Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:06 | September 1, 2012

Typ pedi

Nu åker jag och min kära mot Östermalm för att få våra fötter ompysslade. Vi ska nämligen på fiskpedikyr. 😀

Jag kör stenhårt på en svart klädsel, höga boots, skugga från Dior som matchar min nyinköpta jacka från Zara. Helkropp ska ni snart få se. 😉

20120901-130422.jpg 20120901-130448.jpg 20120901-130455.jpg

15 kommentarer15 kommentarer om “Typ pedi”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • http://www.tv4play.se/noje/big_brother?title=annica_englund_vaxar_marcelo_pena&videoid=2187546

  “jag låg och tänkte på fiskpedikyr” hahah så gullig

  Reply
 • Så fin är du! Ha en underbar dag 😀

  Reply
 • Och som alltid så är du jättevacker.

  Reply
 • Känns som att du (kkkk) har en otroligt skev bild av hur en kuk ser ut… inte ens i närheten av annicas näsas utseende är det i alla fall uppenbart, för oss som har sett en, att det inte är så en ska se ut. Så antingen är du en kille med en missbildad kuk (synd för dig) eller en tjej som antingen aldrig sett en i hela sitt liv och knappt vet vad ordet betyder eller bara varit med killar med konstiga kukar, sådana som ser ut som näsor helt enkelt. Vilket som, så är det synd om dig och du borde kanske söka hjälp för vilken av anledningarna det nu är, och när du ändå håller på kan du ju se om du kan få någon hjälp med att bearbeta anledningen/arna till varför du har behov att skriva elaka saker som inte ens har någon sanning i sig eller är konstruktiv kritik. Bara ett tips som jag kände mig tvungen att dela med mig av (förväntar mig dock inte att du tar åt dig av detta, kommer snarare komma en spydig kommentar tillbaka, men det gör inget! 😀 )

  Annica, förlåt om det här skapar en otrevlig ton (vilket inte är meningen, är ju faktiskt bara ärlig), kunde inte låta bli. Tycker helt ärligt att människor som skriver sådant där är nära på IQ-befriade och var tvungen att säga vad jag tycker. Jag personligen tycker inte det är något fel på din näsa alls (ser knappt att den är sned om jag ska vara helt ärlig…) och btw, hoppas ni hade det skönt på fiskpedikyren. Jag ska göra en sådan nästa vecka, can´t wait! 😀

  Reply
 • sånna kommentarer som kkkk skrev vill jag inte ha här!! 🙂 därför är den borta! jag har kollat upp vem det är också och den personen kommer att få skit! 😉

  Reply
 • TUNG du är annica! Ingen skit ska våga trycka ner dig.

  Reply
 • Bra Annica att du tog bort den. Sådana negativa kommentarer gagnar ingen.
  Du är jättevacker på utsidan, och som det verkar, även på insidan.

  Önskar dig och Marcelo en fortsatt mysig kväll.

  Reply
 • helt rätt! 😀 Nog för att man som bloggare måste kunna ta emot konstruktiv kritik, men kommentarer som den där är enbart omogna.

  Reply
 • Hur gör du för att få bort porer på näsan?
  Ser inte en ändå på din näsa!
  Har sjukt svårt med att få bort mina så hade du kunnat tipsa om någon/några produkter som funkar

  Reply
 • jag har jättetorr hud och det är därför jag knappt har porer…

  Reply
 • du ser alltid så trött ut, jag förstår inte varför!!om du är så duktig på att sminka så borde du lära dig att sminka bort -trötta-ögon! ser inte sådär ..jättefint ut kan man tycka..

  Reply
 • jag kanske vill se trött ut? 😉

  Reply
 • Du är bara avundsjuk. Annika har fin näsa

  Reply
 • Hur fixar du ditt hår som du har på bilderna i detta inlägg, med plattång?

  Reply
 • Jättefin ögonskugga! Va e d för nån?

  Reply