Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:27 | September 1, 2012

Lördagkväll

Alltså jag och Marcelo har suttit framför datorn nu i timmar. Vi håller på att ta bloggarna ett steg vidare så att säga. Det tar sin lilla tid och det är inte så jäkla lätt alltså. Men Celina som fixade mina naglar har fixat så att vi kan få hjälp. Det lönar sig i slutet! 😉

Men nu känner vi att ögonen är fyrkantiga och tänkte sysselsätta oss med annat, kanske ska baka lite. Sen måste jag höra med han som ska hyra ut lägenheten eftersom vi ska på visning imorgon. Vi får se hur det blir med den saken. Efter det blir det raka spåret mot Gröna Lund. Jag, Marcelo, HR och Lars ska åka lite och sen 13:30 blir det till att köra femkamp. Vem vill följa med och heja på mig? 😉

Sen måste jag bara säga att jag är impad hur många som följer mig på Instagram redan efter en dag, nästan 2000st. Inte illa! Ni som missat, @akaannica.

Annars, det jag hade på mig idag var:
Jacka från Zara, jeans från Only, skor från Scorett, paraply från Ralph Lauren, topp från Bik Bok.

Hoppas att ni har en bra lördagkväll, ta hand om varandra och var försiktiga där ute! 🙂


16 kommentarer16 kommentarer om “Lördagkväll”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • 2000 är bara början du ska få mer och mer för varje dag! OCH DU ÄR SÅ VACKER KVINNA! Skönhet som dig har jag aldrig sett tidigare!!

  Reply
 • i hope so, jag ska göra så att marcelo känner sig hotad 😉

  Reply
 • Skit fin jacka!! @bettanintheblue

  Reply
 • Snygg du är
  Hahaha ni är roliga,gör o ska göra olika saker men ändå tillsammans 🙂
  Blir det ingen lägenhet :-
  Hoppas ni får en fortsatt kväll vad ni än gör….
  Kram

  Reply
 • jag älskar ditt hår!

  Reply
 • snyyggt!

  Reply
 • Du är de absolut FINASTE ögonen jag någonsin sett i världshistorien! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN VAD FINA ALLTSÅ! Jävla Annica 😉

  Reply
 • Oj, skulle stå har såklart ;D haha

  Reply
 • Guuuud vad snygg du är kvinna! 😀

  Reply
 • hej!

  kan inte du ha fler skönhetstips? riktigt roligt att läsa om, och man blir inspirerad av dig! 🙂

  Reply
 • varje vardag kl 12! 🙂

  Reply
 • Vilken storlek har du på din jacka? Har tänkt beställa en på nätet 🙂

  Reply
 • jag har xs.

  Reply
 • Don’t get me wrong, jag är ingen hater. Har följt dig under hela din bb tid och nu efteråt, tycker du är en grymt stark person som visar att man kommer längst med att köra sitt eget race och att man inte ska släppa taget om den man älskar.. osv osv, MEN paraplyet är ju inte en del av din outfit egentligen.. så varför är du tvungen att skriva ut det? bara för att det är märkes. Skulle det vara ett vanligt, billigt paraply skulle du väl inte skriva ut det:)

  Reply
 • bättre med för mycket info än för lite 😉

  Reply
 • var har du köpt din jacka? jag ansolut älskar den.

  Reply