Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | July 22, 2012

Vinnaren av Sofies pärlor

Som alltid är ni lika duktiga att tävla! Och den här tävlingen tyckte jag var riktigt rolig eftersom jag har fått suttit och läst hundratals roliga rim. 😀 Och såklart skulle jag vilja skicka priser till er alla från Sofies Pärlor men idag är det bara en vinnare.

Så vinnaren av denna tävling är
Matilda Filipsson från Järna

Här kommer hennes bidrag:
Hej Annica! Jag har gillat sofies pälor på facebook nu, så här kommer mitt bidrag!

Det finns en hemsida där du kan köpa fina smycken,
men inte bara ett utan flera stycken!
Armband, ringar och halsband med pärlor,
du kan till och med välja lite eget, så varför inte köpa örhängen med ett motiv av ärlor?
Allt detta kan du köpa utav Sofie, men nu får ny skynda på!
Det finns ju bara ett exeplar av alla så..
Ja, du har fattat rätt! varje smycke är unikt,
Tänk på det när du har det på dig, att ingen är dig lik!
Jag tävlar om ett smycke därifrån på Annicas blogg,
Och om jag vinner blir jag som crazy frog!!

// Matilda


3 kommentarer3 kommentarer om “Vinnaren av Sofies pärlor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ringarna i Sofies pärlor är dock inte unika, massproduceras. Själv haft exempel hemma. Går att beställa på nätet! Själv gjort smycken så vet en del om vilka som är unika och inte! även sett armbanden förr!! Många smyckes företag av privatpersoner som påstår att de säljer unika och handgjorda smycken när det egentligen bara är 10% av smyckena som är det.

    Reply
  • te4nkte passa pe5 att tipsa om Ponnyakuten som bf6rjar pe5 sf6ndag pe5 svtb + Barnkanalen . , Handlar om ungdomar i e5ldern 11-14e5r som behf6ver hje4lp pe5 ne5got se4tt med sin ponny och dom fe5r flttya ner sina he4star till Tobbe Larsson i 2veckor ff6r att fe5 hje4lp av honom , vill man se pe5 programmet i ff6rskott kan man ge5 in pe5 svt och sf6ka pe5 Ponnyakuten

    Reply
  • Le4ste just Saras blogg!Hon var uttre5kad ff6r du sov o Simon e4r i Stockholm.Jag ff6reslog att hon skulle ge5 ut pe5 stab4n o ta en fika.Du bf6r ju ta det lugnt nu se5 att du blir frisk snart!Ha de4!

    Reply