Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:01 | July 24, 2012

Grattis min älskare Marcelo!

Idag är det min älskade Marcelos födelsedag! 🙂

Vi har gått igenom så mycket tillsammans och det är bara du som förstår mig, vad jag tycker, tänker och känner. Jag känner mig så trygg i dina armar och jag älskar att ha dig nära. Du är min framtid, pappan till våra framtida barn, mannen i mitt liv, han jag dör tillsammans med, du är mitt allt! Jag kommer alltid att finnas för dig och stötta dig vilka val du än gör!

Jag kommer att se till att du får en toppendag idag! Jag älskar dig! Din Annica


39 kommentarer39 kommentarer om “Grattis min älskare Marcelo!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • grattis grattis:)<3

  Reply
 • Amen gud vad sött inlägg! Ni är så otroligt fina ni två! <3

  Stort grattis till Marcelo! 😀

  Reply
 • Oj vad ni är söta mot varandra….me like!
  krama Marcelo o gratta han på 22års dagen

  Reply
 • omg precis som jag smälte för marcelos underbara inlägg smälter jag för din. Ni 2 är underbara människor som är menade för varandra. Kärleken ni har finns inte! Så himla söt du är annica. Masssssor av kärlek till er världens finsate par <3

  & GRATTIS BÄSTA AMARELO 🙂

  Reply
 • Åh, så otroligt vackert gjort utav dig Annica! 🙂 Du och Marcelo är så fina tillsammans! Massa kärlek till er! 🙂 <3

  Reply
 • Åå vad fina ni är tillsammans:) önskar er all lycka i livet och att ni är tillsammans tills döden skiljer er åt .. skit i vad andra tycker och tänker om er för de är vad ni känner som räknas .. längtar tills jag får se era barn , dom kommer bli jätte fina precis som er:) hoppas ni får en toppen dag och grattis Marcelo:)

  Reply
 • Awww vad gulligt inlägg!

  Grattis Marcelo!

  Reply
 • Faaaasiken vad gulligt!! Mrs romance eller? Hahah<3

  Reply
 • Vad fint skrivet annica! blev tårögd när jag läste det! ni är så menade för varandra!!

  Reply
 • Ni är för gulliga båda två. Jag har trott på er kärlek till varandra hela tiden. Ni är menade för varandra. Stort tack till er bägge för att ni vill dela med er av er kärlek och ert liv. Hoppas att Marcelos dag blir lika fin som din. Kram Helen

  Reply
 • Ni är så otroligt fina tillsammans och har redan kämpat er igenom så mycket. Jag tror på er till 110%
  Ha en fin dag tillsammans<3

  och bry dig inte om dom som har elaka kommentarer dom är bara avundsjuka. I look up to you.
  Och min 7 åriga dotter tycker att du är otroligt vacker!

  Reply
 • Åh så fint gjort av dig Annica =) ni är så fina! Detta visar verkligen äkta kärlek och du skriver precis det man känner när man är tillsammans med den man älskar (fast du härmade Marcelo lite med inlägget =P). Och strunta i kommentaren ovan, det är skrivet av någon avundsjuk idiot som aldrig känt äkta kärlek… Se nu till att fira honom ordentligt! puss!!

  Reply
 • Ni är superfina tillsammans. Hoppas du har något bra planerat för Marcelo idag. Grattis igen till finaste killen och tjejen, finaste paret.

  Reply
 • varför är folk så bittra på kärleks bevis……går igång på sånt,
  förstår inte det.
  här kommer mitt favoritcitat o det är till Annica o Marcelo:
  “what day is it” asked Pooh
  “It`s today” said Piglet
  “Oh my favorite day” said Pooh
  kram

  Reply
 • Jätte fint skrivet av dig! Marcelo borde vara glad och stolt att ha dig som flickvän!

  Reply
 • aaaw så himla sött 😀

  Reply
 • bitterfittor som skriver, jag är 28 och mamma och skulle kunna göra liknande collage till min man jag är gift med.

  Reply
 • Glömde ju skriva till dig Annica, det lyser verkligen om er och ta vara på er kärlek. Keep it alive <3

  Reply
 • Åhh vad gulligt gjort av dig!,grattis till Marcelo!

