Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:11 | July 31, 2012

Hur mycket fett har jag?

Haha. Jag var nyss på en kroppsmätning där vi gick igenom min kropp hur mycket fett, vätska, muskelmassa mm jag består av. Fick även svart på vitt att jag gått upp igen i vikt, fasen man kan alltså inte slarva med träningen. Måste ta mig i kragen och börja springa igen! 😉

Ålder: 22 år
Längd: 155 cm
Vikt: 50 kg
Kroppsfett: 19%
Muskelmassa: 40 kg
Vätskenivå: 59,5%
Skelett: 2,1 kg

Så ni som tycker att jag är fet och kallar mig tjock, nej det är inte fett det är muskler så passa er! 😉


30 kommentarer30 kommentarer om “Hur mycket fett har jag?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • annica du är inte tjock. Du ska inte ens behöva bevisa det och skriva ni som tkr det jag är inte det. Skit i de som säger det, de som säger så blir bara glada och känner att du tar åt dig när du förklarar det flera gånger på bloggen. Du är jätte vacker som alltid 🙂

  Reply
 • tack linda!

  Reply
 • J-vlar vad fina ni är tillsammans!!
  Värsta modelparet ju xD

  Reply
 • Haha, tack! Modellparet vet jag inte men…

  Reply
 • 1: Tro ff6r mig e4r att man tror pe5 ne5gon gud.2: Religion ff6r mig e4r att man tror pe5 en speciell Gud eller pe5 en proesn, som kanske e4r som en slags Gud.3: Ja, religion e4r viktigt ff6r att man ha ne5gon att tro pe5 och det kan hje4lpa en i livet.4: Gud e4r en me4nniska som kan hje4lpa folk.Men jag tror inte se5 mycket pe5 Gud men jag accepterar andra som gf6r det.5: Dom religioner som e4r stf6rst e4r Kristendom, Judendom, Islam, Buddism och Hinduism.6: Vet inte?
7: Nej det tror jag inte.

  Reply
 • + du är ju inte tjock nånstans,, om du kallas tjock så är jag fan en sumobrottare
  Tycker att du bara ska skita i alla nolifers som inte har nått bättre för sig än att sitta 24/7 inne på din blogg
  Ha en bra dag snyggo

  Reply
 • Tack snälla du!

  Reply
 • Du är inte tjock nånstans, verkligen inte, men 19 % fett är väldigt mycket om man är bra tränad. Just sayin’

  Reply
 • Haha, jag är inte bra tränad 😉

  Reply
 • Vad dillar du i? 19 % är inte alls mycket kroppsfett. Mellan 20-30 % kroppsfett anses vara normalt hos kvinnor.

  Män däremot, “de ska ha” 10 % mindre fett än tjejer.

  Reply
 • Ja men jag säger ju det. Jag har lite fett.

  Reply
 • ehh? 40kg muskler….jojo

  Reply
 • Annica du är inte tjock !
  Du är jätte vacker och fin och du ska inte ens behöva tänka på att du är tjock för det är du inte.
  + Du och Marcelo är sjukt söta ihop och jag önskar er en lycklig framtid tillsammans ♥

  Reply
 • Tack söta Malin!

  Reply
 • 1.Att man tror pe5 en Gud eller ne5got annat.2.Religion e4r ne5got/ne5gon man tror pe5. Man kan tro pe5 t e.x Gud, men det finns massa olika religioner.3.Jag tyekcr e4r det e4r viktigt med religion,ff6r att jag tyekcr att man ska tro pe5 ne5gon/ne5got.4.Gud e4r ff6r mig ne5gon man ska tro pe5, om man vill.5.Det finns: Islam, Kristendom, Judendom, Buddism, och Hinduism, och me5nga flera.7.Nej det tror jag inte, ff6r att om ne5gon inte tror pe5 Gud, se5 kanske ne5gon som tror pe5 Gud se4ger att den me5ste, fast den inte vill. Och de5 kommer det bli bre5k.

