Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:38 | September 3, 2012

Knölig knöl

Åh imorse när jag skulle fixa Internet, eftersom det tjorvade, så fick jag superduperont i min högra ljumske. Jag kände försiktigt och jag var jätteöm. När jag kände efter lite till så visade det sig att det är en knöl som ömmar. En knöl som är lika stor som en 50-öring, typ. Och nu efter att jag tryckt lite på den gör det skitont!

Men jag har googlat runt lite och troligtvis är det min lymfkörtel som är svullen. Det är ju trots allt min “hemska vecka” och det kan vara därför. Men jag ska hålla koll på den! 🙂

Annars idag. Jag ska starta dagen med 4 km springtur, så det kommer att bli en god proteinshake nu på morgonen. Efter det ska jag och Marcelo in till staden eftersom jag har lagt undan en skinnjacka. 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Knölig knöl”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Annars kan det också vara en sån där liten…..böld, eller vad man ska kalla det, med var i. Man kan få såna ibland. Det hjälper faktiskt med ett varmt bad och att man inte har för åtsittande byxor. Brukar gå bort efter en vecka eller så.

  Reply
 • Hej Annica!
  Känner igen det där som du beskriver. Visst kan det bara vara en vanlig körtel som är svullen. Men jag fick så också för lite mer än ett år sedan och gick till läkaren för den blev bara större och gjorde ännu ondare. Vad jag fick veta då var att det hette bartholonit. En körtel som sitter för båda sidorna i ljumskarna. Sök på bartholonit. Går det inte bort av sig självt måste man kanske tömma den då den har täppt igen. Det var det jag var tvungen att göra.

  Reply
 • Det KAN också vara ljumskbråck…men då brukar knölen kunna “försvinna” om man trycker på den… så det låter ju mer troligt att det skulle vara något annat… men om inte knölen försvinner eller om den börjar göra mer ont, så tycker jag att du bör gå till husläkaren för en liten koll… 😉

  Reply
 • Vart kan man köpa denna jacka

  Reply