Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:36 | July 25, 2012

Hugaligen…

Jag har hamnat i matkoma samtidigt som mina ben viker sig efter dagen träning… och jag är supertrött. Så därför kommer jag spendera resten av kvällen i sängen tillsammans med min kompanjon som också sitter med sin dator i knät. Jag ska in och boka biljett/ biljetter till ÖSD, samtidigt som jag smsar med min bästa kompis Malin som redan är uppe och inväntar mig. Jag ser fram emot redan upp, träffa vänner och se hur mycket folk yran lockat i år. Men innan kvällen är slut måste jag ta fram min kappsäck och packa för en vistelse till söndag eller måndag.

På tal om ÖSD, jag har mailat med en tjej som heter Jenny Arvidsson som bor där. Hon tillverkar egna smycken och idag damp det ner en hel del i min brevlåda. Jag skulle säga att stilen på smyckena är lite bohem och får man till bohemstilen, a la Nicole Richie, så är det riktigt snyggt!

Om ni vill gå in och kika på Jennys smycken kan ni göra det på Nyah.se.


12 kommentarer12 kommentarer om “Hugaligen…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • fina 🙂

  Reply
 • snygga 🙂 ska marcelo följa med eller inte snälla svara 🙂

  Reply
 • Marcelo kommer upp lite senare.

  Reply
 • Ska Marcelo med eller inte?? Ha så kul iallafall

  Reply
 • hoppas nu att marcelo följer med dig annica jag skulle bli jätte glad.hoppas

  Reply
 • Han kommer någon dag efter.

  Reply
 • Tycker det e dåligt av er som par om du reser utan Marcelo. Det visar att familjen fortfarande bestämmer över dig trot att du fyllt 22. Minns när Marcelos systrar varit inne i huset och Marcelo sa typ tänk om dom inte tycker jag ska vara med dig…och du svarade honom..Är det inte du själv som bestämmer det?
  Precis samma sak gäller nu. Hans familj har tagit emot dig med öppna armar trots allt dom sett och hört om dig. Att du ska träffa kompisar hör inte dit för Marcelo har tagit med dig på allt och med sina vänner. väljer du bort honom för att träffa folk i östersund på egen hand är det samma som att du inte står upp till 100 för ditt val. Sen när ni bor ihop i egen bostad..ska du resa bort varje gång nån från marcelos familj vill hälsa på? Eller ska han flytta på sig när du får besök…kom igen nu..ni är ju tillsammans.
  jag är definitivt ingen haters av er..följt er heela resan..men ska det hålla måste ni kämpa tillsammans. Du kan inte låta ditt ex och din bror lyckas med det dom håller på med. Dom skriver så mkt skit om Marcelo tillsammans på nätet att det e sjukt. -tollerera inte det!

  Reply
 • Okej så är det verkligen inte. Marcelo kommer upp någon dag efter. Det är för att jag och min lillasyster ska ha en heldag idag. Så jag kan skämma bort henne! 🙂

  Reply
 • Varför ska alla lägga sig i ifall marcelo ska med eller inte? jag tror nog dom pratar med varann själv och det har nog ingenting med annicas familj och göra ifall han inte skulle komma upp. Dessutom har han skrivit att han eventuellt ska upp, så läs bådas bloggar så slipper ni fråga som galningar (:

  Reply
 • Kära k,du kan inte ha följt deras bloggar speciellt bra
  Annica vill att Marcelo kommer upp,men han har inte skrivit någonstans än hur han tänker göra

  Reply
 • K: din lilla nöt! hur vet du att det är annicas familj som bestämmt att M inte ska med? skriv om det du har fakta om och sluta skriva 20 rader av lögner och påhitt!!

  Reply
 • Wow, riktigt fina faktiskt! Ska in och kika!

  Reply