Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 30, 2012

Skönhetstips! Till er herrar

Nu ska ni få höra något som faktiskt är sant. När män börjar med hudvård, är dom med trogna är oss tjejer! Helt sant! När dom väl börjat kan dom inte sluta.

Men grejen är också, man måste ju då få in dom på hudvården. Man kan aldrig prata med en kille om hudvård som man pratar med tjejer. Man måste vara lite mer rejäl och det ska inte bli så “tjejigt”. Börja inte mer tusen olika produkter, utan starta med en rengöring. T. ex en som dom kan ha ståendes i duschen och använda under tiden dom duschar. Sen när som kommit igång med rengöringen kan man gå vidare på lite cremer.

Men idag tänkte jag tipsa om rengöringar som är bra för er killar!

245kr ligger den här rengöringen på och man upplever verkligen en ren känsla efter den här, nästan lite stramande eftersom den löddrar. Den passar en normal till kombinerad hud.

Det här är också en skummande rengöring som samtidigt har en liten kylande känsla och stärker huden. Den här rengöringen ligger på 89kr.

Det här är en rengöring jag tror att många killar gillar för den har nämligen små peelingkorn i sig. Många tycker om när det “river lite lätt” i huden och den här ger den känslan samtidigt som den rengör. Ligger på ca 69kr.


7 kommentarer7 kommentarer om “Skönhetstips! Till er herrar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • haha vilka bra tips, jag ska prova om de funkar! 😉

  Reply
 • jag hänger inte med…. så marcelo ljög i sitt inlägg om dig eller ljuger du för honom fortfarande?? (för alla förstår ju att du klev in i huset med pojkvän men det är ingen som bryr sig om det ändå, så släpp din historia plz). älskar dig o marcelo ändå =)

  Reply
 • nämen så var det la inte så här fattade jag det som.
  annica gör slut efter en tids dåligt förhållande, men han är ej klar med att det är slut.eller va?

  Reply
 • En vän till mig har startat en sida och säljer Melanotan, kolla in den. Den är inte helt klar än, då de inte går att beställa via sidan, utan man ringer nummret ni ser på min sida. Det är ba priser, säger ni mitt namn så får ni det för 300 kr/kit.

  Reply
 • Tack för tipsen! Skall köpa till min son.

  Reply
 • Gå inte på allting som skrivs. Har man inte problem med sin hud så ska man inte hålla på att mixtra med den så mycket. I de flesta fall blir det enbart värre.
  Gör så här; gå till en utbildad hudspecialist. Få din hud granskad och därefter bli rekomenderad produkter som är bra för din hud. Sitta och skriva om en massa produkter som är “bra” är ren skit…

  Reply
 • Kan du länka hemsidor där man kan köpa dem ANNICA? 🙂

  Reply