Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:23 | July 30, 2012

Då bär det hemåt

God morgon!

Sitter nu med min lillasyster och äter frukost samtidigt som vi inväntar Marcelo. Och angående hans inlägg igår, ja vad ska jag säga? Tycker att det var lite onödigt att skriva så bara för att locka läsare. Men alla medel är väl tillåtna här i bloggvärlden. Så payback is a bitch!

Annars åker vi hem till Skarpnäck idag. Känns tråkigt att lämna familjen, tiden går så fort när man har roligt! Men det är inte sista gången jag hälsar på. Nej jag kommer ju åka upp lite då och då för att träffas och umgås! 🙂

Men nu måste jag tillbaka för att ta tag i lite arbete mm. Det kommer bli en hel del mailande i bilen så förhoppningsvis går tiden fort! 🙂 Nu laddar vi inför ca 7 timmars bilresa och jag ska kasta upp så många inlägg jag kan under tiden! 😉

Kramar från en nyduschad!


25 kommentarer25 kommentarer om “Då bär det hemåt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • fin du är 😀 vad fick honom att skriva så?

  Reply
 • Ja, det var ganska onödigt men ert bloggliv kommer påverka ert privata liv sen så sjönk inte till hans nivå Annica och skriv skit, du som hållt dig så bra ifrån att skriva skit om någonting med BB, överhuvudtaget!
  Det kommer senare påverka ert liv; tror inte att du vill det 

  Annars, fortsätt som du gör, du har tusen mer läsare eftersom du har dina skönhetsinlägg. Låt dem styra din blogg, inte skitsnack.  lycka till med resan. Kramar

  Reply
 • Vackra Annica, stå stark! 🙂

  Reply
 • Jag förstår han faktiskt, så mycket påhopp han får om ert gamla BB Liv, Vem/Vilka som inte kan släppa det o vill förstöra för Er, hela tiden försöker och övertala han o lämna dig ..så sjukt beteende vissa har. Jag tycker att han ska göra som du så han kan ha koll på vilka som skriver och sen radera, för dessa skriverier påverkar ju även Dig kanske ..Ni är såå söta tillsammans o jag förler både din Blogg o Marcellos, men jag skippar oftast o läsa kommentarerna på Marcelos ..ha det bra i Stockholm nu ..!

  Reply
 • Trevlig resa, ta det lugnt på vägen.Jag funderar på Marcelos inlägg i går, var det inte menat till alla skitpratare på bloggen (som gottar sig i allt gammalt och lite till) så uppfattade jag det.var rädda om varandra kramas mycke /chriss

  Reply
 • Håller med Selma!

  Reply
 • Onödigkt av Marcelo att skriva så.ha en trevlig resa.kram

  Reply
 • Jag tror Annica tycker det var onödigt eftersom det missuppfattas av alla som inte fattar att de gått vidare från BB tiden och har det så mycket bättre på utsidan.

  Hämnas gärna på M, men gör det på ett bra och roligt sätt utan att såra Marcelo. Hoppas ni får en roligt resa hem till Stockholm.

  Reply
 • håller med chriss, lägg ner annica bli ingen hämnare.ni kommer båda tjäna på detta alla haters kommer att lessna å vi andra blir kvar. du behöver ej ge tillbaks för att vi skall följa er.kram

  Reply
 • Hej Annica, vi är nog många som inte riktigt förstår varför Marcelo hänger ut dig, så som han gör. Men fortsätt skriva som du alltid gjort, utan skit om någon annan, det mår man bäst av. Hoppas vistelsen hemma i Tandsbyn varit bra och ha en bra resa ner till Stockholm. Kram/Berit

  Reply
 • söt! 🙂

  Reply
 • Galeeett vacker 😮

  Reply
 • ptja locka läsare måste du väll bra på ? för sälja sina kläder på sin blogg är ganska lågt! patetiskt om inte annat, ge bort de till välgörenhet istället..

  Reply
 • Hämnas inte,det var väl riktat till alla haters,men lite väl onödigt
  Gör inte samma sak ,blir bara löjligt

  Reply
 • Nja Annica jag tycker inte du ska ge igen på de inlägget Marcelo skrev. Det kommer bara skapa er onödiga konflikter er emellan. Och de tror jag verkligen inte att du vill. Utifrån att ha läst Marcelos kommentarer dom senaste dagarna så kan jag förstå de inlägget eftersom han får en jävla massa elaka kommentarer hela tiden från patetiska människor som lever kvar i BB bubblan fortfarande och försöker i desperata kommentarer göra allt för att du och Marcelo ska bryta upp ert förhållande. Just pga att dom är så avvundsjuka på er starka kärlek som ni har. Dom klarar helt enkelt inte av att se er lyckliga tillsammans. Så var förnuftig nu som jag vet att du är och ge inte tillbaka på de inlägget han skrev utan bara strunta i det. För ger du tillbaka så visar du bara för alla haters att du inte är bättre än dom. Prata istället med Marcelo om de, de är mycket bättre att göra så än att ge igen. Önskar er en tTevlig resa hem till Skarpnäck i dag! All kärlek till dig och Marcelo, ni två forever <3

  Reply
 • Så jäkla onödigt av han att hålla på hänga ut dig så. Varför gör han så ?

  Reply
 • Du vet ju vad som säljs. Du har inte pratat skit om någon och ligger först varje vecka på top 30. Så börja inte med massa skit snack nu 😉 Du är en smart.

  Reply
 • Fan vilket patetiskt inlägg av honom. Dumpa honom, du förtjänar MYCKET bättre

  Reply
 • Håller med Malin ..

  Reply
 • “Lite” onödigt? Jag skulle säga att det var jättetaskigt! Så gör man inte mot den man älskar!! Det är ju inte första gången heller.

  Känns pinsamt att kalla bloggen för arbete. De flesta bloggar OCH går till ett arbete.

  Reply
 • Jo jag vet.

  Vissa gör det men inte jag för jag klarar mig bra ändå på min lön.

  Reply
 • En personlig fråga. Menar du att du kan leva på din blogg?

  Reply
 • Hej 🙂 Har du instagram isåfall vad heter du? Puss och Kram!

  Reply
 • Håller med,alltid när han får Hate kommentarer
  Och ska skriva inlägg varför dom skriver sånt så
  Lägger han alltid in dig i diskussionen,och skylde alltid på dig
  Såg du inte andra hans inlägg om sånt dära? han skylde allt på dig
  Vilken jag stör mig !ämnas bara inte;) älskar dig och din blogg
  Hare bra:D

  Reply
 • Orka hata och skapa hat.
  Du är snygg nyduschad….precis som i BB huset 🙂

  Reply