Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:03 | September 1, 2012

Heppo Outlet

Tänkte passa på att tipsa er om Heppos kampanj. Dom har nämligen startat en sko outlet där det även är ta 3 betala för 2. Perfekt nu när hösten är påväg och det inte bara är ett par skor som ska inhandlas. Boots, klackar, stövlar mm. Klicka på bilden eller HÄR och kika om det är något för dig! 🙂


1 kommentarerEn kommentar om “Heppo Outlet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • vet att detta kanske är lite känsligt. men efter allt som hände i BB o med marcelo o jennifer. hur har du gått vidare? jag har själv en pojkvän som betett sig lite dumt och jag har väldigt mycket trust issues. hur har du tänkt, gjort för att släppa det o se framåt?

    kram

    Reply