Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:40 | July 29, 2012

Filmkväll

Var nyss in till stan för att träffa Malin och Olof en sväng. Jag var ju tvungen att presentera Marcelo så det inte känns stelt på resan hem imorgon. Vi ska nämligen samåka ner till Stockholm imorgon.

Efter det blev det Hemmakväll för lite snacks till kvällens film, Rio. 🙂

20120729-223848.jpg 20120729-223947.jpg

15 kommentarer15 kommentarer om “Filmkväll”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Inget kan väll vara stelt med Marcelo?;) Han som är så social.

  Reply
 • kan du inte skriva mer om “mötet” med amarello och pontus snälla. Och kan du lägga upp bild på din outfit! 😀

  Reply
 • ååå jag är så sugen på godis! ge mig 😀

  Reply
 • Annica snällla kan du säga vart du köpt din gråa väska?! Villl köpa den nuuu:-) kram

  Reply
 • Den är från brands in fashion. 1700kr går den loss på.

  Reply
 • Vad mysigt ni har det. Ni verkar ju ha ett kanon förhållande. Jag är avis. Kram

  Reply
 • Ha en trevlig bio kväll hemma.ska du och Marcelo skaffa ett eget hem snart.kram

  Reply
 • Hej! Kan du inte berätta om hur det gick när din bror och marcelo träffades?

  Reply
 • Kan du inte lägga upp en bild på din lillasyster? Hade varit kul att se ifall ni är lika varandra 🙂

  Reply
 • din näsa ser ut som en kuk haha

  Reply
 • ”missy”- Hela du ser ut som en kuk! HAHAHAHA

  Reply
 • annicas patetiska 12 åringar som ska försvara henne HAHA, till och med Marcela trashar henne på sin blogg titt som tätt, hur tragiskt är inte det?Visar på hur äckligt deras förhållande är, ett skämt.Och du vet inte hur jag ser ut, men jag vet hur annicas näsa ser ut så därför kan jag med säkerhet säga att hon har en kuknäsa, medan du inte kan säga ett skit om mitt utseende för du vet inte hur jag ser ut. God natt lilla fjortis

  Reply
 • 12 år va de jag. jag är 20 och vem är det som egentligen är en fjortis? du sitter och trycker ner folk för att du tycker det är kul. varför ens lägger du dig i deras förhållande? man måste väl för i helvete kunna ha en blogg utan att få sånna elaka kommentarer som du skriver. va fan spelar de för roll hur hennes näsa ser ut? hon är fin och bra som hon är! sitt där du bakom din skärm och tro att allt blir mycket bättre av att du sitter och skriver kuknäsa osv. patetiska männsika

  Reply
 • myys =)

  Reply
 • Missy- Undrar vad för slag kukar du sprungit på i ditt liv. Du har rätt i att ingen här vet något om ditt utseende, och det är du nog väldigt tacksan för. Men dina inlägg säger en del om vad du har innanför pannbenet, eller snarare vad du INTE har. Kram på dig.

  Reply