Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:54 | July 30, 2012

Dör snart

Lever ni? Jag gör det men snart inte min mobil, och vi har några timmar kvar i bilen. Men jag tänkte bara säga att min mobil dör när som så hör ni inget från mig förrän sent ikväll är det pga det!

Nu blir det middag!

Ha det bra! 🙂

20120730-175238.jpg

18 kommentarer18 kommentarer om “Dör snart”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • haha tönnebro <3 där stannar vi alltid när vi ska hem till hälsingland

  Reply
 • Annica: Jag hoppas du och Mackarena vet om att varje dag kommer det upp massa flashbacks på er! Värt och roligt att se….

  Reply
 • Vet att detta inte har något med inlägget att göra men ändå. Skulle du kunna ge tips på vilken ögonskugga som passar med olika ögonfärger t.ex vilken färg ska man ha på ögonskugga om man har bruna ögon? gröna ögon? blåa ögon?

  Älskar din blogg! 🙂

  Reply
 • Haha, http://jennn.spotlife.se/ härmar http://annicas.spotlife.se/ Hon lägger nu upp tips om skönhetsprodukter och liknande, så som du har gjort enda från början i din blogg. Haha fan va sorgligt av henne att ta efter det som du gör/det som är din grej!

  Reply
 • Annica! Jag älskar din blogg sjukt mycket, Marcelo’s också! Jag ser upp till er så sjukt mycket, ni är fantastiska personer! Och jag säger inte det här för att vara snäll eller något utan för att ni är grymma! Jag har inte följt Big Brother så värst mycket, men då jag kollat på det har jag bara kollat på dig och Marcelo. Det går inte att beskriva hur grymma ni är! Jag har alltid velat träffa er, hoppas nån gång!

  Jag har kollat påd en delen när ni förlovade er hela tiden idag, jag dör så gulligt av Marcelo!
  Jag önskar er all lycka i framtiden! Kram! 🙂

  Reply
 • Tack underbara du! 🙂

  Reply
 • Smaklig måltid.skriv när ni har kommit fram så att man vet att ni är välbehållna.kram

  Reply
 • Hemma hel 🙂

  Reply
 • Vilken gymnasieutbildning gick du?

  Reply
 • Samhälle Neu

  Reply
 • Tönnebro, det är ett av få ställen som ha öppet på natten så där stannar jag varje år när jag ska åka uppåt i landet ;D

  Reply
 • Det var jättegod mat där 🙂

  Reply
 • Hejsan Annica! Tänkte bara säga att det var jätte snällt att vi fick ta bild med er idag (jag o mina 2 systrar utanför donken i sundsvall), betydde väldigt mycket! Här finns två av bilderna vi tog
  http://emeliennygreen.blogg.se/2012/july/annica-marcelo-vobban.html#comment

  Du o Marcelo är grym! Ha det super bra, kram!

  Reply
 • Vad söta ni är! Det var så lite så 🙂

  Reply
 • MYS 😀

  Reply
 • kan rekomendera att inte äta räkmackor där min morbror blev magsjuk efter det..

  Reply
 • Oj det lät inte bra… :/

  Reply
 • Ni hörde inte ett gäng ungar som bråkade och stökade? Vi var nämligen där samtidigt som er… I alla fall om ni åt vid sextiden 🙂

  Reply