Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:00 | July 31, 2012

Smycken från Östersund

Hej på er!

Vet ni vad? Efter min vistelse i Östersund tänkte jag att vi kunde väl köra en tävling som har med Östersund att göra. Nu när jag besökte ÖSD så hann jag slappna av och njuta, ladda upp för Stockholms stressiga liv. Så då tänkte jag att vi kunde köra en tävling där ni delar med er av era smultronställen, typ. Det du vinner i denna tävling är ett valfritt smycke från Nyah smycken, som tillverkas Jenny i Östersund.

För att delta i denna tävling ska du GILLA Nyah på Facebook samt skriva vilket ställe du åker till för att bara kunna slappna av och njuta. Och vad det är som är så speciellt med det stället som gör att du kan ta det lugnt och ha det så skönt.
Maila mig ditt svar till [email protected] samt namn, adress och vilket smycke från hemsidan du önskar.

Tävlingen pågår fram till fredag kl 16:00, vinnaren presenteras kl 17:00.


3 kommentarer3 kommentarer om “Smycken från Östersund”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej annica! Vad har du köpt din pensel som du använder när du ha på ansiktsmask? För du hade en pensel en gång när du gjorde ansiktsmask på marcelo.

    Reply
  • Annica om Marcelo skulle gåed på att flytta till Östersund skulle du göra det då. Är det inte svårt att ha ett förhållande och samtidigkt leva ihopa med Marcelos föräldrar.kram

    Reply
  • Nej gå med på menade jag att det skulle stå.

    Reply