Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:40 | July 31, 2012

Det startade inte sådär jättebra

Katten spydde precis i köket. Tur jag har min hero som klarar den delen! 🙂

20120731-233831.jpg 20120731-233903.jpg

13 kommentarer13 kommentarer om “Det startade inte sådär jättebra”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gillar du katter.det var en vacker simba.är det okey för dig att Marcelo mejlar Jennifer.kram

  Reply
 • Ni matar väl inte katten med smoothie? 🙂

  Reply
 • Alltså, vad händer med Jennifer? Hon verkar flippa ikväll.. :/

  Reply
 • Som om det är ovanligt…

  Reply
 • hahahhaha draken har uttryck sina känsliga känslor på hnes blogg. tror hon behöver en axel att gråta på. Men iaf skit i henne bara inte värt och slösa energi på.

  Reply
 • HAHAHAHHAHAHAHAHA. aså jag dööör av garv här ngn annan mer? jennifer har typ ångest och ändra sig. faktiskt är jag ganska stolt över min kommentar på hnes blogg jag kommentera. hoppas hon fick i sig av alla läsare & inser att hon snackar skit.

  Reply
 • Håll huvudet högt o visa att du är en stark individ o ta problem personligt,vilket den andra visade att hon inte klarade av
  Fortsätt o blogga som du gör om både skönhet o eran käelek
  Tror på er

  Reply
 • Varför tar du bort en massa kommentarer från folk som inte passar dig?

  Reply
 • Därför att det inte ska vara tråkiga kommentarer här! Det mår ingen bra av!

  Reply
 • Det är ju en sak att ta bort kommentarer med skällsord eller som är elaka men du tar ju bort vänliga kommentarer som t.ex. handlar om något som inte är korrekt i dina skönhetstips osv. Det verkar som om du inte klarar av några andra kommentarer än såna som höjer dig till skyarna, andra ryker även om dom inte är otrevligt skrivna!

  Reply
 • hahaha 😉

  Reply
 • Hej Annica! Tycker att du är väldigt duktig på allt som har med skönhet att göra, hade du inte kunnat skriva lite mer om bareMinerals? Jag vet att du använder det då och då, hade varit kul med ett inlägg om hur du lägger makeupen och hur mycket du använder av din bareMinerals-foundation etc. Tack på förhand!

  Reply
 • Angående inlägget en viss person skrivit ang dig .Tycker jag det sorgligt att någon måste namnge och skriva illa om en person de känner och sedan publicera det på nätet, där det alltid kommer att finnas kvar. Om personen i fråga hade varit ärligt så var det bara att ringa/sms privat istället och ta upp frågan. . Sen tror jag att Marcelo är fullt kapabel att själv veta vem som är bäst för honom som flickvän och ingen annan .Ta hand om varandra och låt ingen förstöra det fina ni har. Ärlighet varar längst, sanningen kommer alltid fram . Kram

  Reply