Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:38 | July 24, 2012

Vill ni ha tips till era pojkvänner?

Nu var det meningen att jag skulle iväg till gymet med Marcelo men vi gjorde lite andra saker som tog tid, så vi skippar gymet idag och njuter av hans födelsedag!

Jag tänkte hjälpa honom med att plocka till hans ögonbryn, lägga lite ansiktsmask samt fila till hans sönderrivna naglar.

Jag tycker att det är jätteviktigt att killar också tar hand om sitt utseende! Ser till att huden mår bra, att ha mjuka kyssvänliga läppar, snyggt buskiga ögonbryn samt fina händer för det är ju dom som tar på oss! 😉

Jag tänker faktisk lägga upp en inlägg som kommer vara riktat till er killar som tycker om sånt som rör utseendet och skönhet. Ni som vill att era pojkvännen ska bry sig mer kan också snappa upp tipsen. 🙂
Skulle det vara uppskattat?

Jag tänker använda mig utav två masker på Marcelo. Jag tänker rensa huden på honom lite och efter det lägger jag fukt i massor.

Du ska bara få slappna av och njuta! 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “Vill ni ha tips till era pojkvänner?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Äsch, jag tycker inte det är speciellt manligt att killar ska hålla på och lägga asiktsmasker och fila naglarna. Det kan dom överlämna till oss 😛

  Reply
 • Helt rätt Annica!

  Ni är så oroligt fina tillsammans.<3

  Reply
 • Gärna! Jag vill mer än gärna ha tips på hur man kan hjälpa pojkvännen att ha ett snyggt utseende. Om inte annat för att få skämma bort dem med en välbehövlig och skön spa dag!!!

  Reply
 • Jaaa!!!

  Reply
 • Hej! Jag skulle vilja ha lite tips av dig. du kan ju mycket om bra krämer och så. nu undrar jag inte om killar då, men vad använder du för krämer dagligen i ansiktet m.m? typ återfuktande,sminborttagning, lotion och sånt? lite roligt att veta.. hehe

  Reply