Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:00 | July 6, 2012

Tävling!

När jag beställer produkter online är det ofta till Beautyplanet jag vänder mig. Jag tycker att dom har bra priser, snabb leverans och sen har dom också ett väldigt stort utbud!

Nu är det så kära läsare. Igår berättade jag ju vad mitt paket från Beautyplanet innehöll, och det är inte bara jag som ska få ta del utav det. Det är nämligen så att en av en läsare har chansen att vinna dessa tre superprodukter också! 😀
Yes, yes, yes, det är sant!

För att vara med att tävla:
För att delta i tävlingen mailar ni mig er absolut bästa skönhetstips till [email protected]! Det kan vara vad som helst, från topp till tå, inifrån och ut, förstår ni!? Glöm inte att skriva namn och adress! 🙂
Tävlingen pågår fram till lördag kl 10:00! Vinnaren presenteras kl 12:00.

Lycka till!


7 kommentarer7 kommentarer om “Tävling!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här