Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:12 | July 25, 2012

Kvinnokroppen

Det är mycket frågor kring min kropp, längd, vikt mm. Och varför jag pratade om size 0. För er som läser min blogg dagligen fattade nog att jag var ganska så ironisk. Men jag ska vara helt ärlig! Innan jag klev in i Big Brotherhuset var jag en size 0, men det var inte för att jag var sjukligt smal eller så. Utan jag är en väldigt liten person. Enkel förklaring va!?

Idag är jag inte riktigt som jag var förr, något “större” men jag ser mig själv inte som fet för det är jag inte. Visst kan jag också ibland känna “fasen vad jag hade velat rätta till det där på kroppen”, och “gud hur det där ser ut det måste försvinna” mm. Men vi alla har olika kroppar och det är bara att acceptera och älska sin kropp! 🙂

Jag vill se ut som jag gjorde för ca 1 år sedan och det är det jag siktar på idag. Men när choklad och sötsaker finns i närheten är det svårt för mig! 😉 Så länge jag mår bra, både fysiskt och psykiskt så ser jag bra ut! Utsidan räknas, men insidan avgör är ju min slogan, och så länge du mår bra på insidan så utstrålar du det genom utsidan! 🙂

Vilken kropp tror ni många siktar på? Jag tror vi alla vet vad det vanligaste svaret är..


22 kommentarer22 kommentarer om “Kvinnokroppen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Bra skrivet!! Även om du redan vet det här så kan jag endå påminna dig om att du är lika fin nu som du var innan du klev in i BB huset! 🙂

  Reply
 • tycker likadant. Den tid jag har följt dig har jag alltid tyckt du är lika fin som du va då och nu. Jätte vacker är du, många skulle kriga för att se ut som du. Själv tkr jag andra bilden va katt men tror nog du satsar på bild 3. Tkr du är snygg oavsett vad 🙂

  Reply
 • Man duger som man är.för smal är inte snyggkt alls.man ska ätta choklad om man vill det.huvudsaken är att man mår bra.Annica varför ska Marcelo inte med till Östersund.

  Reply
 • Jättebra skrivet. Såklart vi fattar att du inte tycker du är FET men oavsett hur man ser kommer det alltid finnas något man vill ändra på 🙂 Så är det ju med allt här i livet, det finns alltid något mer man vill ha. Och det är väl bra? För vad händer om man skulle vara HELT nöjd med ALLT? Då har man ju ingenting att sträva efter eller kämpa för 🙂 Tråkigt att inte ha något att drömma om ju, oavsett om det är drömkroppen, drömjobbet eller drömhuset 🙂

  Reply
 • Du är lika fin nu som då…. Du är perfekt, eller hur. Kram

  Reply
 • Väldigt bra skrivet! Gå inte ner i vikt för mycket bara! Du är bäst!

  Reply
 • kim är fantastiskt vacker!!

  Reply
 • Bild 2 menar du va? Hon är klart snyggast!

  Vari låg din ironi?

  Reply
 • Fint skrivet, du e underbar känner inte dig så men det strålar om dig , det strålar trygghet respekt glädje ,du är en bra förebild tycker jag, och det som är fint med dig är att du har respekt för tjocka smala , fula , fina beslöjade okej beslöjade mm du är en jätte fin människa båda insidan och utsidan. Ingen är perfekt och ingen är 100% nöjd med sig själv men alla har nått fint och sin sagt insidan räknas vi alla är människor och vi både hålla ihop och ackseptera varann som vi är Och så som vi ser ut. Önskar dig all lycka och glädje och njut av livet hihihi du är bäst . Har du muslimska vänner som är beslöjade och va tycker du om dom ????

  Reply
 • Bild 2 är helt klart snyggast

  Reply
 • Mitten! Hon är så otroligt snygg!

  Reply
 • Jag hade velat se ut som tjejen på bild 3..

  Reply
 • 2:an eller 3: Helt klart!♥

  Reply
 • 3:an

  Reply
 • Ettan heelt klart! så kvinnligt och snyggt hahaha

  Reply
 • Kim är ju lätt snyggast enligt mig, självklart så får ju folk se ut hur dom vill i don´t give a fuck. Men du bruden, sjukt bra skrivet ska du veta!

  Reply
 • Den i mitten ser kvinnligast ut

  Reply
 • Jag är väldigt smal och hade gärna sett ut som Kim… Men jag har iallafall äntligen börjat acceptera hur jag ser ut och har insett att det i slutändan inte spelar någon roll 😀

  Reply
 • tack för ett bra inlägg. är så satans trött på alla som som gnäller för att man vågar säga vad man tycker är snyggt. jag håller med dig, tjejen till höger är snyggast enligt mig. och dit vill jag också en dag. och folk blir helt galna för att man vågar säga det.

  Reply
 • Som kvinnan i mitten, så ska en kvinna se ut:)

  Reply
 • Mitten ser helt klart finast ut!

  Reply
 • Om du nu säger att du nu inte ser likadan ut som förr är det kanske inte meningen att du ska det…??? “små” personer är för det mesta små oavsett om de äter onyttigheter då syftar jag inte på korta utan smala.

  Reply