  Reply
 • Måste vara helt underbart för honom att få höra såna ord.

  Reply
 • Åhh vad fint !!! Ni är så otroligt söta tillsammans!!

  Ps: lyssna inte på de dumma kommentarerna

  Reply
 • hihi, söta ni är! 🙂

  Reply
 • Åh vad söt du är Annica! 😀
  Han är lycklig med dig och du är lycklig med honom :).

  Grattis Marceloo 😀

  Reply
 • Vilket fint inlägg du gjort till honom 🙂 Ni är så otroligt söta tillsammans! Och de är kul att ni båda har skaffat bloggar så man får följa er utanför huset med 🙂 Ha en bra dag tillsammans med Marcelo 🙂

  Reply
 • <3 Tack så mycket min älskade tjej! vi två för alltid oavsett vad! <3

  Reply
 • Jag älskar dig Marcelo! Tillsammans är vi starka! ♥

  Reply
 • Jättesöta är ni! Även om jag tycker du är lite dumdristig , eftersom han ändå betett sig illa! Själv skulle jag inte velat bli tillsammans med någon som betedde sig så mot mig. Men det är jag. Hoppas ni får det bra och han behandlar dig väl i fortsättningen! 🙂

  Reply
 • så fint! ni är så fina tillsammans! hälsa grattis till din fina marcelo 🙂

  Reply
 • Med tanke på alla bittra människor “Lär er livets svåra gåta, älska, glömma och förlåta”

  Reply
 • Fint skrivet Annica! Synd att gnällisarna inte kan låta bli att gå in på din blogg o klaga. Kram/Berit

  Reply
 • Söt kommentar Annica! Ha en underbar kväll!

  Reply
 • omg ni e så söta hhaha. sitter och svara till varandra på bloggen. SÅ gulliga ni är! Världens finaste par fortsätt såhär så kommer ni sprida er kärlek och världens kommer förbättras 😀 <3 Kärlek till er <33

  Reply
 • Så otroligkt vackert.

  Reply
 • Meeen Guuuu vilket tjat om hur Marcelo var på BB, FATTA att det var ett TV-Program som ville ha TITTARE o då blev M Boven ..lämna det nu, det var DÅ nu är det NU ..!!!!!!! NI är världens Gulligaste Par, Nu o Forever ..LYCKA TILL ..!!!!

  Reply
 • Hälsa och Gratta Marcelo!!!!! <333 Älskar er<3 :D!!!

  Reply
 • Emma : Du behöver nog ta reda på vad konstruktiv kritik är. Av de inlägg som plockats bort så var det max ett som med väldigt god vilja möjligen kunde tolkas som konstruktivt. De andra inläggen var möjligen kritik men knappast konstruktiv.

  Om man sedan ska ta bort inlägg eller inte det är ju en helt annan fråga men det är ju upp till bloggaren precis som det är upp till dig hurvida du vill kommentera eller inte och för den delen läsa bloggen eller inte…………………………

  Reply
 • Emma; Jag hade också tagit bort kritiken som raderats här. Det är ju samma förbaskade kritik som har skrivits HELA tiden, inget nytt. Klart som tusan att man till sist tröttnar på att läsa det. Och det är inte roligt för någon annan att läsa det heller.

  Reply
 • Emma att ge konstruktiv kritik är en konst, inget utav alla de inlägg som Annica plockat bort innehöll någon sådan. Sedan förstår jag inte varför man anser sig ha rätt att gå in och skriva taskiga kommentarer i ett inlägg där Annica hyllar och grattar sin älskade Marcelo. Varför gör man det om man inte är ute för att vara elak. Att dessutom hålla på och dra upp en massa gammalt från huset det är tämligen patetiskt. Annica och Marcelo har gått vidare, det borde ni också göra.

  Reply
 • Emma: Jag uttryckte mig kanske luddigt när jag skrev om elaka kommentarer för jag menade alla de som skriver en massa taskiga saker. Det jag skrev till dig var om den konstruktiva kritiken. Om du har ett budskap du vill framföra till Annica som du skriver att du har, varför inte maila henne i så fall, tror du skulle nå fram bättre med det du vill ha sagt på det viset. Nu avslutar jag denna diskussionen genom detta inlägget.

  Reply