Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:34 | July 23, 2012

Kvällsbikt


7 kommentarer7 kommentarer om “Kvällsbikt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • så himla söt du är! <3

  Reply
 • juste glöm inte grattis inlägg till amarelo haahh, vet att du nt kmr 🙂

  Reply
 • Inget grattis inlägg till Marcelo? 😉

  Reply
 • Godnatt och ta hand om födelsedagsbarnet nu! 😉

  Reply
 • ja det där med att man tror alla tittar på en när man tränar, så kände jag oxå men så kom jag på att gör jag det själv tittar på alla som tränar ? nää det gjorde jag inte har fullt upp med att träna, så varför ska alla andra då titta på MIG. de har ju fullt upp med sin träning.JAG INBILLADE MIG BARA ATT DE TITTADE PÅ MIG åh så skönt man kan ju få träna ifred.så ta dig till gymmet och kör på det ger resultat ska du se. kramizzz

  Reply
 • Kul att du ska till Östersund igen, passa på att träffa dina kompisar och ha kul. Du bryr dig väl inte om vad folk har sett dig göra i BB huset varför bry dig om folk kollar på gymmet. Kör hårt och glöm inte chokladen efter träningen. 😉

  Reply
 • älskar videoinlägg! 🙂

  Reply