Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 31, 2012

Skönhetstips! Poleringsfil

Idag tänkte jag tipsa er om något som alla kan använda, pojkar som flickor, unga som gamla! Poleringsfilen!

Det här är ett “verktyg” som gick laget runt i Big Brotherhuset, därför var jag tvungen att slänga den där inne i huset sista veckan men det är en annan femma. Varför ska man då ha denna poleringsfil och vad gör den?

Den här filen är inte som en vanlig nagelfil som du formar nageln med utan den här polerar du nagelns yta med, du filar uppe på själva nageln. Den här filen har två sidor, en fin och en som ger glans och den är så pass fin så du filar inte sönder nageln när du använder den, men använder du den för ofta kan du tunna ut nageln lite. Så du kan använda den “grövre” sidan varannan vecka, inte mer medan du kan använda den andra hur ofta du vill. Du kan till och med använda glanssidan på nagellack som blivit lite matt och tråkigt efter någon dag.

Poleringsfilen hjälper till att täppa till porerna i nageln så att inte fukten i nageln sipprar ut. Man ska ha fukt i sina naglar för annars torkar dom och flisar. Så med poleringsfilen kan du bevara fukten samtidigt dom det ser ut som du har ett fräscht genomskinligt lack. Den här produkten är kanon och den ligger runt 50-lappen, så den är inte så farligt dyr. Den är kanon för man får som sagt jättefräscha naglar och dom känns jättelena och du får en bra yta om du ska lacka naglarna sen.


13 kommentarer13 kommentarer om “Skönhetstips! Poleringsfil”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vart kan man köpa den? 🙂

  Reply
 • typ på de flesta ställen som säljer lack.

  Reply
 • Jag köpte en poleringsfil för 45 kr för några månader sedan , men den gick sönder redan efter ett par gånger.
  Så var jag i Söderköping häromdagen och köpte en på glitter outletet för bara 5kr och det känns som den är så mycket bättre kvalité på 🙂

  Reply
 • En sådan köpte jag för några år sedan och det fungerar verkligen super. Naglarna blir så fräscha:)

  Reply
 • Annica vad är baby foot för något.kan du förklara.kram

  Reply
 • Jag ska göra det när jag väl testat detta produkt!

  Reply
 • Det här måste man ju testa 😉 .

  Reply
 • Detta har inget med poleringsfilen att göra. Men eftersom att skönhetstips är din grej, så undrar jag om du har testat mary kay och om det är något som du skulle rekommendera?

  Reply
 • Nej tyvärr har jag aldrig testat det. Dom ville att jag skulle vara ansikte utåt för det märket men jag kände att jag inte litade på den hudvården till 100% så jag kan inte säga så mycket om det. Men alla tycker olika, jag älskar lyxen inom hudvård så jag satsar på den 😉

  Reply
 • Hej! Jag ger dig gärna prover på MKs produkter… De är lyxprodukter i mindre lyxiga förpackningar för att bl.a hålla priserna nere. Vi jämförs med de allra dyraste butiks märkerna och håller vad vi lovar… Undrar vad du menar ansiktet utåt? MK har ingen reklam då vi lägger de pengarna på t.ex pengar till cancerfonden, kvinnor och barn i utsatta hem, regnskogen nya produkter m.m! Mvh Annika

  Reply
 • There’s a sceert about your post. ICTYBTIHTKY

  Reply
 • har du något tips på ett svart matt lack ? 🙂

  Tacksam för svar

  Reply
 • Nej men jag har ett annat bra tips istället. Satsa på ett matt topplack, då kan du få alla lack matta. Depend har för 25kr sen har du Chanel för 250kr. Det är bara att välja;)

  Reply