Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:07 | July 26, 2012

På perrong 4

Det är en trött Annica som står på perrongen och inväntar tåget mot ÖSD. Runt 12:50 kommer jag bli mottagen av pappa och min lillasyster på tågstationen. Det ska bli underbart att se dom igen, och ännu längre än det blev sist. Fasen tors- mån, inte dåligt! 🙂

Dock kändes det jobbigt att lämna min oerhört snygga sambo i sängen. Ville bara krama sönder honom, packa ber honom i min resväska och ta med min kära till ÖSD redan idag. Men jag räknar ner timmarna! 😉

20120726-070739.jpg

15 kommentarer15 kommentarer om “På perrong 4”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vad härligt att få träffa familjen! 😀

  Reply
 • Jo, jag kom på en fråga du bara mååååste hjälpa mig med 😀 Hur gör du när du applicerar mörk ögonskugga för att den inte ska falla under ögat? Alltså inte efteråt under dagen, utan precis när du sminkar dig? Jag brukar ta ögonskugga på penseln, blåsa lite på den eller dutta en gång emot ovansidan av handen, för att få bort det mest överflödiga, men ÄNDÅ så rasar det ner små små partiklar av färgen som lägger sig under ögat och när jag ska dra bort dem så smetas de liksom ut.. så då får jag göra om basen där helt också hållet liksom :S Förstår du vad jag menar? 🙂 SNÄLLA hjälp =) Vet att det finns ett slags vitt puder/pulver man kan lägga under ögat när man sminkar och sedan dra bort med en stor puderborste, men måste man verkligen använda sånt? :S

  Reply
 • Ha det riktigt kul i ÖSD ! 🙂

  Reply
 • Hoppas du får riktigt trevligt och roligt i Östersund.Kan meddela att det är kaos på yran,så mycket folk.Riktigt bra är det där 🙂

  Reply
 • Va kul att du ska till familjen, riktigt roligt är det att få träffa din familj efter länge. Men tråkigt också för du lämnar Marcelo här nere i Stockholm. Familjen måste man ju träffa!
  Hoppas du har det så roligt där och längtar tills du kommer tillbaka till Stockholm för då har man förhoppningar att man kommer kunna se dig 🙂

  Reply
 • Har du kommit iväg ännu ? står i aftonbladet att det förseningar , på tågen som går norröver:( Ha det så bra nu:)

  Reply
 • Vad roligkt att träffa familjen.ha det jätte bra.

  Reply
 • Annica varför åkte inte Marcelo med.kram

  Reply
 • Ha det bra! hur länge stannar du? lägg gärna upp någon bild på din lillasyster 😉 pusssen!

  Reply
 • till på måndag. min syster vill jag hålla utanför bloggen. det finns så mycket dumma människor…

  Reply
 • nathalie: hon skrev ju torsdag-måndag..

  hoppas du har det bäst i ösd! Amarello la upp pappret på bloggen som du lämnade på hans data, sååå gulligt av dig annica! <3 Hoppas du har det kul med din familj 😀

  Reply
 • Är in ofta på din bligg,vill tacka för alla skönhetstips,när du visar på video din sminkning,super.MEN FRAMFÖR ALLT ,TACK FÖR ATT DU ÄR SÅ NATURLIG!

  Reply
 • åh så härligt 😀

  Reply
 • Du måste väl kunna klara fig utan honom iaf några dagar… Tror det
  Hade varit nyttigt för dig att bo själv ett tag..

  Reply
 • jag vill aldrig vara utan honom 🙂

  Reply