Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:06 | September 1, 2012

Fiskpedikyr

Just nu sitter jag och Marcelo och njuter av att fiskarna käkar av våra fötter! Och som alltid är det lika läskigt att stoppa ner fötterna. Marcelo skäms alltid eftersom jag skriker till och fnittrar som ett litet barn. 😀

20120901-140536.jpg 20120901-140606.jpg

6 kommentarer6 kommentarer om “Fiskpedikyr”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • “rabbat” ?? Inte rabatt då? 😛

  Reply
 • Ser så härligt ut, det där skulle jag vilja prova på, jag som Älskar och bli killad under fötterna .. och skulle behöva oxå ..!!!!

  Reply
 • Oj vad jag inte kan låta bli att kommentera “Rabbat för första gångskunder”. “Rabatt för förstagångskunder” heter det och jag fattar inte att företag inte ser till att deras reklamtexter är korrekta för med en sån där språkplump blir det löjligt och ger inte ett professionellt intryck (oavsett hur jättebra de sen är på det de gör). Det är skillnad på rått kött och råttkött, typ.

  Kan du förresten tipsa om vad man ska göra om ens naglar “skiktar” sig, det lossnar som flagor av dem och så blir de jättetunna (och sen går de av och det gör ont)?

  Ha det gott! 🙂

  Reply
 • oj jag såg det nu, hahaha 🙂

  Reply
 • Jag ryser bara av tanken på att ha små fiskar som käkar på mina fötter. Jag vet ju att fötterna blir fina av det och att de små fiskarna inte är farliga men huvva. 😉

  Reply
 • det känns som små elstötar 🙂

  Reply