  Reply
 • wooooooooow what a picture….very beautiful
  ooh i missed your blogg nice. hälsar jamila saknad er puss och kram

  Reply
 • Du är inte tjock, du är perfekt Annica!
  O du o Marcelo är världens finaste tillsammans <3

  Reply
 • alla organ räknas in i “muskelmassan” så 40kg muskler stämmer inte..

  Reply
 • 1.vad e4r tro: tro e4r ne4r man tro pe5 ne5tt!vad e4r religion: Religion e4r tro som grndaur sig pe5 ff6reste4llningen om en eller flera Gudar eller andra!!c4r religion viktigt? Bere4tta varff6r/varff6r inte ni tycker e4r viktigt?. religion e4r viktig ff6r att man ska tro pe5 ne5tt.Vad e4r Gud ff6r er? Beskriv Gud. gud e4r allt ff6r mig!Vilka religioner finns det?. Budismer, Islam, judendom, Kristendom och Hinduism.Varff6r finns det olika religioner? vett ejjj 7. tror ni att det skulle vara fred pe5 jorden om alla me4nniskor hade samma religion? aa jag tro det!! <3 :*

  Reply
 • Vem fan bryr sig om du är “tjock”? Du har en pojkvän som älskar dig, du är lycklig och det är du som ska leva med den där kroppen, inte vi.. Var dig själv Annica och skit i avundsjuka läsare som mår dåligt över sig själva och även vill trycka ner dig. Gå vidare!

  Reply
 • Ja min sambo älskar mig kropp och det är han som får njuta av den 😉

  Reply
 • Du är absolut inte tjock Annica. Tänk inte ens tanken Sen att var och en har sin “trivselvikt” är en helt annan sak.

  Reply
 • Jag kan inte förstå varför man går in på en persons blogg och skriver elaka saker , vad får man ut av att vara elak ?
  Och saken är ju den att du verkligen inte är tjock !!!! Du är en väldigt vacker och driven tjej, fortsätt så 🙂
  Lycka till i framtiden det kommer att gå bra för dig och Marcelo i livet !!! och ni är så fina tillsammans !!!!!

  Reply
 • Du ÄR jättesmal Annica och vacker som fåå!
  Du skulle lätt kunna va modell! (o de säger jag inte bara sådär!)
  Men jag kan kallas tjock och ja jag erkänner de!
  jag e 173cm o väger 55kg!:O
  Lycka till med allt finaste Annica!:)<3

  Reply
 • Men snälla Sara. 173cm och 55kg. DU ÄR INTE TJOCK!!! Ta bort sånna tankar ur ditt huvud. Du är säkert jättefin

  Reply
 • Men gud vad roligt, jag vill också testa mig! var gjorde du det och vad kostar det? 😛

  Reply
 • Jag tycker din kropp är perfekt, tycker det är snyggt med en sådan kropp som du har!
  Förövrigt så är jag galen i dig, besöker din blogg heeela tiden och snackar om dig med mina kompisar som säkert undrar när jag ska sluta, hahha hoppas jag inte är allt för jobbig, men du är bäst och är så snygg satt jag avlider!!

  Reply
 • Jag tycker att din kropp är perfekt, gillar sådana kroppar som du har, förövrigt så är duu bäääst, snackar om dig med mina kompisar och med min familj, tror att folk undrar när jag ska sluta, hoppas inte jag är allt för jobbig, du är så otroligt vacker och snygg!!
  Kraam!

  Reply
 • haha hur kan det ens finnas någon som kallar dig fet eller tjock?? I såna fall måste dom ha något fel på ögonen eller vara sjuka? 😀

  Reply
 • Hej, Du är INTE fet någonstans… Det är normalt att ligga runt 50 kg när man är 155cm… Är lika lång som du o väger själv 48

  Reply