Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 26, 2012

Skönhetstips! Bra borstar på mascaror

Det är inte lätt att hitta den rätta mascaran, det är sant! Mycket beror på vad du har för kvalitet på dina egna fransar. Jag själv har ganska hårda fransar och har alltid haft det och därmed svårt att få en böj som håller hela dagen. Men nu har jag hittat några mascaror som fungerar för mig samt tekniken.

Har du som jag ganska hårda fransar är de mascaror med gummiborste bäst! De kammar verkligen till fransarna, greppar liksom tag i stråna och penslar på produkten. Har du mjuka fransar kan du köra på en “vanlig” borste. Borsten är väldigt viktig beroende på vilken effekt du vill ha. Om du vill ha massa mascara, verkligen volym, ska du satsa på en tjock borste med strån som inte sitter sådär jätte tätt. Vill du har mer definierade fransar ska du satsa på en borste som har täta strån för då får du inte så mycket produkt utan arbetar med lite i taget. Och är det böjen du är ute efter ska du satsa på en mascara med böjd borste, för den hjälper faktiskt till en hel del! 🙂

Nedan kommer några tips på bra mascaror enligt mig, men det som är tanken med detta inlägg är att ni ska titta på borstarna hur dom ser ut. Då kan man leta mascara i andra prisklasser men med lika borstar. 🙂

Denna mascara är min personliga favorit. Den greppar tag i fransarna och ger bra med längd. Inte för mycket produkt på en och samma gång utan du kan pensla på ett tag för att få volymen. Pris runt 340kr.

Denna mascara från Too Faced ger en otroligt volym på fransarna. Den kan vara lite blöt i början men vill du ha volym är det en sådan här borste du ska leta efter. Pris ca 220kr.

Denna mascara ska du satsa på om du vill ha böjda fransar. Den trycker upp dom mot brynen och sen håller sig fransarna där hela dagen. Pensla inte för mycket för då kan den börja smula. 295kr.


7 kommentarer7 kommentarer om “Skönhetstips! Bra borstar på mascaror”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för dina tips 😀

  Reply
 • bra tips 😀

  Reply
 • Hej!
  Eftersom jag sett att du verkar gilla Nuxe produkter vill jag bara skriva till dig o alla andra som är intresserade av Nuxe att jag har ett antal krämer serum och självklart deras berömda olja plus lip gloss i alla färger här hemma oanvända samt oöppnade och helt nya,, köpta på apoteket i stockholm och jag säljer allt för halva priset tex en kräm för 455 och jag tar halva på det osv . . .
  Hör av dig om du eller nån annan är intresserad på [email protected]

  Reply
 • Jag har en annan från dior som också har gummiborste. Den är grym! Nu fattar jag äntligen varför jag jämt tycker att dessa mascaror är bäst, vanliga borstar liksom bara smulas bort på mig..

  Reply
 • Vart köper du din Dior iconic maskara? Och den du köper är den vattenfast?

  Reply
 • Den finns lite överallt, men Parelle går jag till. Trogen kund! 🙂
  Jag använder inte vattenfast

  Reply
 • Tack snälla för att du svarar är otroligt tacksam! Det uppskattas D

  Reply