen 20 sneda åt vänster, sedan 20 sneda åt höger och 10 snabba vanliga. Alltså 100 st sammanlagt. När dom var klara så hjälpte Marcelo mig med att träna bålen. Jag låg på marken med hans fötter vid mitt huvud, sedan knuffade han iväg mina ben medan jag försöker att hålla emot.

Shake, protein, tröja från MMsports.se.


7 kommentarer7 kommentarer om “Min träning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • haha inte en chans att du sprang lite över 4 km på 18 minuter.. Det är bättre än vad riktigt vältränade personer gör lilla du 😉 Din Iphone har nog visat lite fel om det stod det…

  Reply
 • min kompis sprang 3km på 12 minuter,och han är inte världens vältränade person,han sysslar med innebandy och fotboll
  klart annica kan ha sprungit 4km på 18 minuter..lägg bara ner:p

  Reply
 • Jag är också övertygad om att det stämmer.
  Jag går lite mer än 2 km på 20 minuter. Och då springer jag inte någonting alls. Så det stämmer alldeles säkert.

  Reply
 • Om hon ska springa 4 km på 18 minuter måste hon springa i 13.33km/h och springa 1km på 4.30min. kan vara möjligt, absolut men jag själv anser att man bör ha rätt bra kondition för att springa så fort i 4 km. säger inte att hon inte skulle klara det men med hennes kort ben blir det ju desto fler steg och därmed jobbigare 😛 men vad vet vi egentligen? vi bara spekulerar

  Reply
 • ut och spring intervaller i hög tempo så får du nog till det 🙂

 • När kommer svaren på frågorna upp? 🙂

  Reply
 • Hej, jag har precis fått hem sånt där proteinpulver och bars. Tar du proteinpulvret bara efter träning eller kan du ta det istället för en måltid ? 🙂 Kram

  Reply