Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:13 | July 25, 2012

Annicas hälsotallrik

20120725-171307.jpg 20120725-171323.jpg

13 kommentarer13 kommentarer om “Annicas hälsotallrik”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag undrar bara folk skriver till dig och berömmer dig m.m men du svara aldrig på dom ICH deras frågor har jag märkt läser du alla kommentarer? Tex så har du fått 9kommentarer under denna inlägg har du gått igenom har du svarat på frågor tycker det är synd om människor som tycker så bra km dig men får inget tbx inget svar och inget tack för de fina folk skriver:(

  Reply
 • Bara för det får du svar:
  Jag har inte all tid i världen att sitta och svara på alla kommentarer. Jag gör så gott jag kan! Jag har hundratals nya mail i inkorgen konstant och jag har inte bara en mail utan två. Sen bombas min mobil med sms och samtal så det tar också en hel del tid.
  Så där har du svaret!!!

  Reply
 • gött annica!

  Reply
 • GOTT DET SER UT.KRAM

  Reply
 • Hej Fina Annica.
  Antar att du vet hur Östersund eller askersund.
  Det verkar uppenbart att allt inte löst sig med din familj. Tråkigt. Men stå upp för dig och ta med dig Marcelo. Du har inte gjort nåt fel förutom att följa ditt hjärta. Dags att familjen inser det. vet att du vill träffa dom men ställ inte Marcelo åt sidan. Vill inte familjen träffa honom bör inte du träffa dom själv. Ni är sambos och förlovad. Alla förtjänar en chans.
  Jag har själv varit i samma sits och krävde att min familj skulle acceptera mitt val. Det gjorde dom och vi kommer alla överens. Men dom fick komma till mig. Tro mig när jag säger att din bror måste inse att du inte vill ha ditt ex.

  Reply
 • Jo det har det!

  Marcelo ska inte till Askersund. Han kommer till Östersund imorgon eller på lördag.

  Reply
 • Mums! Du är verkligen motiverad! GOD JOB

  Reply
 • gud va gott det ser ut 😀

  Reply
 • Jag skulle skippa (eller i alla fall minska) kolhydraterna. Annars såg det gott ut!

  Reply
 • vet inte, men om du vill gå ner i vikt är ju inte sweet and chili så bra, de innehåller sjukt mkt socker.

  Reply
 • Haha, jag vet 😉

  Reply
 • GÖTT 😀

  Reply
 • 1.Tro e4r ne5got som man tror inom sin religion.2.Religion e4r ne4r man tror pe5 ne5got som t.ex gud.3.Jag tycekr religion e4r viktigt ff6r att man ska ha ne5got att tro pe5 och ff6r att veta t.ex vad som he4nder i framtiden.4.Gud ff6r mig e4r ve4ldigt viktigt.Det e4r gud som har skapat oss och det e4r han som beste4mmer.5Det finns islam,kristendom,judendom,budism och hinduism6.Ff6r att man tror det har he4nt ne5got innan man levde som ska vara religion i livet.7.Nej det skulle det inte vara ff6r att i se5 fall skulle folket bf6rja bre5ka om vem som har re4tt och fel.

  Reply