Det förekommer cookies pÄ annicaenglund.se. Genom att fortsÀtta lÀsa pÄ annicaenglund.se godkÀnner du detta. LÀs mer om cookies hÀr.

02:40 | July 27, 2012

God natt Marcelo

OsĂ€kert om han kommer… 🙁


8 kommentarer8 kommentarer om “God natt Marcelo”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr

 • why not call him or send him this video in private?????????????

  Reply
 • Go to bed “S”… SnĂ€lla…. Det e en blogg liksom

  Reply
 • Ise5fall me5ste jag bara kommentera dina koarnetmmer lite. Att hon alltid e4r efter eller ff6re he4sten i spre5ngen ste4mmer ve4l e4nde5 inte?? Och att hon inte ff6ljer med he4sten f6ver hindren?? Hon ger ju honom den eftergift han behf6ver, man me5ste ju inte sle4nga sig fram f6ver varje hinder, framff6rallt inte pe5 dom he4r hf6jderna?? f6f6h?

  Reply
 • Klart att bĂ„de du & han vet om han kommer. Ni kan lura mĂ„nga men inte alla 😉

  http://fullspeedforward.se

  Reply
 • Vilka roliga f6vningar! Vem tre4nar du ff6r? Det blev stor sliaknld pe5 slutet pe5 hur du gasade pe5 efter sve4ngen. Tre4ning ger fe4rdighet jag skulle ockse5 behf6va lite omhoppningstre4ning ke4nner jag, e4r bra pe5 att gasa, men det e4r liksom kombinationen och balansen mellan gasa/sve4ng man vill e5t =)

  Reply
 • Kan du inte göra ett video inlĂ€gg och visa hur du lockar ditt hĂ„r? 🙂 det Ă€r ju sĂ„Ă„Ă„ fint! 🙂

  Reply
 • Hej Annica! TĂ€nkte köra lite folkbildning för dig dĂ„ du klart och tydligt uppfattade galet nĂ€r det gĂ€ller sj! Jag jobbar inte pĂ„ Sj utan pĂ„ ett annat tĂ„gbolag hĂ€r i Sverige! Och jag skulle vilja sĂ€ga till dig att problemet igĂ„r var inte sj, det va tĂ„gstopp pga strömlöst pĂ„ banan, kontaktledningsfel med mera vilket gör att tĂ„gen blir sena och ibland till och med instĂ€llda. Och till 90 % sĂ„ Ă€r det Banverket/trafikverkets fel. Det Ă€r dom som underhĂ„ller och reparerar vĂ„ra jĂ€rnvĂ€gar idag! Inte SJ! Det Ă€nda ni som Ă„ker med sj kan rent av störa er pĂ„ och va sura över Ă€r hur sj personalen tar hand om er resenĂ€rer. Dom har inget med banan eller nĂ„tt annat att göra! men om nu tĂ„get va 4 h sent sĂ„ anvĂ€nd resegarantin och fĂ„ pengarna tillbaka! Det Ă€r ju bra! ha en bra dag! SĂ„ hoppas jag att du lĂ€rt dig nĂ„got nytt idag!

  Reply
 • Gud vad jobbigt att kĂ€nna sig “utanför” i sin egen hemstad liksom :/ Men skit i det, du Ă€r ju storstadstjej nu 😉 trĂ„kigt för dig om inte M kommer 🙁

  Reply