Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:46 | September 1, 2012

OMG

Vaknade nyss, slog på tvn och ser SKRÄCKVECKAN I BIG BROTHER! Helt ärligt känns det lite jobbigt att se det eftersom jag saknar det så otroligt mycket. Men jag ska vara glad att jag fick vara med om det och träffa Marcelo! 🙂 Sen att avsnittet slutade med Anncelo uppe i kojan var ju lite pinsamt nu när man fick se det såhär… 😉

Denna lördag startar vi med en morgonpromenad innan vi ska in till Ömalm för att få våra fötter uppätna. 😉

20120901-104605.jpg

18 kommentarer18 kommentarer om “OMG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica! Har du testat smashbox primer, är det något du kan rekommendera? Jag har jätte fet och ganska finnig hy, så jag behöver en bra primer!! Har du något annat förslag? Diggar din blogg och alla skönhetstips, tjejigt och bra 🙂

  Reply
 • varför va det pinsamt i kojan? inte ett dugg vart skulle ni ta vägen? det är kärlek.Chriss

  Reply
 • Ja för f. . n , låt oss knulla var vi vill ,det är jue bara kärlek !klart det är pinsamt när man ser det på tv sådär och förstår att alla som tittat sett allt ! eller är du exhibitionist kanske som gillar att andra ser på ? kompisar , familj , grannar tex !

  Reply
 • Och alla vi tittare saknar nog också Big Brother. Alla fall jag. Det va så roligt att ha något att kolla på varje kväll innan man gick och la sig. Det var så mycket drama, känslor och relationer att till och med min mamma och min pappas kusin som är 28 år gammal satt och kollade på det. Mycket bra nöje! Man fastnade direkt 🙂

  Reply
 • hahhahaha 😀

  Reply
 • hahaha! Ledsen att säga det, men det där är ju en av de gångerna som de inte visade något. Vänta tills du ser de andra avsnitten 😛 tänkte det kunde vara bra med en förvarning om du tyckte det där var pinsamt… 😉 (skräcknatten visades btw inte imorse, det är ett annat avsnitt, tror det visas imorgon 06:55…lite väl tidigt kan jag tycka!) Kul att du följt strömmen som oss andra och skaffat insta 😀

  Reply
 • Var det den här gången då han hånglade upp Jennifer i kojan??

  Reply
 • Suckan; du kan ju inte ha följt BB speciellt bra.
  Marcelo och Jennifer har aldrig hånglat i kojan.

  Reply
 • Nä , det var ju Hanna W som låg och skrevade med benen tillsammans med Marcelo i kojan !

  Reply
 • Pinsamt eller inte, ni är unga och kär och då hör väl sex till. Jag tycker ni gjorde helt rätt som körde på som ni gjorde i huset och inget fjantande om att inte vilja ha sex i TV. Jag tycker inte ni ska skämmas det minsta för det var väl mysiga minnen?

  Reply
 • Hej fina Annica! du har absolut ingenting att skämmas över. Vissa andra gjorde så mycket värre saker i huset. Jag tänker då bl.a på J som dessutom är stämplad som draken och falsk av folket för alltid. Du bör iaf vara stolt över dig själv att du är en stark tjej och som klarade av de otrevligheter som du utsattes för i huset. Ta hand om dig själv! Kram!

  Reply
 • Vem har sagt något om att skämmas ?Annica tyckte det var PINSAMT !lite pinit är det allt om föräldrar etc tittar .även om det är naturligt att ha sex så är det inget jag skulle ha om jag visste att mina föräldrar såg på ! 😉

  Reply
 • Det var bla därför Sara från förra året inte ville ha sex i tv , av respekt till sina föräldrar, vilket jag tycker är helt rätt .annars kan man ju spela in porrfilm när man endå är i farten , det spelar ju ingen roll eller ?skitsamma om man är kär , kan inte vara kul som pappa tex om grannen sa : tjena Roffe , såg din dotter på tv i går , fan va hon fick ta imot ´´!!!

  Reply
 • Det skulle troligtvis vara mest pinsamt för grannen som skulle säga så. Jag tycker inte man borde vara med i BB om man behöver ta hänsyn till sånt. Sara var en stor fjant som höll på som hon gjorde. Jag har mycket mer respekt för Annica och Marcelo och vuxna människor som levet livet som de själva vill inte som någon annan vill. Sex i TV är inte heller någon stor grej längre som för 10 år sedan, det är väl nästan det folk brydde sig minst om under årets säsong.

  Reply
 • Bullshit ! jag tror inte du skulle vilja se din dotter ha sex i tv ! skulle det vara så hoppas jag att du aldrig får några barn ! dom flesta deltagare under åren har på frågan svarat att dom ångrar att dom haft sex i tv , utom roddan då förståss 😉

 • bitte; man skall väl inte göra eller avstå något för att någon annan tycker det.
  Jag har lärt min 19-åriga dotter att göra det HON tycker är rätt och riktigt, inte vad jag vill. Hon kan inte leva genom mig. Skulle det innefatta att bli kär i tv och dessutom visa sina kärlek så får det bli så. Jag tycker inte alls att det är fel. Skulle jag få för mig att tycka det är pinsamt med ett täcke som rör sig, ja då får jag väl vända bort huvudet då.

  Anders; håller med dig helt o hållet.

 • Hur kommer det sig då att flera av dom som faktiskt haft sex i tv ångrar sig ?JAG skiter fullständigt i vad folk gör el inte gör , men har förstått att en konsekvens av detta är att många mår dåligt över vad dom gjort och att dom sårat nära och kära ! det handlar inte om att andra ska bestämma vad man får eller inte får göra., då har ni missförstått mig ! 🙂

 • Ingen säger Ömalm.

  Reply