Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 7, 2012

Vinnaren från tävlingen!

Först måste jag bara säga vad duktiga ni är, otroligt hur bra skönhetsknep och tips ni har! Jag är imponerad! 🙂

Vinnaren av de härliga produkterna från Beautyplanet.se är
MADELEINE ENGSTRAND! GRATTIS 😀
(Ett mail har skickats till din epost.)


Här kommer det vinnande bidraget:

Hej Annica!

Jag är jättegärna med och tävlar om det fina priset! 🙂 Mitt bästa skönhetstips är att på kvällen smörja in fötterna med en fet hudkräm/fotkräm och sedan sätta på plastpåsar på fötterna och strumpor. Sedan har jag på mig det över natten. Detta gör fötterna babylena utan en massa dyra produkter :). Detta kan göras så snart man upplever att ens fötter börjar blir torra och sträva! 🙂

20120707-102439.jpg

3 kommentarer3 kommentarer om “Vinnaren från tävlingen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Måste bara säga de annica du betyder otroligt mycket för mig har drömt om dig säkert 10 ggr efter bigbrother xd helt sjuukt , är galet sugen på att träffa dig du är en stor förebild för mig , (trots dina skrik oh tjat 😉 ) Vet att du kanske inte svarar eller Läser men nu har jag sagt what im thinking 😉

  Reply
 • Grattis till er som vann sminket och det andra.

  Reply
 • Hej! Kan du inte göra ett inlägg med några av dom bästa skönhetstipsen som nominerades till tävlingen? 🙂
  Kram!

  Reply