Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | August 24, 2012

Skönhetstips! För datorfreaks

Hej hej alla söta!

Vad har jag för tips på lager idag tro? Jo idag jag tänkte tipsa er som är som mig, datornörd!

Såhär är det. Datorn är en av de största fuktbovarna, den bokstavligt talat suger ut all fukt från ditt ansikte när du surfar, samtidigt som det ger dålig strålning. Skulle du torka av skärmen innan du sätter dig och sen torka av den igen när du är klart så kommer du se att skärmen är skitig igen. All din makeup sitter typ på skärmen…

Mitt ansikte är jättekänsligt mot strålningen från datorn, därför har jag solskydd i min makeup. Förut var jag extremt känslig och satte på mig massor av solskydd innan eftersom mina kinder blev alldeles röda, men nu räcker K-ceutic för mig samt min foundation. Men trots skyddet så har vi fortfarande problem med att skärmen suger åt sig fukten. Det du kan ha vid din skärm då är en fuktspray. Dom är kanonbra och jättebehagliga. Många hudvårdsserier har en sk fuktspay och dom är superbra att ha i handväskan också då man känner sig lite extra torr.

Många upplever även att dom känner sig torr efter en flygresa, då är denna perfekt om man har rätt mängd! 🙂

Denna antioxidantspray från MD är kanonbra, jag själv har testat den och tycker mycket om den. Det återfuktar bra men när man sprutar den i ansiktet blir man lite väl blöt. Så spruta den rakt upp i luften och låt det falla i ansiktet istället. Den ligger på ca 460kr för 250ml.

Den här facemisten är kanon för att hudtyper och har vårdande egenskaper. Den går även att använda när du vill fixera din makeup också! Den ligger på ca 195kr för 240ml.

Sist och minst har vi denna lugnande spray från Mac, innehåller bland annat grönt te och gurka som har väldigt lugnande och kylande egenskaper. Visst har den bäst pris av alla dessa tre, men det är också minst mängd. 185kr för 100ml.


4 kommentarer4 kommentarer om “Skönhetstips! För datorfreaks”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • är det sant? aldrig hört innan att datorn har den effekten

  Reply
 • Tack för det tipset.

  Reply
 • Men fy vad äckligt att makeupen sätter sig på skärmen :S Jag har funderat på att köpa ett sånt spray men är liksom rätt att man förstör makeupen då? Man skulle ju aldrig få för sig att spruta vanligt vatten liksom, då pajar den ju direkt ;P men det funkar alltså att göra så?

  Reply
 • taack för det tipsdg och för alla andra, sitter vid datorn sååååå mycket, alldeles för mycket!

  Reply